Inlägg från: pluttmaja |Visa alla inlägg
  • pluttmaja

    Nu SKA graviditetskilona BORT!!! Här peppar vi varandra.....DEL 4

    nu e jag här...
    glömde bort o väga mig i fredags..
    Men nya tag på fredag...

    idag var jag ute o sprang slingan på 5km, så underbart nu när våren är här!!

    hur går det för er andra??

  • pluttmaja

    God morgon!!

    Ja vad gör jag?? Går runt i någon trötthetsdimma. Jag är så trött att jag snart kräks på detta. Men ibland tänker jag att får skylla mig själv.

    Jag gör så mkt runtomkring HELA tiden. Jag tar det alrig lugnt, det har jag aldrig gjort hela mitt liv.
    Leker på golvet, ute o går i flera timmar när hon sover, leker lite till, lagar mat,fikar lite med vännerna, ute o springer, hjälper sambon lite på jobbet......

    Men med viktväktarna går det jätte bra

    Hur går det för er??

  • pluttmaja

    Såg nu när jag skrev in vikten att jag nådde min målvikt idag
    Men jag satsar nog på tre kilo till...

  • pluttmaja

    duntoffla: Jag jobbar i vanliga fall. Jag trodde att jag inte skulle trivas o gå hemma så länge men jag ÄLSKAR det. Hon blir ett i juli men jag har varit hemma sen skärtorsdagen förra året.
    Jag e nog bara totalt utmattad, har haft lite tufft här hemma. Min sambo e oxå egenföretagare o har nästan jobbat dygnet runt senaste 2månaderna. I samma veva har lillan varit JÄTTEdålig, äter massor på natten, vaknar o är orolig. Eftersom sambon jobbar har jag fått dra det tunga lasset.

    Men idag när det har varit så varmt o vi varit o fikat med några vänner i solen hela dagen så kan jag berätta att jag har laddat mina batterier rätt bra. I morgon e det min sovmorgon, funderar att ligga kvar hela dagen

    Fast det går inte eftersom det ska bli 25grader. Vi ska köpa cykelsadel till lillan o åka på picninc

  • pluttmaja

    God kväll på er allihop!!

    Här viktnedgången riktigt bra. Väger nu lika mkt som jag gjorde innan jag blev gravid med lillan, men väger 3kilo mer än jag gjorde när jag hade mitt X.
    Men den stora skillnande är mjukheten i kroppen. Har ALDRIG varit så här mjuk...
    Jag har löptränat en hel del, börjar toppa rätt bra tider. Så nu springer jag mest terräng. Men, alltid dessa men, nu har mitt snitt börjat bråka med mig när jag spring terräng. Så i veckan ska jag iväg på ul o kolla snittet.

    o självklart när allt går som bäst så blir jag sjuk o har feber... Men jag ska svälta mig till nästa vecka. vi ska resa bort o träffa folk som jag inte träffat på 11år. O då ska jag vara slim...

    Hoppas ni alla har haft en bra helg!!

  • pluttmaja

    Dunnis: Kan inte du göra en vikttråd o slänga in i ts?? den andra är ju stängd....

  • pluttmaja

    Tackar! Är rätt nöjd med viktnedgågnen sen jag kom igång med vv igen. Jag blir riktigt sporrad av dem..

  • pluttmaja

    mae: Hej!! Vilken skön dag du kommer få i morgon, är grön av avund!! Jag har oxå påtat lite idag.. Om man nu kan kalla att att plantera lite solrosor för att påta. Men det var det jag orkad emed idag.

    Det blir nog ingen träning den här veckan för mig. Länge sen jag har haft så feber. Men jag kommer att packa ner mina löparkläder så jag springa i Luxembourg. Ska vara borta i 10 dagar. kommer komma hem ca 5kilo tyngra, hihi

  • pluttmaja

    Hej på er!!

    Vilken vecka det har varit!! Jag e dösnorig, lillan har haft 40 graders feber, maken e "döende" (ni vet män som blir snoriga )

    Vv har väl gått sådär.. Men jag har i alla fall inte gått upp. -0,2kg! wow!!! hela 2 hekto...

    På söndag åker jag bort i 10 dagar... Det kommer väl att stå 60+++++ på min väg när jag kommer hem. Men va sjutton.... Jag ska dricka gott vin o äta choklad...

    Men jag ska packa ner mina löparskor, för nu har jag inte sprungit på drygt 2 veckor o min rygg börjar ömma. Så träningskläderna åker ner i väskan, sen om de används är en annan femma...

    Hur går det för er??

    Har ni allihopa börjat jobba???

  • pluttmaja

    god kväll på er!!

    Smestern var jättebra!! Massa mat o god choklad. Massa gott rött vin o rosé. När jag kom hem visade vågen på +1,5kg.. Men vad sjutton gör det ?!!

    Idag var jag ute på min första löprunda på tre veckor. O jag satte årsbästa på den slingan. Rätt ok med tanke på hettan som var idag..

    Annakay: äter du ägg o smält smör till frulle när du försöker gå ner vikt??

    Maken o jag funderar på om vi ska skaffa ett syskon till lillan. Hon blir ett år i sommar. Men vi kan inte bestämma oss för om vi ska sätta igång nu eller om någon månad.
    Det enda tråkiga är väl att jag börjar känna mig snyggt smal.. ( nu var jag så där hemskt osvensk som gav mig själv beröm ) Men en liten bebbe väger upp det.

  • pluttmaja

    Dunnis: Så ni planerar oxå lite viktökning ? Förra gången belv jag gravid med piller så jag hoppas att det går lika smidigt den här gången. (Fast nu äter jag så klart inte piller- har faktikst aldrig börjat igen...)

    Var ute o sprang igår.. Slog årsbästa med 3 (!!!!!)min. Tror det hade något o göra med mitt urusla humör igår. ALTT o då menar jag verkligen ALLT gick emot mig.

    Idag har maten gått helt käpp rätt åt skogen.. Jag avslutade dagen med en mega mjukglass

    Det här med att äta så mkt fett är nog inget för mig. Jag kan knappt inte äta fett utan att behöva sitta på dass halva dagen.

  • pluttmaja

    japp jag blev gravid med p-piller. hade ätit samma piller i 15år o bytte märke o blev gravid. Men den graviditet visade sig vara ett utomkveds. Det var så det upptäckte att jag var gravid, för jag hade såna smärtor.
    Sen fick jag en mens o sen var jag gravid igen.

    Hoppas att det blir lika lätt den hr gången.

  • pluttmaja

    God kväll god kväll!!!

    Ingen bra vecka.. Ingen träning, bara kass mat. Men hade änd¨gått ner 0,7kg. Inte så illa. Men misstänker att alla mina synder komer visa sig i ett STORT + näste vecka.

    Om det bara ville sluta regna så ska jag ut o springa. F-N var less jag är på regnet!!!

    Hur går det för er??

Svar på tråden Nu SKA graviditetskilona BORT!!! Här peppar vi varandra.....DEL 4