Inlägg från: Dimitra |Visa alla inlägg
  • Dimitra

    Åh vad härligt du verkar ha det där hemma. Lugn och ro är väl dyrköpt nuförtiden? Tre månader Själv har jag inte varit till frisören på ganska precis ett år Men jag har ingen kort frisyr å andra sidan. Det har du va?

    Idag ska jag beta av lite fler saker på förberedelser-listan. Fick en ordentlig verklighetskoll igårkväll för jag fick mer mensvärk än jag haft på...tja...sen MF:et i mars förra året...och hon blev så tung nertill att jag trodde hon skulle ramla ut. Inte lätt att mantra att man ska vara rädd insåg jag då. Efter en lång stund i duschen gick det över men verkligheten kom ikapp


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Knappast Har UL på onsdag så innan dess får hon hålla sig på plats. Måste få veta vad jag ska ladda inför


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Gratulerar till sjukskrivningen {#lang_emotions_laughing} Lägligt när foglossningen dök upp för din ordinarie läkare lär ju inte ha brytt sig alls i det.

    Foglossning ja, stackarn. Kunde då inte det ha väntat några månader till för dig Dags att testa foglossningsbälte kanske?

    Jag mår bara fint. Har en gigantisk bebis i magen Hon har helt slutat sparkas och boxas, finns väl ingen plats att ta sats från. Ligger och sträcker på sig mest hela tiden och ibland petar det ut nån armbåge eller fot så hela magen blir bucklig. Hon ligger så nära huden att jag är stenhård hela tiden. Inte en susning om sammandragningarna är kvar eller inte.

    Hon är tung som tusan och det ilar i underlivet hela tiden. Det och foglossningen gör att jag nog skulle vara en fin utmanare i byxpåtagning om du och jag tävlade


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Jag har mensvärk på kvällarna. Inte så mycket som i fredags men dock. Kan ju i och för sig bero på att jag är "trött" under magen och i svanken efter att ha varit igång en hel dag.

    Tänker sätta ut en magbild i eftermiddag när nån som kan plåta mig är hemma. Har för korta armar och för smal spegel för att göra det själv

    Vilken bra läkare! Hoppas att du kan få honom varje gång fr o m nu. Hoppas verkligen att din plutt stannar sina veckor för det låter ju onekligen allvarligt om de inte vill "lova" nått mer än en vecka i taget.

    Sätt dig bakåtlutad i trädgårdsstolen och låt de andra fixa Smaklig måltid!


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Wohooooo! Ikväll verkar bli en sån där kväll som jag hade förra fredagen. Har mensverk så jag måste trippa på tå för att palla {#lang_emotions_laughing}


    The Dimitra universe.
Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!