• Äldre 2 Apr 20:50
    31249 visningar
    48 svar
    48
    31249

    Inga njurar eller urinblåsa!!

    Finns det några som gjort Abort pga att det inte fanns några njurar och urinblåsa (eller ev könsorgan) På mig upptäckte de nämligen inte dessa fel och jag undrar om det går att upptäcka..

    om ni har det så är földfrågan i vilken vecka upptäcktes det. blev ni flyttade på UL (tänkte sista mensen V.S. UL ) ??? 

    Själv hade jag dröm graven.. allt var jätte bra men jag blev flyttad 6 veckor på UL.. de avfärda det och sa att mensen hoppat över.. Jag trode på dem och gick vidare i graven.. enligt mensen skulle jag föda 28 mars och enligt UL 6 maj.. den 23 mars kom värkarna igång.. de satte dropp och stoppa värkana.. den 25 mars föde jag ett barn som jag senare fått veta var en flicka.. då hon föddes utan kön, njurar och urinblåsa.. Min dotter Robin Leslie dog den 28 mars i mina armar.. 

    Har jag blivit felbehandlad och är det däför detta har hänt.. skulle de kunna upptäckas på UL.. Jag hoppas någon kan hjälpa mig!!! 


    DET BLEV EN TJEJ
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-03 10:51
    Ni får gärna tala om vilket lansting nu tillhörde under UL med. Vilket kan vara bra för oss att veta vid utredningen!!! Tack
  • Svar på tråden Inga njurar eller urinblåsa!!
  • EXPOSE­D
    Äldre 2 Apr 21:17
    #1

    Jag beklar din förlust .

    Kram


  • Äldre 2 Apr 21:26
    #2

    Jag tycker att de borde reagerat mycket starkare på när du påpekade att du blivit flyttad hela 6 veckor! Det är ju en stor varningssignal när man blir flyttad så långt!!! Sen så vet jag inte huruvida de skulle ha sett att din dotter inte hade några njurar eller urinblåsa på UL..... Vet att de sett iaf urinblåsan på alla mina barn på UL och jag är 98% säker att jag fått se njurarna också... Jag ska på UL igen på onsdag och då ska jag fråga.
    Tycker tyvärr att det låter som om de missat och nonchalerat lite väl mycket i ert fall
    KRAM


    *Ängeln Aaron* Lilla Turid och bebbe i magen
  • nano
    Äldre 2 Apr 21:40
    #3

    Tycker också det låter lite skumt, mins inte så himla noga vad dom sa på UL (hade ju fullt upp med att kolla på skärmen) men jag mins att hon sa högt "där är hjärtat, levern..." osv så att dom skulle missa så mycket låter lite konstigt sen tycker jag också att 6 veckor verkar väldigt mycket. Jag reagerade när jag blev flyttad 2 veckor, trots att jag har oregelbunden mens.

  • Äldre 2 Apr 21:47
    #4

    Tycker det låter helt otroligt! Konfrontera läkarna om ni orkar, beklagar er förlust...lilla Robin.....

  • Blå molnet
    Äldre 2 Apr 21:56
    #5

    Även jag tycker att det är mycket kontigt att de "missat" att där inte fanns njurar och urinblåsa. Detta har de kollat på "mig" varje graviditet, och det behövs ingen 3D utrustning heller. De har varit noga med att se om det fanns vätska i magsäcken samt i urinblåsan för att se att bebisen dricker som det ska. Som MY2004 skriver konfrontera om ni orkar. Det är mycket tragiskt att detta har kunnat hända

  • Äldre 3 Apr 20:03
    #6

    Tillägger att jag tillhör Gävleborgs landsting. Här finns det inga "flaschiga" 3D/4D UL, utan tom ganska "sopiga" UL-apparater, men de har som sagt alltid kollat njurar och urinblåsa på vårt UL... Men det kan vara så att er lilla flicka hade njurar och urinblåsa när UL utfördes vid RUL? Och att de sedan tillbakautvecklats? OM ni däremot gjort fler UL, borde det ha upptäkts senare!
    Min son fick en enorm tumör som växte ut deån halsen/huvudet, vilken inte fanns att se vid RUL, men som upptäktes vid ett extra UL i v 25.

    Kram igen!


    *Ängeln Aaron* Lilla Turid och bebbe i magen
  • Äldre 3 Apr 22:56
    #7

    först vill jag beklaga såå din stora förlust skickar världens kramar

    De upptäckte i vecka 19 att min flicka hade fel på njurarna, fick avbryta(du kan läsa i min press om du vill eller orkar) sen upptäckte de på obduktionen att ena njuren fanns inte(höger) och vänster var full av cystor. hon hade urinblåsa som funkade i början men slutade fungera eftersom min flicka kissade inte i magen.... det jag inte förstår när det gäller din historia är att när det inte finns njurar så kan babin inte kissa och det innebär att det skulle inte finnas fostervatten, såg de inte det.... och sen att du blir flyttat 6 veckor utan att de tycker att det är nåt konstigt tycker jag också låter jätte skumt...

    aa juste, blev också flyttad cirka 4 veckor bakåt.

    kram vännen igen

  • Äldre 3 Apr 22:58
    #8

    juste, jag tillhör uppsala

  • Äldre 3 Apr 23:30
    #9

    Jag fattar inte häller det där med fostervattnet.. jag hade vatten och de mättes dagen innan jag födde och hon anmärkte inte på mängden.. så jag tycker det är jättekonstigt.. Min lilla tjej obducerades i onsdags och vi ska få svar på måndag så jag hoppas jag får svar på den frågan då.. min lilla hade hika massa med.. tycker det är lustigt med.. då de får hika när de sväljer fostervatten.. var kom de ut då.. spyde hon upp det kanske...??? skit lustigt.. men som sagt hoppas jag får svar på det på måndag.. ska fråga om det då..

    Får beklaga din förlust med.. kramar


    DET BLEV EN TJEJ
  • Äldre 3 Apr 23:34
    #10

    får jag fråga om du har fått ett namn på den sjukdom din dotter hade... kanske man kan ta reda på mer om sjukdomen på så sätt... kram

Svar på tråden Inga njurar eller urinblåsa!!