• sörjer

    Det är "psykologiskt"

    Är så jävla trött på att hela tiden bli skuldbelagd för att jag inte kan få fler barn!

    Var nyss på barnmorskemottagningen och gjorde ett cellprov. Det var jättetungt att gå dit bland alla gravidos och sen har barnmorskan mage att fråga om jag vågar skaffa fler barn! Ja, men det går inte så bra så jag då. "Ja, det är mycket psykologiskt om man blir gravid eller inte". Jag höll på att säga något riktigt fult till henne! Är så grymt trött på att vart jag än är så är det MITT PSYKE som gjort mig infertil. Jag vet inte om jag vågar gå på utredningen om två veckor. Tänk om de också säger att jag borde gå till en psykolog i stället så blir jag gravid! Jag är så rädd att vi inte kommer få hjälp...

    Jag är inte välkommen dit längre heller för de tycker jag borde åka till en annan kommun så jag inte får minnesbilder. De är så jävla klumpiga!

  • Svar på tråden Det är "psykologiskt"
  • Lilla Gry

    Låter som du har råkat ut för ett gäng idioter... Kan bara önska dig varmt lycka till och hålla tummarna för att de tar dig på allvar och att du får hjälp!

    Många varma styrkekramar

  • Barba bok

    Hej!
    Jag tror inte heller att de sitter i huvudet. Det finns ju verkligen oönskade som kommer till på de mest märkliga förhållanden. Bra om ni gör en utredning tillsammans och kommer fram till ett svar och givetvis en möjlighet för er att få ett plus. Lycka till.

  • Kyoko

    Du måste få komma till personal med GODA kunskaper och inte till såna klåpare som sysslar med skuldbeläggning - det gör vi ju så j-kla bra själva. Jag flyttade i samband med att vi väntade vår Lillasyster men kände att på nya orten hade de inte den kunskap om vad som händer i själen när man väntar igen, eller när väntan blir lååååång. Så vi har begärt att få gå på specialistmödravård på KS 30 mil från där vi bor. Så vi har varvat besök på orten med att åka långt men det har det varit värt. Bara att höra de med kunskap säga att man kämpar på bra och är fullt normal gör att resorna varit värd det. Det finns de som kan och vet men man kanske måste leta lite efter de. Så ge inte upp försök att säka upp närmaste specialistmödravård så kan det finnas folk med större insikt i er problematik.

    Hoppas allt löser sig och att du får det du behöver. Kram

  • Busan77

    Herregud vilka människor du råkat ut för, tycker verkligen synd om dig.
    Psykiskt...hmmph, herregud kvinnor i övriga världen blir gravida under både krig och naturkatastrofer så jag köper inte det resonemanget riktigt. Om nu psyket var en sådan stor faktor hur kommer det sig då att väldtäktoffer blir gravida??

    Hoppas verkligen att du möter personal med större kunskaper, önskar stort lycka till med utredningen. KRAM!

Svar på tråden Det är "psykologiskt"