• clinan

    Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året

    Tjoohooo 1 h barnvagnspromenad idag!! *GLAD*

  • clinan

    idag har jag tänkt trotsa vädret och ändå ge mig ut på en liten barnvagnspromenad. Va iväg och köpte ett par sandaler igår, kan omöjligt gå med skor på sommaren, så nu slipper jag gå i mina slip-in sandaler

    Känner mig väldigt nöjd med livet o tillvaron för tillfället o det är en skön känsla

  • clinan

    fler listmänniskor? jag älskar listor av alla dess slag, för att inte tala om när jag kan stryka det jag skrivit!

    Jag har verkligen kommit in i en ond cirkel när det gäller godsaker och det är skitsvårt att komma ur nu när jag går hemma hela dagarna. Jag kommer på mig själv många gånger att jag stoppar in något innan jag ens har hunnit tänka *suck* varför ska det vara så svårt???

  • clinan

    Fick hem 3 par byxor igår som jag hade beställt. De är för taighta i midjan, det går att knäppa men det är FÖR mycket. Vet inte alls hur lång tid det tar för magen att sjunka in, eller om den har gjort det och att det enbart är fett kvar? Har ju ingen erfarenhet av när jag väntade Thea eftersom jag vägde typ 20 kg mer då. Så då stack det ut lite varstans på mig. Men jag vill verkligen ha på mig dessa byxorna! Kommer inte att skicka tillbaka dem! Men jag vet om jag bara slutar att plåga mig själv med alla godsaker (de stillar bara ett sug för stunden men gör att ångesten kryper på längre fram) så kommer kroppen att minska. jag äter bra för övrigt och jag tror att det är rätt lagom med den övriga maten, vill ju helst inte att mjölken ska börja sina eftersom det ÄNTLIGEN går bra med amningen.

  • clinan

    jahapp, då var det vattkoppor igen. Denna gången är det Elise, för liten för både alvedon o tavegyl så jag hoppas innerligt att hon får det lindrigt.

    Så nu vet jag vad jag ska göra de närmaste dagarna, amma amma och amma...

  • clinan

    hade ju verkligen bestämt mig att börja cykla lite nu idag MEN jag kommer skjuta på det några dagar. Elise har det fruktansvärt jobbigt, i natt har vi sovit 3 timmar, resten har hon skrikit. Det här med att ju mindre de är desto lindrigare får de vattkoppor tror jag inte på. För Elise har långt mycket värre än Thea, hoppas hoppas att det vänder snart

  • clinan

    jag har inte fått tidningen, synd. Har fått de andra även fast jag inte e plus medlem, men inte denna.

    Idag har jag minsann gjort plankan. 3x30 sek på knä. Gäller att börja låååååångsamt men det kändes i magen trots den korta tiden!

  • clinan

    Prommis

    Jag fick träningsvärk i ryggslutet oxå när jag hoppade på Theas studsmatta Så det e nog bra träning

  • clinan

    är mäkta stolt över mig själv idag (får man säga så utan att uppfattas som en riktig skrytmåns?)

    I alla fall, jag har sedan igår planerat att jag ska börja cykla på måndag. Men ikväll efter att vi hade frossat i oss godsaker (kanske inget att vara stolt över) så somnade Elise i min famn o fortsatte att sova när jag la ner henne i soffan. Då hoppade jag upp på cykeln o cyklade 15 minuter (intervaller 2 min vanligt o 1 min intensivt)

    Tjohoo

  • clinan

    såja, då var dopet avklarat o jag kan numera även titulera mig som Fru

    2 veckor kvar på mannens semester sen ska jag skärpa till mig rejält med allt som gäller välmåendet för min kropp. Kan inte se ut såhär för då mår jag inte bra. Jag vill minska i storlek för att må bra psykiskt, inte för att jag tvunget ska ha andra kläder o liknande, utan bara för att jag ska känna att jag faktiskt mår bra o trivs med hur jag ser ut.

    Visst hade kunnat börja redan nu. Men jag menar mer som dagliga rutiner jag o Elise. Så att vi kommer ut med vagnen när Thea e på dagis o så.

  • clinan

    Nu är Kiviks marknad slut för detta året och jag likaså i mina ben. Gick 4 timmar i måndags, 5 timmar igår och nästan 6 timmar idag. Benen känns som om jag går i sirap!

    Jag håller verkligen sommar, lunkar genom dagarna känns det som. Fast det känns som min kropp behöver detta. Känner ingen riktig motivation till att köra igång med någon hårdare träning än, vet inte varför men jag kommer inte pressa mig själv. Vet vad resultatet blir, nämligen ingen träning alls till slut. Just nu ser jag fram emot barnvagnspromenader med hunden medan storasyster är på dagis. Så då kanske motivationen letar sig fram Känner min kropp o vet hur det blir när jag försöker pressa mig själv till träning när jag inte alls e motiverad, blir inge bra

Svar på tråden Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året