Inlägg från: Dimitra |Visa alla inlägg
  • Dimitra

    Inga (g)rädda för vargen här!!!

    "Mensmagen"...vilket jävla ord det är alltså Jo, man kan nog säga att det är där det känns. Nästa gång ska jag känna efter om hela magen blir hård också. Förvånar mig ju inte om mina förvärkar känns som massa elaka nålstick {#lang_emotions_dreamer} Ska googla lite...

    Vet inte hur ofta de kommer. Sällan i alla fall. 2-3 i timmen kanske. Vanliga sammandragningarna, de som inte gör ont, kommer regelbundet ungefär var 10:e minut fortfarande.


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Folk är så elaka när det gäller fobier. De kan ju inte veta hur det är att ha en själv. Pallar du att folk har linne på sig så hela armen är bar? Sträcker man på armarna så flashar man ju armvecken hur tydligt som helst. Kan du se TV-program där folk sätter kanyler i armvecken?

    Nähäääääääääääää....det var ingen vacker syn det... Det skulle förfölja mig för evigt tror jag.

    Skönt ont är bra. Extrem spänningshuvudvärk är fruktansvärt

    Vilken fin hyreshöjning, det kan inte utgöra många procent från ordinarie hyran. Trist att ni dras med två dubbelhyror bara.

    Bra slitet med rapporten. Vilken lyx att känna att det är så mycket tid kvar så du kan finputsa om du vill


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Kom precis på att jag ska hålla mig några timmar (Lycka till!) och göra ett UVI-test. Har sånna hemma nämligen. Stickningarna kanske har en sån enkel förklaring


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Armveck på barn då, är de lika jobbiga?

    Trevligt med dykningar i soffan. Det måste jag göra för min andra fobi. Tur att TV-sällskapet är van

    Men shit vilken idiotisk idé av tidningen. Kanske var artikeln riktat till de som inte har fobier och vill läsa sig lite om det men liiiiiiite taktisk får man väl vara. Ofta vill man ju läsa om "sin" fobi för att påminnas om att man inte är ensam och då läser man ju allt.

    Har googlat och stickningar verkar vara rätt vanligt ändå Min plutt har ju gjort borrandet eftersom hon var ruckbar för 10 dagar sedan. Det sista lilla kanske inte ens händer.

    Det sticker inte så mycket att jag tappar andan men stå still gör jag. Tur man är hemma så ingen ser en


    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Trevligt att ungarnas armveck går bra Sätta dropp och lokalisera ådrorna kan jag tänka mig är obehagligt även på barn. Är ju så mycket känslor med när man är på sjukhus och sånt där behöver göras.

    Min andra fobi är maskar, larver, sniglar och andra äckligt krälade småkryp {#lang_emotions_throwup}

    Nä, så känns inte mina stickningar. Kan ju vara ligamentsträckningar eller foglossning också, vem vet.


    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    Jenny - jag har enats med mig själv om att det måste vara ligamentsträckningar som ändrat karaktär. De kommer nämligen mest när jag går eller om jag rör mig på ett speciellt sätt när jag sitter.

    Sträckningarna blir ju värre när jag råkar ha en SD samtidigt så det är lite svårt att bena ut vad som är vad men jag lär ju märka när förvärkarna kommer...om 5 veckor.

    Har ingen UVI i alla fall.

    Lyckliga David
    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    Mest när jag rör på mig, skrev jag Det är ju det som ställer till det i min lilla hjärna. Om det enbart var vid rörelse hade det varit enkelt


    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    Jenny - men så trevligt tidsslöseri {#lang_emotions_yell}Sisu -  åh vad roligt. Jag vill också gå på ljusparty
    The Dimitra universe.
  • Dimitra

    I helgen ska det lagas en massa mat och lägga i frysen. Ska få gallerfilten till spjälsängen så det blir att tvätta den, kudden och lita andra grejer. Sista grejerna


    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    Sisu - såg din fråga till Barnmatsexperten

    Det finns två anledningar till att man inte ska micra bröstmjölken. Den ena är att det fort blir hett eftersom man micrar så lite och spädisar inte ska äta het mat. Ja du fattar.

    Den andra är att bröstmjölken är så preciiiiiiiiiis perfekt sammansatt näringsmässigt att man inte vill att proteinerna ska koagulera det minsta lilla. Då blir det inte helt rätt i bebisens tarmar. Proteiner koagulerar vid upphettning så därför vattenbadar man till ljummet bara.

    Barn som är van upphettad mat (även om den är nedkyld och sen uppvärmd igen) har en annan tarmflora och hanterar näringsupptaget på ett annat vis så det gör inget om det kommer med lite koagulerade proteiner och sönderfallna vitaminer. Kroppen tar upp det som behövs ändå
    The Dimitra universe.
Svar på tråden Inga (g)rädda för vargen här!!!