Inlägg från: Bella1977 |Visa alla inlägg
  • Bella1977

    Tog ut spiralen-ingen mens?

    Vad intressant! Precis samma sak för mig. Har BIM+1 eller +2 idag. Jag tog ut kopparspiralen dagen efter ÄL och trodde inte att jag skulle kunna bli gravid denna månaden, men nu är ju mensen sen. Hur går det för er? Har mensen kommit eller har det blivit +? Den info jag fick var ju samma som ni, att kopparspiralen inte ska rubba menscykeln eftersom den är hormonfri.

  • Bella1977

    Jag ska nog testa på torsdag om mensen inte har kommit då. Jag har inte känt några tydliga grav-symtom än heller så det rimligaste är kanske att mensen kommer till slut. Men konstigt är det. Igår kväll kände jag lite svag smärta i ryggslutet (som mensvärk) och jag har haft svårt att äta frukost i två dagar (är normalt väldigt förtjust i frukost). Trött är jag också, men det kanske är pga värmen.

  • Bella1977

    Jag gjorde ett test igår kväll, kunde inte låta bli. Det var negativt. Men mensen har fortfarande inte kommit (ca 3-4 dagar sen nu). Jag frågade BM här på FL om menscykeln kan rubbas av att kopparspiralen tas ut och det var samma svar som vanligt - nej en kopparspiral rubbar inte menscykeln.

  • Bella1977

    15 dagar försent är ju jättesent! Tror du att du kan ha varit gravid, och att den försenade mensen egentligen var ett jättetidigt missfall? (Jag tror jag har läst att ca en tredjedel av alla befruktade ägg blir tidiga missfall och att man isf upplever det som en försenad mens.) Jag har haft mensvärk sedan i tisdags men ingen mens. Gjorde ett nytt test (rfsu) idag och det var också negativt.

Svar på tråden Tog ut spiralen-ingen mens?