Inlägg från: MissLillan |Visa alla inlägg
  • MissLillan

    Flädersaft hållbarhet

    jag hade tagit fram den och tinat den i kylen. tror inte att det ska vara fel på den fast den har stått länge i frysen. den innehåller ju mycket socker. det som kan ha hänt är väl att den har jäst...(kan den det i frysen) eller möglat. men det känns inte så troligt. jag hade vågat dricka den.

  • MissLillan

    så gjorde min farmor med och jag tror att vi i dagsläget är lite väl petiga med hållbarhet. bara för att det står på paketet så är det så... man får smaka och lukta själv!


    fruganL skrev 2009-03-21 09:57:00 följande:
    Mamma gjorde alltid flädersaft, rödvinbärssaft och svartvinbärssaft när vi växte upp. En del frös hon in, och en del stod i matkällaren. Om det hade möglat i någon flaska tog hon bara bort det, för det flöt ju liksom uppepå. Sen var den saften fullt användbar igen. En generationsfråga kanske? Vi blev aldrig sjuka, men jag hade nog inte vågat göra så själv.
Svar på tråden Flädersaft hållbarhet