Inlägg från: Bill och Bull |Visa alla inlägg
  • Bill och Bull

    Xtravaganzare samlas vidare

    Va bra att du startade en ny tråd Lindekull, Jag vart lite orolig att den var borta för alltid.

  • Bill och Bull
    Mazzi skrev 2009-04-24 06:14:51 följande:
    s79Nä, det är inte svinjobbigt snarare lite tråkighetskänslor med tanke på att mat hänger ihop så mycket med sociala sammanhang. Men och andra sidan så händer det saker med vikten ganska snabbt och för egen del har jag mått bra. Välkommen i gänget!
    Kan bara instämma!
  • Bill och Bull

    Jag måste få skryta lite för jag är ganska stolt över mig själv... Var på hotellweekend med maken i helgen. Frukost- och middagsbuffé ingick samt eftermiddagsfika med olika godsaker. Strålande glassväder var det dessutom men jag har inte stoppat något annat än sopporna och vatten, samt kaffe i min mun. Visst var det svårt men jag klarade det, JIPPIE!

  • Bill och Bull
    alicen skrev 2009-05-01 14:57:17 följande:
    Vägning idag! -1,4 denna vecka, -8 kilo sammanlagt på fyra veckor.Har fuskat lite i veckan, ätit lite keso o några ostskivor men tro det el ej, efter det så fick vågen en kick neråt, även måttbandet!Ramlade inte ur ketsoen utan den blev möjligen ännu starkare...iaf av smaken i munnen att dömma o katthåren i halsen....Iaf, -13 cm i midjan o -12 cm över höften på dessa veckor! :) Så måttbandet är snällare än vågen.
    Jag har oxå känt det som att jag har en hårtuss i halsen men trott att jag började bli tokig av matbrist... Nu vet jag att det är fler än jag som börjar bli redo för hispan

    Ett jätte GRATTIS till kanonbra viktminskning!
  • Bill och Bull

    Blää! Jag kämpar på. (3 fulla veckor nu) Rör på mig gör jag också men denna vecka verkar inte ha varit någon framgång. Har inte vägt mig för det gör jag var 14:e dag (-4,2 kg efter 2 veckor, kändes sådär men kämpade på) men jag mäter mig en gång i veckan och nu hade det inte minskat något på midjemåttet och de sägs ju att 1 cm på midjan motsvarar 1 kg vilket betyder att jag inte har minskat ett dugg i vikt. Har hört att vågen kan stå still men att det då syns på måttbandet men nu syns det ju inte ens där. Det enda fusk jag kan erkänna är att jag har slarvat med att dricka tillräckligt och ätit för dåligt med omega men herregud man borde väl gå ner ändå när man lever på svältgränsen
    Just nu känns det tungt att kämpa på men som du skrev alicien så ska jag inte ge upp nu för då får jag ju inte se hur det går. Men tungt är det just nu...

  • Bill och Bull

    Idag är en ny dag som känns lite bättre. Ska denna vecka äta mitt omega 3 och dricka vattnet stenhårt för att se om det kan få lite fart på viktminskningen för annars vet jag inte vad jag gör för inget har ens varit i min mun förutom sopporna och vatten så jag har inte fuskat ett dugg! Rör på mig gör jag ju men från nästa vecka ska jag satsa på att röra mig ännu mer så kanske det hjälper till också! Denna vecka är jag förkyld med halsont så jag tar det lite lugnt med träningen.

  • Bill och Bull
    Jessika82 skrev 2009-05-06 21:31:29 följande:
    i morgon börjar jag på helfart igen efter uppehåll på 2dagar ... för att jag skulle springa vårruset...
    Hur har du ätit dessa 2 dagar om jag får fråga?
  • Bill och Bull
    Jjeennyy skrev 2009-05-06 20:25:54 följande:
    Hej!Är det någon mer som har märkt att ni tappar mer hår än vanligt? Jag har inte läst om någon biverkning, men det är tur att jag har mycket hår för det är vääldigt mycket jag tappar.Kämpa på alla o ge inte upp, jag tror inte man ska hänga upp sig så mycket på vad ens hemmavåg visar, den på viktcentret eller viktklubben är nog bra mycket exaktare och där ser man ju även fettvikten, vilket ju egentligen är det viktigaste. Jag har för mig att vår coach berättade att snittet på helfart utan att träna alltför mycket är -1,6kg per vecka och då är ju 4,2kg på två veckor mer än genomsnittet o då måste man väl vara nöjd...Nu kör vi så det rycker fram till sommaren!
    Tack för peppningen! Du har ju rätt, -4,2kg på två veckor är ju faktiskt bra. Jag är bara så otålig men det är ju en av dem sakerna jag måste träna mig på!
  • Bill och Bull
    Jessika82 skrev 2009-05-07 18:01:10 följande:
    jag har ätit vaniljfil +keso med kanel och ägg. sne har det blivit lite frukttill lunchoch middag tog jag kyckling och då färdig stekt sallads kyckling och frysta grönsaker och lite pasta till det och lite ost över.och ett litet kvälls mål fil och keso blev det ..
    Tack så mycket. Och du fick inte ont i magen? På vår gruppträff sa de nämligen att om man slutar på helfart direkt och börjar äta "vanlig" mat så finns det risk för tarmvred, de sa att man måste trappa upp väldigt försiktigt... men det kanske mest var skrämselpropaganda för att ingen skulle våga fuska eller hoppa av helfarten...
  • Bill och Bull

    Det var någon här inne som tipsade om pepparmint i chokladen, två frågor: Köper ni vanlig pepparmintsolja på apoteket? Dricker ni den då varm eller kall?

Svar på tråden Xtravaganzare samlas vidare