• BettanB

    30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)

    *klipper-och-klistrar-in-mitt-inlägg-från-gamla-tråden*

    Tittar in, men orkar inte läsa mer än Jememas oerhört tråkiga inlägg. Så otroligt otroligt tråkigt, vännen min. Lider och känner med er.

    Nu skall jag försöka sluta gråta så inte kollegorna börjar undra för mycket. Får titta in igen efter jobbet ist.


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB
    Jemema skrev 2009-03-05 16:05:41 följande:
    Ledsen att jag tråkade ner er dag
    *sparkar-lite-på*
    Tro fan att vi blir ledsna av såna nyheter, men det är ju för att vi bryr oss. Tänker på dig och skickar en stor kram till. *kraam*
    Nosce Te Ipsum
  • BettanB

    Hej, alla.

    Grattis, mysingen.

    Jemema: För oss går det så där. Väntar på utredning och har fått tid i slutet av mars. Inte mycket att hoppas på tyvärr; läkarna på Sahlgrenska är tydligen inte direkt kända för att ha någon koll på det här med upprepade missfall. {#lang_emotions_undecided} Men men.. Hoppet är ju det sista som överger en..
    *kraam*

    *vinkar till samtliga*


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB

    Mysingen: Skall visst finnas en riktigt bra läkare i Köpenhamn och jag tror att Beers centra i Kalifornien är kvar även om han gick bort för ett par år sedan. Vet inte om någon av dem tar emot svenska patienter längre. Och jag vet inte om det finns utrymme i vår ekonomi heller. Så fånigt, för det är egentligen inte SÅ svåra prover och behandlingar som skall till, så svenska läkare borde klara av det om de bara brydde sig lite.


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB
    Mysingen skrev 2009-03-06 17:18:54 följande:
    Tråkigt Bettan Ja, det är fånigt att de inte skulle kunna ta dessa prover. Tycker ju att man kan få hjälp för det mesta här i sverige, så detta borde man ju rimligtvis också kunna få hjälp med. Det är märkligt, så som fertilitetsklinikerna har utvecklats under de senaste åren... Det är ju inte bara en på miljonen som drabbas av detta heller! Undrar om man kan starta en lobbyverksamhet??
    Nä, men det är ju rätt ovanligt med upprepade mf öht. De flesta siffror jag sett ligger runt 1%, vi är väl inte tillräckligt många för att gunga igång något.
    Störigast av allt är nästan att jag ser min förra gyn lite överallt när jag googlar. Snart sätter jag mig baske mig och skriver till honom och ber om hjälp.
    Nosce Te Ipsum
  • BettanB

    Morgon, Blomster! Eller go' förmiddag nu.

    Irriterande att inte kunna somna om. Vaknade också tidigt, men kunde som tur var somna om efter att ha lagt något över ögonen. Blir störtirriterad av både ljus och ljud. Måste få upp min rullgardin.

    Ja, irriterande som f-n. Fast de borde då ge oss den medicin som vi själva vet kan hjälpa istf att tjata om att det krävs bra forskningsstudier för att behandla. Bra forskningsstudier blir inte gjorda, eftersom vi är för få. runt-runt-runt går det. Gah!

    Tycker sidan ser konstig ut i firefox också förresten.


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB

    Halloj, allihop! Här var det inte särskilt livat. Jag var på kalas hela dagen igår, himla trevligt.


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB
    Jemema skrev 2009-03-08 10:24:38 följande:
    Gomorron Bettan! Det är verkligen trist det här med forskningen. Jag skulle gärna vilja veta mer om de immunologiska problemen. Men på Sahlgrenska vägrar de ens ta ett TNF-alfa-prov Har hört att de gör lite grundligare utredning på Carlanderska, funderar på att åtminstone ringa dit och fråga hur de skulle kunna hjälpa oss. Kul med kalas igår! Vi var hemma och kollade på krigsfilm...
    Ja, jag tycker verkligen att du skall kolla upp den den biten mer. Börja med Beers bok, det är mitt tips. Står mycket om både svårigheter vid IVF och missfall.
    www.bokus.com/b/0978507800.html
    Både jag och sambon har läst den.
    Nosce Te Ipsum
Svar på tråden 30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)