• kolla

    IVF/PGD-tråden nummer 12!!!

    Tack så mkt för kramar och omtanke det värmer så mkt! Ni skriver så fint!

    Nea jag hoppas så att det är falskt alarm. Håller alla tummar jag kan!

    Glad att du känner dig bättre iliaca

    Zanila Tack för ny tråd

  • kolla

    GodAnn hoppas verkligen att maj är en turmånad. Börjar ju bra med att blodprover gick fint! Glad att du inte känner så mkt av behandlingen. Grattis i efterskott till bröllopsdagen=)

    Kram på er alla och hoppas ni får en fin eftermiddag

  • kolla

    Zanila, vilka fina namn ni har på förslag! Vad underbart, ett litet september barn! Blir så glad att läsa att allt gick bra på RUL.

    Nea orolig och spänd. Håller tummarna hela tiden! Så givetvis oxå för Er GrodAnn och iliaca. Nu behöver vi se lite fina resultat med PGD så jag vet att jag väntar på nåt gott=)

    Ego: Har fått tid med en av läkarna på fertilitetsavd nu den 20 maj men de försäkrade mig om att detta samtal ej kommer resultera i en specialistvårdsremiss eller undersökning (suck) utan hon ska bara svara på våra frågor om varför det ska ta sån tid. Tydligen tyckte psykologen att jag behövde få svar...Det var ju i och för sig positivt men det enda jag vill är att de kan skicka remiss till S-holm så att analys kan påbörjas!!!

    Kram på er alla och hoppas ni får en fin eftermiddag

  • kolla

    Nea, så ledsen. Förstår att det känns riktigt jävligt just nu. Hoppas du får det lite lugnare nu ett tag så du hinner i kapp. Jag var lite nervös för du har inte varit här på ett tag så jag befarade att det inte var så goda nyheter. Kramar om! Känner igen mig i ditt resonemang har börjar fundera lite så själv...kanske att man skulle våga prova, men och andra sidan vill jag inte gå igenom det hemska att behöva avbryta igen...så svåra val. Står mellan pest el kolera. Fast om det skulle vilja sig någongång skulle det vara värt allt kämpande...

    Mystjej! Instämmer med Nea, vem vill missa tårta=)

    GrodAnn du har min tumme!

    Zanila hoppas att du mår bra och att du börjar få en liten söt fotboll=)

    Kramar

  • kolla

    Zanila, instämmer med Nea du måste bara vara kvar. Så underbart med lite ljus i allt mörker.

    Ingenting. Tänker på dig. Fasar för den 5 aug då det är ett år sedan Isak somnade in. Det gör så ont! Håller tummarna för att det är tredje gången gillt!

    Ärta. Jag blir glad att läsa att ni vågar prova igen. Jag har nästan bestämt mig för detsamma eftersom PGD känns så otroligt långt bort. Ligger lite i skarven för kirurgisk abort då vi får reda på svar först i vecka 14 (och nu har de ändrat reglerna på Sahlgrenska så man får ej göra kirurgisk så länge längre).

    Nea förstår dig så väl. Har precis samma tankar...så svårt men som sagt längtan är så stor.

    GrodAnn. Stor Stor Kram men jag håller tummarna och hoppas. Två ägg är ändå två ägg. Många Kramar

  • kolla

    För oss tog det oxå 2 veckor att göra mutationsbestämningen vi slapp göra om testet som ni Nea behövde göra. Usch vad hemskt! De 2 v som vi väntade var så fruktansvärda, kan bara föreställa mig hur du hade det. Men håller med abraxe kolla med genetikerna om det går att göra en snabbanalys. För oss betydde det v 14 för avbrytande...men hoppas på att man kan göra mkp i vecka 10 och hinna innnan gränsen i så fall om vi skulle ha oturen att behöva avbryta (förutsatt att man har lyckan att bli gravid...).

    Massa Kramar till er alla. Ärta och Nea håller tummarna för att allt går bra denna gång!

  • kolla

    Annhan, Underbart Grattis! Instämmer med Zanila, hoppfullt att se att det lyckas båda vägar=)

    Ingenting, skönt att höra att det finns lite medmänsklighet i sjukvården! Håller alla tummar för er.

    Zanila, vi var i förra veckan på SU men fick inga jätte bra svar. Vi kommer få vänta till ngngång i höst innan dom tänker skicka specialistvårdsremiss (och har pratat med S-holm så vet att analysen tar 6-12 mån). Känns rätt dystert men det är många före oss i kön så det är inget att göra något åt. Man önskar bara att Landstinget kunde förstå att det inte bara är kostnader med att genomföra PGD det är faktiskt stora kostnader med att låta människor vänta, psykisk ohälsa, sjukskrivningar kostar också. Och dessutom är ett barn värt mkt pengar oxå för samhället om man nu ska räkna kroner och ören som sjukvården verkar göra=) Jaja som sagt är väl galen men början känna att vi nog kommer gå samma väg som Nea och Ärta och hoppas hoppas att det kan gå väl denna gång.

    Kram till er alla

Svar på tråden IVF/PGD-tråden nummer 12!!!