• zanila

    IVF/PGD-tråden nummer 12!!!

    IVF/PGD-tråden nummer 12!!! Här samlas vi som planerar, genomgår, lyckats eller misslyckats med hjälp av IVF/PGD. Du som har frågor/funderingar om PGD är såklart också välkommen.

    Välkomna alla gamla och nya!

    Senaste tråden;

    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m41133963.html

  • Svar på tråden IVF/PGD-tråden nummer 12!!!
  • N e a

    Skriver det här också. Bra att du startat ny tråd zanila! Jag har fortfarande mensvärk till och från, molvärk i ryggen och så sticker det till i nedre delen av magen då och då...Har ångest varje gång jag ska gå på toa, vill inte få den där mensen ju!

  • iliaca

    Zanila: Tack för att du fixade en ny tråd!

    Nea: Håller tummarna för att mensen håller sig borta. Förstår din ångest. Kramar om dig!

    Linea: Många kramar! Tänker mycket på dig.

    Grodann: Gick det bra med blodprovet idag?

    Själv mår jag bättre nu igen. Känner av huvudvärken en stund efter att jag tagit sprayen men det är mycket bättre jämfört med förra veckan.

  • kolla

    Tack så mkt för kramar och omtanke det värmer så mkt! Ni skriver så fint!

    Nea jag hoppas så att det är falskt alarm. Håller alla tummar jag kan!

    Glad att du känner dig bättre iliaca

    Zanila Tack för ny tråd

  • GrodAnn

    Linea- Jag började gråta när jag läste om bröllopet. Fy va jobbigt för er. Det låter väldigt vackert med gravstenen. Råda kyrka är väldigt fin så en bättre plats för dina änglar finns inte.

    Ego- Blodprovet gick bra. Jag skall fortsätta med samma dos och har fått tid för UL på torsdag. Jag har bara lite huvudvärk och får små vallningar i bland, men i övrigt känner jag inget av behandlingen.

    I går firade vi 7-årig bröllopsdag och det var ju i dagarna som jag blev gravid med sonen. Försöker inbilla mig att maj är en bra månad för mig för då kanske jag kan bli gravid och lyckas. Har känt så varje år, men hoppet börjar sakta tyna bort.

  • kolla

    GodAnn hoppas verkligen att maj är en turmånad. Börjar ju bra med att blodprover gick fint! Glad att du inte känner så mkt av behandlingen. Grattis i efterskott till bröllopsdagen=)

    Kram på er alla och hoppas ni får en fin eftermiddag

  • N e a

    Tack för alla tummar!

    Skönt att blodprovet var bra grodAnn. Hoppas också på att maj är en bra "bli gravid månad" för dig och att plusset kommer som en försenad bröllopsdags present åt er =)

    iliaca- skönt att huvudvärken blir bättre! Jag fick också huvudvärk av sprayen den här gången, låg som ett tryck över pannan för mig. Hoppas så klart att maj är en bra "bli gravid månad" för dig också!!

    Ego- jag har fortfarande mensvärk till och från och ont i ryggslutet och bruna flytningar, inte alls mycket men ändå betydligt mer än jag vill ha!

    zanila- hur är det med dig? Frodas och växer han som han ska? Ursäkta mitt minne nu om jag är helt ute och cyklar men skulle inte du på rul efter påsk? Såg det ut som en liten Ture eller mer som en liten Knut?

    Kram och tack igen för att ni håller tummarna för mig!

  • zanila
    GrodAnn - Härligt att blodprovet var bra, första steget avklarat Nea - Hoppas nu de bruna flytningarna bara är lite BIM-flytningar som ju inte alls är så ovanliga när man är gravid och att mensvärken i själva verket är växtvärk. Dessutom är du inte alls ute och cyklar, lite imponerad av ditt minne måste jag säga. Vi var på RUL 20/4 och allt såg perfekt ut, älskar ordet normalt. Önskar att han kunde ha sett ut som något namn bara, vi har fortfarande inte kunnat bestämma oss. Knut finns kvar men Ture är bortplockat för det låter inte så fint på bred skånska, Folke är också kvar och sen har nog Tage och Helge tillkommit. Tur att det är angenäma bekymmer. Är förresten i v 22+1 och har fått bf 6/9, lite tidigare än jag trodde till min förtjusning
  • GrodAnn

    Nea- Jag håller tummarna för att allt är som det skall. Det är som tortyr när man oroar sig för att blodet skall komma. Man vågar inte gå på toaletten och man känner efter precis hela tiden. Hoppas att det bara är den lill* som busar.

    Zanila- Kul att läsa om goda nyheter. V22+1 är ju toppen! Många fina namn har ni på förslag också. Det får bli lite kunglig stil med minst 3 förnnamn. Nu är det "bara" vår och sommar och sedan får ni er belöning. Vi är många här som är avundsjuka och samtidigt gläds med er!

    iliaca- Låter bra att  huvudvärken börjar släppa. Jag har fått för mig att man mår som sämst när kroppen anpassar sig till hormonerna. Det brukar komma efter någon vecka med spray och sedan efter ett par dagar med sprutor. För min del har även perioden när hormonerna går ur kroppen varit jobbig.  Förhoppningsvis leder allt detta till något positivt. Dessuom är det övergående. Unna dig en värktablett när det är riktigt jobbigt, det är du värd!

  • kolla

    Zanila, vilka fina namn ni har på förslag! Vad underbart, ett litet september barn! Blir så glad att läsa att allt gick bra på RUL.

    Nea orolig och spänd. Håller tummarna hela tiden! Så givetvis oxå för Er GrodAnn och iliaca. Nu behöver vi se lite fina resultat med PGD så jag vet att jag väntar på nåt gott=)

    Ego: Har fått tid med en av läkarna på fertilitetsavd nu den 20 maj men de försäkrade mig om att detta samtal ej kommer resultera i en specialistvårdsremiss eller undersökning (suck) utan hon ska bara svara på våra frågor om varför det ska ta sån tid. Tydligen tyckte psykologen att jag behövde få svar...Det var ju i och för sig positivt men det enda jag vill är att de kan skicka remiss till S-holm så att analys kan påbörjas!!!

    Kram på er alla och hoppas ni får en fin eftermiddag

  • GrodAnn

    Nu har jag varit på UL. Läkaren kunde se 10 ägglåsor som förhoppningsvis är mogna och fina på måndag. Jag tror att det är ett par fler än de såg på UL inför förra behandlingen. Vid mina tidigare behandlingar har de fått ut ett par fler ägg än de sett på UL så jag hoppas att det blir samma denna gången.

    Hittills har maj varit en turmånad. Återstår att se om jag tycker det nästa vecka när det är dags för analys av mina eländiga ägg.

Svar på tråden IVF/PGD-tråden nummer 12!!!