Påsk fika !?
GrodanSkrutt skrev 2009-04-04 14:58:27 följande:
Ananaspaj är given till påsk!! Frisk & söt smak samt gul & vit Pajskal, 175 grader, 18-20 minuter 150 gram smör, 3 dl vetemjöl, 1 dl socker & 1 tsk bakpulver --> Blandas, klä sen en form & grädda Fyllning, fyll pajskalet när det svalnat 1 burk krossad ananas (slå av vätskan i durkslag), 2 dl Creme Fraiche, 1 dl socker & 1 tsk vaniljsocker --> Blandas (Har ätit denna på både vanligt smör/magrarin, samt laktosfritt- & mjölkfritt margarin och även laktosfri Creme Fraiche - smakar lika bra!!) ((Jag brukar använda lätt Creme Fraiche))jag älskar ananas paj. mitt recept behöver man inte förgrädda skalet, tycker det är smidigt att slippa. då ska man smälta smöret och blanda och sen trycka ut i formen. så det går ännu fortare =)