• Duntoffla

    Nu SKA graviditetskilona BORT!!! Här peppar vi varandra.....DEL 4

    Nu SKA graviditetskilona BORT!!! Här peppar vi varandra.....DEL 4
    Man ska lyssna på kroppen men inte på "den inre latmasken"

    Vägning varje fredag. Skriv in i VIKTLISTAN
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m40608598.html
    HEJA HEJA ALLA DUKTIGA VIKTMINSKARE !!!!!

    Tidigare trådar
    Del 1:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m34077873.html
    Del 2: www.familjeliv.se/Forum-11-258/m36793217.ht
    Del 3: www.familjeliv.se/Forum-11-258/m39798622.html

    Nu kör vi!


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-10 22:24
    Nya viktlistan del 4:

    www.familjeliv.se/Forum-5-95/m43775682.html
  • Svar på tråden Nu SKA graviditetskilona BORT!!! Här peppar vi varandra.....DEL 4
  • pluttmaja

    nu e jag här...
    glömde bort o väga mig i fredags..
    Men nya tag på fredag...

    idag var jag ute o sprang slingan på 5km, så underbart nu när våren är här!!

    hur går det för er andra??

  • Duntoffla
    pluttmaja skrev 2009-04-13 20:01:30 följande:
    nu e jag här... glömde bort o väga mig i fredags.. Men nya tag på fredag... idag var jag ute o sprang slingan på 5km, så underbart nu när våren är här!! hur går det för er andra??
    Hej hej

    Härligt att ut och springa i vårsolen! bra jobbat!

    Här har det förra veckan varit kaos. Åkte på ngt magkör och gick ner några kilon pga av det. Idag vägde jag mig dock igen, ny vecka=nya tag, och det var helt ok efter helgens ätande. Så farligt har det faktiskt inte varit men jag har inte motionerat alls på en vecka utom trädgårdsarbete. I morgon och på onsdag har vi konferens vilket är lika med noll träning men jag hoppas komma iväg på torsdag i alla fall.

    På sätt och vis skönt att helgerna är över så man kommer i bra fas igen
  • pluttmaja

    God morgon!!

    Ja vad gör jag?? Går runt i någon trötthetsdimma. Jag är så trött att jag snart kräks på detta. Men ibland tänker jag att får skylla mig själv.

    Jag gör så mkt runtomkring HELA tiden. Jag tar det alrig lugnt, det har jag aldrig gjort hela mitt liv.
    Leker på golvet, ute o går i flera timmar när hon sover, leker lite till, lagar mat,fikar lite med vännerna, ute o springer, hjälper sambon lite på jobbet......

    Men med viktväktarna går det jätte bra

    Hur går det för er??

  • pluttmaja

    Såg nu när jag skrev in vikten att jag nådde min målvikt idag
    Men jag satsar nog på tre kilo till...

  • Mael

    Hej hej! Kikar in lite från min "paus". Jag har i alla fall kommit i gång och tränat (startat uppladdningen mot Halvmaran i september) coh ett seriöst försök att bli av med fluffet ovanför höfterna. Maten är halvdan eftersom jag fikar på och bakar på de sista skälvande dagarna på mammaledigheten (bara en vecka kvar nu). Sen hoppas jag kunna ta något slags tag i det också.

    Pluttmaja: Vad kul att du nådde målvikt. Och lika kul att du tar tag i tre kg till. Det var precis så jag tänkte, men jag har fastnat på den första vikten ett tag. Men snart så

    KÖR HÅRT NU!!!


    - The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
  • Duntoffla
    Pluttmaja- Härligt jobbat! Är du trött på att vara hemma eller är du trött i allmänhet? Jobbar du i vanliga fall? Själv höll jag på att avlida mot slutet av mammaledigheten. Var bara trött, gnällig och tråkig. Självförtroendet kom tillbaka med jobbet Mae- Wow! Halvmaran? Strongt! Själv hoppas jag på att kunna börja löpträna lite här hemma om min fot bara blir bra. Har en knöl som värker som fasen och det brukar kännas värre med skor på. Orkar inte ta tag i att komma iväg till läkaren.

    Jag har hunnit med 2 träningspass denna vecka. Inte helt optimalt men det har varit saker på jobbet (föreläsningar, invigning mm) samt att jag inte kunnat vare sig kvälls eller morgonträna då sambon jobbat. Maten har också varit sådär. Ena dagen kalasstrikt och andra så har det pga att det knasat vid ett mål ballat ur hela dagen.Hoppas kunna skärpa till mig nästa vecka.

    Jag har även ändrat min målvikt till 67. ( "internt" har den alltid varit 68 men jag har skrivt 65 vilket jag inte tror passar mig) Jag får se hur jag ser ut och känner mig när jag kommit ner till 67 kg till att börja med.
  • pluttmaja

    duntoffla: Jag jobbar i vanliga fall. Jag trodde att jag inte skulle trivas o gå hemma så länge men jag ÄLSKAR det. Hon blir ett i juli men jag har varit hemma sen skärtorsdagen förra året.
    Jag e nog bara totalt utmattad, har haft lite tufft här hemma. Min sambo e oxå egenföretagare o har nästan jobbat dygnet runt senaste 2månaderna. I samma veva har lillan varit JÄTTEdålig, äter massor på natten, vaknar o är orolig. Eftersom sambon jobbar har jag fått dra det tunga lasset.

    Men idag när det har varit så varmt o vi varit o fikat med några vänner i solen hela dagen så kan jag berätta att jag har laddat mina batterier rätt bra. I morgon e det min sovmorgon, funderar att ligga kvar hela dagen

    Fast det går inte eftersom det ska bli 25grader. Vi ska köpa cykelsadel till lillan o åka på picninc

  • Mael

    Duntoffla: Nu ska vi inte ropa "strongt" redan första veckan - men det är ett mål i alla fall. Jag har äntligen kommit igång med bäcken bottenträningen ordentligt så nu kan jag faktiskt springa i 20-30 minuter utan att det känns "konstigt" där nere. Har också lyckats med två pass i veckan (ett dans och ett galet styrkepass med PT - värker idag!!). Sen hoppas jag hinna med ett löppass på söndag eftersom jag ska äta sjuuuukt mycket fika i morgon. Sen PT igen på måndag.

    Jag borde egentligen ha 67 som målvikt också. Det är uppenbarligen en vikt jag kan hålla genom resor och mindre förfall, men jag vill så gärna ner i 64 för att se om jag kan hålla det när jag kommit igång.

    Jag ska börja hänga här mer så kan är det en till som peppar. Nu ska jag "tyvärr" upp och dekorera tårta och cupcakes inför morgondagen...

    Ha en skön helg!!


    - The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
  • Duntoffla

    Hej tjejer!

    Hur går det? Här går det upp och ner. Har hunnit med 2 pass träning denna vecka. Skönt! Just nu mular jag godis {#lang_emotions_embarassed} Fredag är min lilla ätardag och sambon är bortrest så jag slappar i soffan och kollar på så ska det låta.

    Mae- har du börjat jobba nu´?


Svar på tråden Nu SKA graviditetskilona BORT!!! Här peppar vi varandra.....DEL 4