• s79

    Xtravaganzare samlas vidare

    Jag har bestämt mig för att börja xvaganza, startar 5 maj. Är taggad men samidigt nervös över hur jag ska fixa det. Är det svinjobbigt i helfartsfasen??

  • s79
    made83 skrev 2009-04-26 15:10:28 följande:
    vad kul...jag ska gå ner ca. 30-40 kg..min man som åxå är med ska lära sig äta bättre pga sin diabetes...så han kommer köra jämnvikt..medans jag ska börja på helfart imån...har du börjat eller ska du vänta till träffen?? vilken fart ska du gå??
    Samma som jag då ung, ska gå ned 30-35 kg. Ska köra helfart men inte börjat än, börjar samma dag som första träffen. Lycka till i morrn då så ses vi 5 maj
  • s79

    Bill och Bull skrev 2009-04-26 21:51:23 följande:


    Jag måste få skryta lite för jag är ganska stolt över mig själv... Var på hotellweekend med maken i helgen. Frukost- och middagsbuffé ingick samt eftermiddagsfika med olika godsaker. Strålande glassväder var det dessutom men jag har inte stoppat något annat än sopporna och vatten, samt kaffe i min mun. Visst var det svårt men jag klarade det, JIPPIE!
    Det var bra gjort!!!!
  • s79

    Min konsulent sa att varför man tappar hår är för att kroppen är utsatt för en stressreaktion, jämförbar vid tex graviditet. Gör man det så gör man det, ska ju finnas alla vitaminer som man behöver i sopporna. Så om det stämmer kanske extra vitaminer inte hjälper...

  • s79

    Jag undrar vad som händer om man tar tuggumi på helfart, är det så illa?? Usch, andedräkten är kass, och munspray funkar inte...

  • s79

    Jag har gått på helfart 5 dagar nu, håller på att bli tolkig. Hela livet känns meningslöst utan mat. Gråter hur många gånger som helst under en dag och skulle göra vadsomhelst för en måltidom jag visste att jag inte föll ur ketosen. Börjar bli riiiktigt trött på sopporna nu, drar mig för att äta. Provat shakes men det får jag upp igen. Hjäääälp, jag vill ju gå ner i vikt!!!

  • s79
    alicen skrev 2009-05-10 19:15:20 följande:
    Usch så jobbigt! Försök håll ut några dar till så kanske det vänder. En del tar det lite längre tid för innan man mår så där bra.Annars tycker jag du ska fundera på halvfart istället.
    Ja jag funderar ju på det men hade ju önskat jag skulle fixa helfart, har så många kilon att gå ned. Ni som går på halvfart, hur mycket går ni ned varje vecka ung?
  • s79
    FrökenFreja skrev 2009-05-11 09:08:14 följande:
    Åh det känns ju bra att höra att man faktiskt går ner på halvfarten med:) Har tagit nya tag denna veckan, det ska f..n gå. Tack alla som svarat och stöttat mig.
Svar på tråden Xtravaganzare samlas vidare