• zanila

    IVF/PGD-tråden nummer 12!!!

    IVF/PGD-tråden nummer 12!!! Här samlas vi som planerar, genomgår, lyckats eller misslyckats med hjälp av IVF/PGD. Du som har frågor/funderingar om PGD är såklart också välkommen.

    Välkomna alla gamla och nya!

    Senaste tråden;

    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m41133963.html

  • Svar på tråden IVF/PGD-tråden nummer 12!!!
  • zanila
    GrodAnn - Härligt att blodprovet var bra, första steget avklarat Nea - Hoppas nu de bruna flytningarna bara är lite BIM-flytningar som ju inte alls är så ovanliga när man är gravid och att mensvärken i själva verket är växtvärk. Dessutom är du inte alls ute och cyklar, lite imponerad av ditt minne måste jag säga. Vi var på RUL 20/4 och allt såg perfekt ut, älskar ordet normalt. Önskar att han kunde ha sett ut som något namn bara, vi har fortfarande inte kunnat bestämma oss. Knut finns kvar men Ture är bortplockat för det låter inte så fint på bred skånska, Folke är också kvar och sen har nog Tage och Helge tillkommit. Tur att det är angenäma bekymmer. Är förresten i v 22+1 och har fått bf 6/9, lite tidigare än jag trodde till min förtjusning
  • zanila
    Nea - Blir lite orolig när du inte hört av dig, hoppas fortfarande att du inte fått din mens men om så är fallet vill jag skicka massor av varma kramar.

    GrodAnn - Håller tummarna för morgondagen.

    Linea - Ett besök är ändå ett besök, hoppas det leder fram till nåt.
  • zanila
    GrodAnn - Grattis till genomfört äggplock, håller tummarna för att antalet är oväsentligt och att det finns något/några friska på fredag. Hoppas veckan går fort nu, vet bara allt för väl hur tiden brukar snigla sig fram. Kram
  • zanila
    GrodAnn - Hoppas på fina resultat idag.

    Nea - Förstod nästan det, skit också rent ut sagt Förstår att det är svårt att bestämma hur ni ska gå vidare, inget av alternativen är ju så värst lockande, om de inte ger positiva resultat alltså för då gör man ju vad som helst, så jobbigt när det aldrig finns några garantier bara. Tack för att du röstar också Mystjej - Kan bara instämma med de andra, vem missar ett tårtkalas?

    Linea - Usch ja, det är verkligen irriterande att ni inte ens fått påbörja köandet, snacka om att sitta fast i en rävsax, förstår att det är svårt att inte släppa tanken på att försöka själv under tiden ni väntar, det är ju svårt att tänka på annat än sin längtan. Kram och ja en fotboll har jag allt men om den är så liten vet jag inte
  • zanila
    GrodAnn - Neeeej! Det var ju inte alls så det skulle vara. Jag fotsätter iaf att hoppas så länge det är bevisat att det inte blir något.
  • zanila
    Ärta - Åhh, det är klart att vi håller tummarna, jag tror att du är superfertil så det dröjer säkert inte så länge Tänk vad snabbt ni rest er och orkar se framåt igen, det är otroligt egentligen vilken inverkan hoppet har på en. Jag blir glad att läsa att min tur/lycka ger dig kraft, det är ju därför (och för att jag vill veta hur det går för er och hur ni har det) som jag ändå hänger kvar, men jag vill ju inte köra min graviditet i halsen på någon så det ska kännas ännu tyngre. Kram
  • zanila
    GrodAnn - Fy och usch och tvi! Attans att det inte skulle gå att hitta ett friskt litet pyre. Förstår trots allt att du känner en viss lättnad över att PGD-beh är över, det är ju ingen dans på rosor direkt. Stora kramar till dig.

    Iliaca - Spännande veckor för dig nu, så härligt att examen närmar sig, det är verkligen härligt att få nå sitt mål Håller tummarna för att provet är bra på onsdag också.

    Abraxe - Vad tråkigt att de inte kunde hitta defekten, får väl i alla fall fortsätta hålla tummarna att ert barn inte ärvt defkten även om det dröjer länge innan ni vet.

    Ingenting - Men nu jäklar, tredje gången gillt! Hursom är det ju bra att nästa steg är planerat om det nu inte går vägen.

    Nea och Linea - Hoppas redan att det ska gå vägen om ni nu bestämmer er definitivt för att försöka själva, förstår så väl om ni inte har lust att vänta på byråkratins kvarnar. Kram
  • zanila
    Mystjej - Så underbart, stort grattis till lillebror! Vad tycker storasyster? Spännande? Svartsjuk?

    Annhan - Ytterligare ett megagrattis till dig också.

    Tänk, både en PGD-bebis och en hemmabebis, känns liksom hoppfullt vilken väg man än väljer Iliaca - Grattis till sprutstart, hur känns det?

    Nea - Jag hoppas mensen uteblir även om jag så väl förstår att det är väldigt blandade känslor för din del. Ring och kolla om de inte kan göra snabbanays iom att det går vid PGD, för mig löste det sig iaf.

    Ingenting - Vad glad jag blir att både förtur och undantag existerar, fattas bara annat också, ni har ju redan köat, det känns inte rinligt att man ska behöva börja om. Då kan vi mao längta efter hösten tillsammans.

    Linea - Har ni varit på er besök på SU än? Kommer inte ihåg när det var exakt.
  • zanila
    Linea - Jag skulle vilja sparka sjukvårdspolitikerna i ändan så att köerna kunde försvinna, fattar inte att det ska vara så svårt och varför inte väntetidsgarantin gäller i fall som dessa, blir arg.

    Nea - Jag tog kontakt med genetikern som gjorde analyserna vid våra pgd för att kolla om det var möjligt att göra en snabbanalys, kanske kan det vara en väg att gå?
Svar på tråden IVF/PGD-tråden nummer 12!!!