• clinan

    Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året

    Prommis

    Tack!

    Ja äntligen kom hon, i raket fart dessutom Klockan 12 hade jag värkar med 7 minuter mellan. I en handvändning ändrade dem sig till att istället avlösa varandra. Då blev det bråttom, riktigt bråttom. Mormor fick komma o hämta Thea och hunden sen körde vi iväg (väldigt mycket för fort) Stannade på parkeringen utanför intaget till förlossningen 14.40. Där mötte vi två barnmorskor som stod med en bår (vi hade ringt och förvarnat dem under bilfärden) sen körde de upp mig på ett rum, Thomas körde bilen till en parkeringsplats o sprang sen upp. 14.54 är Elise född. Så vi var väl i förlossningsrummet i typ 10 minuter. Tog ett tag att landa mentalt. Men nu är vi hemma och mår bra. Hon äter bra och sover gott! En nöjd liten dam!

  • clinan

    tack för alla grattis!!!

    detta är bara så underbart!! Börjar bli längre stunder mellan amningen, så antagligen börjar hon få i sig lite riktig mjölk. Ska bli skönt att få ordning på rutinerna, men det får ta den tid det tar.

  • clinan

    Little

    jo han hann upp. Men det var precis. Ibland har man marginalerna på rätt sida

  • clinan

    Idag va jag ute för första gången och gick sen Elise kom! Vi gick ner till dagis och tillbaka!! Hon vill äta typ konstant så jag gör inte mycket annat än att amma. Är orolig att hon inte blir mätt tillräckligt eftersom hon vill ha mat hela tiden. Ibland går det typ 20 minuter mellan amningsstunderna och då varar varje amningsstund i cirka 45 minuter. Är svårt att räcka till för Thea oxå och då gör sig alla hormoner sig påminda!

    Ska ner o väga Elise på torsdag och har hon inte gått upp så mycket så blir det ersättning som komplement. Är helt omöjligt att jag ska kunna sitta o amma nonstop när jag är ensam hemma med Thea o Elise. Men min sambo är hemma denna veckan med och det är otroligt skönt!!

    Mina graviditetskilo har rasat av mig. När vi kom hem i söndags (förra veckan) så va Elise 2 dygn gammal och då hade jag gått ner 9 kg. Nu har jag gått ner ytterligare några kilo. Har 2 kilo kvar sen väger jag det jag vägde när jag va på inskrivning på mvc. Känns lite lyxigt att "slippa" bry sig om alla dessa extra kilon. De rasade ju inte av mig direkt när jag hade fått Thea de fick jag kämpa med i 3 år!

  • clinan

    Magda

    när hon va 1 vecka så vägde hon 3995, vid födseln vägde hon 4210 och vid hemgång 3970. Så hon hade ju gått upp 25 g vid första vägningen. På torsdag får vi se om hon gått upp lite mer.

  • clinan

    Imorgon börjar "allvaret" för mig. Allvaret på så sätt a ska klara av två barn helt själv. Hur ska dett jagt gå?? i och för sig så jobbat sambon eftermiddag/kväll. Så han lämnar Thea på dagis. Jag ska hämta henne. Sen e det stimulans av Thea som gäller samtidigt som jag måste amma Elise (ammar fortfarande ganska ofta). Tillagning av kvällsmat ska oxå genomföras och till sist nattning av Thea. *puh* Men men det ska nog gå bra

    Hade gärna hunnit med en eftermiddagsrunda med hunden oxå (sambon ta

Svar på tråden Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året