• ruccolas

    ivf i maj/juni

    Välkomna alla som vill joina mig på min resa. Ni kanske också planerar IVF i maj/juni som vi?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-15 23:56
    Ops! Välkomna alla som vill joina OSS på VÅR resa. Jag är inte ensam, utan min kära sambo är självfallet med mig. =D

  • Svar på tråden ivf i maj/juni
  • ruccolas

    Väntrum:

    rucolla 35 år, KS Huddinge, IVF+DS Nr. 1, prel.spraystart slutet på maj

    Nedreglering:

    Sprutstart:

    ÄP:
    l
    ET:

    FET:

    Gravida:

  • Carolines

    Hej! =)

    Vi ska börja med en ny omgång nu om ca 5 veckor (CvL i Uppsala).. Fick avbryta vårt förra IVF-försök då jag hade för lågt östrogenvärde. Gjorde den långa metoden förra gången och ska nu göra den korta dvs jag ska börja med sprutorna direkt istället för att spraya och bli nedreglerad.

    Är 27 år och har fått reda på att jag har väääldigt slöa äggstockar och min sambo har väääldigt få spermier men vi håller hoppet uppe!

    Bor i Sthlm och ska göra våra "gratisförsök" på Huddinge i höst om det inte funkar nu på CvL.

    Är det erat första IVF-försök?

  • Solan Gundersen

    Hej tjejer!

    Vi hänger på här! Jag och min man ska (förutsatt att vår sista frysis överlever upptiningen) genomgå FET i början på juni. Ska köra stimulerat och beräknar att köra igång med medicinerna runt 20 maj.
    Vi har tidigare gjort en ET och en FET, båda med misslyckat resultat tyvärr.

  • Solan Gundersen

    Kan förresten tillägga att inga fel hittats på mig, men att jag har ca 7 kg övervikt. Läkarna menar dock att vår barnlöshet beror på sammanväxningar som stör blodcirkulationen hos min man (han opererades för ljumsbråck som liten).

  • ruccolas

    nice. Välkomna!

    Kul att jag inte är ensam. då får vi stötta varandra då det är dax. har precis genomgått den korta metoden men fick för få äggblåsor så vi blåste av det hela. Nu väntar jag på att mensen skall komma om ca 1,5 v. och då skall jag gå och ta blodprov. I början av maj skall jag till läkaren och diskutera vår nya behandlinsgmetod. Troligtvis testar man långa metoden på mig då det generellt sett ger fler äggblåsor. Planerat ÄP troligen midsommarveckan.

  • ruccolas
    Carolines skrev 2009-04-16 18:57:58 följande:
    Hej! =) Vi ska börja med en ny omgång nu om ca 5 veckor (CvL i Uppsala).. Fick avbryta vårt förra IVF-försök då jag hade för lågt östrogenvärde. Gjorde den långa metoden förra gången och ska nu göra den korta dvs jag ska börja med sprutorna direkt istället för att spraya och bli nedreglerad. Är 27 år och har fått reda på att jag har väääldigt slöa äggstockar och min sambo har väääldigt få spermier men vi håller hoppet uppe! Bor i Sthlm och ska göra våra "gratisförsök" på Huddinge i höst om det inte funkar nu på CvL. Är det erat första IVF-försök?
    Japp vårt 1:a försök. Vi verkar skifta metoder inför nästa omgång hormoner. Spännande att följa. :)
  • ruccolas

    Kopiera gärna första #1 och skriv in er. Så har man lättare koll på varandra, dvs vilket skede man är i.

  • ruccolas

    Solan Gundersen skrev 2009-04-16 19:39:42 följande:


    Kan förresten tillägga att inga fel hittats på mig, men att jag har ca 7 kg övervikt. Läkarna menar dock att vår barnlöshet beror på sammanväxningar som stör blodcirkulationen hos min man (han opererades för ljumsbråck som liten).
    själv har jag väl också lite övervikt. Vore skönt att bli av med det till IVF i juni. Jag tränar som bara den, men mat och godishållningen är det svårare med.
Svar på tråden ivf i maj/juni