• RebeccaR

    Inga njurar eller urinblåsa!!

    Jag tycker att de borde reagerat mycket starkare på när du påpekade att du blivit flyttad hela 6 veckor! Det är ju en stor varningssignal när man blir flyttad så långt!!! Sen så vet jag inte huruvida de skulle ha sett att din dotter inte hade några njurar eller urinblåsa på UL..... Vet att de sett iaf urinblåsan på alla mina barn på UL och jag är 98% säker att jag fått se njurarna också... Jag ska på UL igen på onsdag och då ska jag fråga.
    Tycker tyvärr att det låter som om de missat och nonchalerat lite väl mycket i ert fall
    KRAM


    *Ängeln Aaron* Lilla Turid och bebbe i magen
  • RebeccaR

    Tillägger att jag tillhör Gävleborgs landsting. Här finns det inga "flaschiga" 3D/4D UL, utan tom ganska "sopiga" UL-apparater, men de har som sagt alltid kollat njurar och urinblåsa på vårt UL... Men det kan vara så att er lilla flicka hade njurar och urinblåsa när UL utfördes vid RUL? Och att de sedan tillbakautvecklats? OM ni däremot gjort fler UL, borde det ha upptäkts senare!
    Min son fick en enorm tumör som växte ut deån halsen/huvudet, vilken inte fanns att se vid RUL, men som upptäktes vid ett extra UL i v 25.

    Kram igen!


    *Ängeln Aaron* Lilla Turid och bebbe i magen
  • RebeccaR

    Jag frågade när jag var på UL igår om detta med njurar och urinblåsa. Enligt min BM vill man se att det finns en urinblåsa med urin i på UL. OM de inte kan se nån urinblåsa, så väntar de en stund, utifall bebben nyss kissat... Annars så får man göra ett nyt UL sedan. Det ger ju inte er Robin tillbaka, men jag hoppas att du kan få mer klarhet i varför de inte såg något på UL!
    Kram


    *Ängeln Aaron* Lilla Turid och bebbe i magen
Svar på tråden Inga njurar eller urinblåsa!!