Inlägg från: Eleonora73 |Visa alla inlägg
  • Eleonora73

    Xtravaganzare samlas vidare

    Hejhopp! Joinar här jag med. Kör xv, snart första veckan avklarad. Har dock pulvrat lite mer än så, i ca 3 veckor men jag bytte nyss till xv för det passar mig bättre.
    Har gått ner ca 9 kg totalt, men har 18-20 kg kvar att loosa - så jag hänger väl här ett tag då..!


    ♥ Leo Nellie Vanja Charlie ♥
  • Eleonora73

    Mazzi: har ingen erfarenhet vad gäller Naturdiet, om man kan använda det på helfart. Står det ingen info på förpackningarna?

    alicen: du har ju ändå tappat ca 3.3 kg i snitt dom första 2 veckorna, det är ju inte alls dåligt..! Men jag förstår dig, har man mycket att gå ner, då får det liksom vara värt det, att gå på helfart. Tror du gör rätt som kör ett tag till, ser vad som händer! Hoppas det funkar bra för dig!

    TS (Lindekull): hur går det för dig?

  • Eleonora73

    alicen: absolut, det är inget dåligt resultat, jag tror det handlar mycket om hur otålig man är Jag själv är ju en sån som helst vill ha gått ner allt - typ igår..!
    Men jag själv tycker att om jag nu ska gå på helfart, då får det ändå allt hända grejer för det är liksom inte direkt roligt att inte äta någon mat. Nu märker man hur mycket det är som kretsar kring mat och att äta ihop osv, mycket av ens sociala liv handlar om det där, äta, fika osv.
    Sen om jag jämför att pulvra, med t.ex. Viktväktarna, det är en stor skillnad. Ibland kom man upp på deras våg, fick se siffrorna, och så konsulenten som utropade: Nämentittasåbraaaaa!!!! -2 hekto på en vecka, det var väl inte så dåligt??"
    Nä, då e det bättre med xv, det går ju undan iallafall. Sen gäller det att göra dom rätta valen med kosten, när man väl gått i mål...

    Nåväl, det är bara till att kämpa på! Vi fixar det här eller hur?

  • Eleonora73

    Är lite rastlös idag, inte hungrig direkt med sugen. Det är ju grillväder därute! {#lang_emotions_sunny} Och så gjorde jag lunch förut, till barnen, kycklingfilé i ugn, fullkornsris och currysås... kan säga att det doftade gott här i huset!

    Så just nu känns det bara väldigt tråkigt, att gå på pulver. Men så är det ju, upp och ner! Hoppas på en bättre dag imon..!

  • Eleonora73

    Gaaaah, blir tokig!

    Typiskt mig: nånting händer, som gör att jag känner oro, blir lite lessen etc, och då stoppar jag nåt i munnen. Gjorde det idag! Skit också!

    Jag har blivit medveten om mitt beteende, jag har dock ännu ingen lösning på problemet. Vad gör jag istället för att äta när jag är lite ur balans?
    Något tips, någon?

  • Eleonora73

    Ny härlig dag, idag känns allt mycket bättre än skitdagen jag hade igår.

    Hur går det för er andra?

  • Eleonora73

    Jag går i Alingsås, men är inte med i någon grupp, utan kör själv och träffar konsulenter när jag själv behöver det (väljer att göra det 1 gång i veckan just nu).

    Ang. att väga sig på en sån där våg som visar exakt vad som är vad; det tycker jag är jättebra! Vägde mig igår, och hade gått ner lite mindre än 1 kg totalt, men då såg vi att jag hade gått ner 2.6 kg i rent fett (!!!) och så hade jag lagt på muskler istället.
    Fettprocenten hade oxå minskat rejält då förstås, trots att jag bara gått ner 1 ynka kg.
    Tycker det är kanon, att se vad som händer. Hade jag vägt mig hemma på vågen istället så hade jag nog blivit besviken, men nu vet jag ju att allt är som det ska ändå..!

  • Eleonora73
    Annicka skrev 2009-04-28 16:01:27 följande:
    Hej Pialainen!Tycker du att det går bra att inte vara med en grupp eller skulle du vilja ha pushing av gruppen?Kram Annicka
    Hej Annicka!
    Jag har varit med i Xtravaganza för några år sedan, gick då ner 17 kg ( kom inte i mål dock ) men fick avbryta då jag blev gravid. Då fick vi två barn rätt tätt efter varandra där, nr 3 och nr 4..!
    Så jag pratade igenom situationen med konsulenten, för jag sa att jag inte har något behov av att träffa andra i en grupp (vet ju precis hur det där är), utan det jag behöver är att få ställa mig på vågen ihop med henne, och väga mig. Jag har kvar avslappnings-cd´n och allt, och jag har bra koll på upplägget som xv kör, så jag tycker det räcker med att "bara" träffa min konsulent.
    Och med 4 småttingar hemma så har jag svårt med tider, så nu gör vi så att jag bokar in tid med henne när jag själv kan. Passar mig jättebra!

    Hur går det själv?
    Och hur går det för er andra?
    ♥ Leo Nellie Vanja Charlie ♥
  • Eleonora73
    mormor 1965 skrev 2009-04-30 11:16:18 följande:
    Jag förstår er inte riktigt. Då när jag gick på helfart så var jag så hungrig att alla varianters påsar gick ner. Det går nog om man är tillräckligt hungrig. Och det smakade bra!
    Håller med..! Och det är väl så att man får nöja sig med det här ett tag, det är ju inte för evigt..! All den andra goda maten finns ju kvar där till oss sedan, så tänker jag. Kan längta ihjäl mig efter grillad lax, nu i grilltider, men jag intalar mig att det inte är mig förlorat, utan att jag också kommer att kunna njuta SEDAN.
    För min del så är det så lätt att få den där känslan av förlust, i och med att man inte äter, men numera så försöker jag tänka annorlunda, maten finns där sedan..!

    Och är det så att man inte hittar någon smak som funkar, då ska man nog se sig om efter en annan metod, det är ju dömt att misslyckas annars. Man ska inte behöva lida, det är ju illa nog att inte äta mat liksom? Tror inte det håller särskilt länge om man nu tycker att alla smaker är äckliga.

    Lycka till alla, kämpa på!
    ♥ Leo Nellie Vanja Charlie ♥
  • Eleonora73

    En av mina bästa vänner kör också xv, hon körde igång ett tag innan mig.
    Nu har hon kört på helfart i 9 veckor, inte slarvat en enda gång. Tränar på gym, och går promenader varje dag. Hon har gått ner runt 23 kg nu, och kom i ett par gamla jeans idag. Lyckan var stor när hon ringde för att berätta..!

    Man blir faktiskt peppad av att höra sånt tycker jag!
    Jag vill ju oxå komma i mina gamla jeans! {#lang_emotions_wink} Och det ska jag ju göra nu i sommar!

    Kämpa på tjejer!


    ♥ Leo Nellie Vanja Charlie ♥
  • Eleonora73

    Duktiga ni är tjejer, kämpa på!
    Har kalasat här hemma 2 helger i rad, ätit gott både mat och hm, annat lite mer onyttigt..! Det känns kan jag säga, så nu känns det bara skönt att vara tillbaka med pulvret igen.


    ♥ Leo Nellie Vanja Charlie ♥
Svar på tråden Xtravaganzare samlas vidare