Inlägg från: Galenpanna |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Vi som påbörjat utredning runt mars/april 2008. DEL 6
  • Galenpanna

    Hej igen!

    Jag vill inte tappa bort er så jag hoppas att vi orkar med en tråd till. Särskilt nu när det är så spännande att se hur det går för Boo och Blåbär. Hur känns det för er? Har ev. överstimulering börjat övergå i några gravsymtom snart?

    Hoppas det går bra för alla andra också oavsett om ni kämpar vidare med utredning, behandling, graviditet eller nytt föräldraskap.

    Kram alla!

  • Galenpanna

    Usch, vilka tider ni går igenom Boo och Blåbär. Överstimulerade både två. Önskar så det var något man kunde göra.

    Boo: Nej, RD 5 är nog lite tidigt att upptäcka symtomen. Ska du fortsätta med fragmin hemma eller var det bara i samband med sjukhusbesöket? Även om du inte mår bra så gör förhoppningsvis grynet det. Det bryr sig nog inte så mycket om ÖS Fortsätter hålla tummarna för er!

    Blåbär: Deppdagar är tråkigt men kommer emellanåt. Mer känsligt luktsinne är väl inte förknippat med själva behandlingen utan skulle väl mycket väl kunna tyda på en graviditet? *hoppas* Ömma bröst tog det nog över10 dagar efter ET innan jag fick så stressa inte över att du inte fått det än. Och något mer försök tycker jag inte att du ska fundera på redan nu. Fokusera och hoppas lite på detta försök först så får du eventuellt ta ställning till fortsättning senare (om det nu ska behövas...). Jag har i alla fall inte gett upp hoppet om fyrettan än!

  • Galenpanna

    Ego: Jag blir inte klok på det här. Tyckte att jag mådde bättre häromveckan men nu är illamåendet tillbaka och nu kräks jag mer också. Hemskt att säga men jag börjar tycka att det här är riktigt segt nu. Vill bara må bra igen. Men förhoppningsvis är det bara några deppdagar som ger med sig snart. På måndag har jag en läkarundersökning (rutinbesök enligt planen på min MVC) och då hoppas jag att vi får se den lilla/-e fjanten i magen som ställer till med allt det här... då kommer det säkert kännas som att det är värt allting

    Hur går det för er som ruvar? Börjar ÖS-symtomen försvinna? Dessutom börjar testdagarna närma sig... *spännande* Hoppas ni har köpt bra test som visar feta plus nu

    Kramar till er alla!

  • Galenpanna

    Oj Boo, inlagd 2 gånger under tiden och så klagar jag på lite illamående. Bra att få perspektiv på tillvaron ibland Skönt att det inte var någon propp och att du verkar så bra på att självdiagnostisera dig. Jag hade nog blivit orolig bara de nämnt risken för propp i lungan. Måndag gäller det alltså - då tänker vi lite extra på dig och håller alla tummarna! Fram för plus nu!!

  • Galenpanna

    Men bästa Boo, vad tråkigt. Men så länge det bara är ljusrött och inte i någon riklig mängd tänker jag fortsätta hoppas. Varma kramar!

  • Galenpanna

    Vad tråkigt med bekräftat minus Boo. Låter dock som en bra plan att försöka njuta av sommaren och ta nya tag efter semestern. Måste vara skönt att i alla fall ha fått ett nytt datum att se fram emot.

    Stort grattis Blåbär! Måste vara underbart att lite mer officiellt gå ut med att man är gravid efter den resa ni har haft. Man vet aldrig vad som händer ändå så det är lika bra att göra som du säger och försöka ta en dag i taget och njuta så mycket det går.

  • Galenpanna

    Boo: vilken behandling du måste genomgå varje gång - puh! Hoppas verkligen att det ger bra resultat till slut i alla fall! Men det var ju inte så långt kvar tills du är igång igen dessutom . Den här gången ska det gå bra!!

  • Galenpanna

    Blåbär: Var det den här veckan du skulle på VUL? Min hjärna känns rätt grötig så jag kan mycket väl ha förväxlat information med någon annan eller helt enkelt gjort ett eget antagande... Hoppas allt går bra i alla fall och att du får se ett tickande hjärta! Tipset är också att komma ihåg att kissa innan för då får man tydligen en skarpare bild (vilket är roligt att ha sedan eftersom man får en kopia med sig hem). Jag gjorde självklart inte så utan har en grynig bild som påminner om något hämtat från en gammal ultraljudsapparat från jag vet inte när...

Svar på tråden Vi som påbörjat utredning runt mars/april 2008. DEL 6