• Svar på tråden Xtravaganzare samlas vidare
  • Lindekull

    Tog mig friheten att starta en ny tråd. Hoppas att ni hittar hit så att vi kan tjata vidare och ffa peppa varandra.

  • Eleonora73

    Hejhopp! Joinar här jag med. Kör xv, snart första veckan avklarad. Har dock pulvrat lite mer än så, i ca 3 veckor men jag bytte nyss till xv för det passar mig bättre.
    Har gått ner ca 9 kg totalt, men har 18-20 kg kvar att loosa - så jag hänger väl här ett tag då..!


    ♥ Leo Nellie Vanja Charlie ♥
  • Mazzi

    Någon som vet om man kan äta Naturdiets färdigblandade på helfart?

  • alicen

    Dag 21 här på helfart! Gått bra hittills. Väger mej i mogonbitti men det kommer väl att hamna på ett minus runt -6,6 el så.
    Tycker det går lite trögt med vikten.
    Läser om folk som rasar i vikt den första veckorna o det gör inte jag. Förra veckan som var min andra gick jag ner -1,3 o jag tycker det är värdelöst om jag ska vara ärlig.

    För det är ju inte så att jag bara har några få kilos övervikt utan jag ligger ju på ett bmi runt 38 så det borde verkligen gå snabbare så här i början.
    Trots allt är det ju inte mkt man får i sej per dag i energi så underskottet borde ge mera minskning. Men kroppen är inte logisk.

    Och jag gör allt rätt! :) Dricker vatten, äter omega 3, motionerar...Inte fuskat nånting.

    Det känns väl lite så att om min viktnedgång bara ska ligga på runt 1 kg/ve så är det inte värt det o gå på helfart. Då kan jag lika gärna gå på halvfart. Fast det går ju bra så inte för det.

    Jaja, iaf månaden ut kör jag på helfart o hoppas att det släpper rejält snart!

  • Eleonora73

    Mazzi: har ingen erfarenhet vad gäller Naturdiet, om man kan använda det på helfart. Står det ingen info på förpackningarna?

    alicen: du har ju ändå tappat ca 3.3 kg i snitt dom första 2 veckorna, det är ju inte alls dåligt..! Men jag förstår dig, har man mycket att gå ner, då får det liksom vara värt det, att gå på helfart. Tror du gör rätt som kör ett tag till, ser vad som händer! Hoppas det funkar bra för dig!

    TS (Lindekull): hur går det för dig?

  • alicen
    Pialainen skrev 2009-04-23 12:11:11 följande:
    alicen: du har ju ändå tappat ca 3.3 kg i snitt dom första 2 veckorna, det är ju inte alls dåligt..! Men jag förstår dig, har man mycket att gå ner, då får det liksom vara värt det, att gå på helfart. Tror du gör rätt som kör ett tag till, ser vad som händer! Hoppas det funkar bra för dig! TS (Lindekull): hur går det för dig?
    Nja, jag har tappat runt 6,6 på tre veckor så snittet är "bara" 2,2 per vecka. Men visst, det är ju inte dåligt på ett sätt. Blir ju ganska många kilon ändå sett över tid. :)
  • Eleonora73

    alicen: absolut, det är inget dåligt resultat, jag tror det handlar mycket om hur otålig man är Jag själv är ju en sån som helst vill ha gått ner allt - typ igår..!
    Men jag själv tycker att om jag nu ska gå på helfart, då får det ändå allt hända grejer för det är liksom inte direkt roligt att inte äta någon mat. Nu märker man hur mycket det är som kretsar kring mat och att äta ihop osv, mycket av ens sociala liv handlar om det där, äta, fika osv.
    Sen om jag jämför att pulvra, med t.ex. Viktväktarna, det är en stor skillnad. Ibland kom man upp på deras våg, fick se siffrorna, och så konsulenten som utropade: Nämentittasåbraaaaa!!!! -2 hekto på en vecka, det var väl inte så dåligt??"
    Nä, då e det bättre med xv, det går ju undan iallafall. Sen gäller det att göra dom rätta valen med kosten, när man väl gått i mål...

    Nåväl, det är bara till att kämpa på! Vi fixar det här eller hur?

  • s79

    Jag har bestämt mig för att börja xvaganza, startar 5 maj. Är taggad men samidigt nervös över hur jag ska fixa det. Är det svinjobbigt i helfartsfasen??

  • Bill och Bull

    Va bra att du startade en ny tråd Lindekull, Jag vart lite orolig att den var borta för alltid.

  • Mazzi

    s79
    Nä, det är inte svinjobbigt snarare lite tråkighetskänslor med tanke på att mat hänger ihop så mycket med sociala sammanhang. Men och andra sidan så händer det saker med vikten ganska snabbt och för egen del har jag mått bra. Välkommen i gänget!

Svar på tråden Xtravaganzare samlas vidare