Inlägg från: Alfaqueen |Visa alla inlägg
  • Alfaqueen

    The Buffybabes - we're pompous and our sisters are crazy

    Magrat skrev 2009-05-27 09:11:15 följande:
    Jag ska skriva ett svar på en engelskt e-mail och började tänka. (Aldrig bra!) Är det någon som vet om "As per your request" är bättre eller sämre än "Per your request"?
    As per your request, hade jag skrivit.

    *rapar Burger King*
  • Alfaqueen

    blä för alla muppiga ugnar och sjuka barn. styrka till er som måste hantera det!

    Själv verkar jag behöva ca 17 timmars sömn per dygn fn. Inte helt effektivt... Dessutom försöker jag låta Jonathan sova utan blöja, vilket innebeär att ställa väckarklockan 2 gånger i natt för att gå upp och låta honom kissa. Det känns som om det kan vara värt det ett tag, men funkar det inte av sig själv snart så får det vänta ett tag till.

    Jag har dessutom försökt förklara att det är en bebis i mammas mage, att den kommer och bor hos oss snart, med svaren 'nääää, det är bara mat!' och 'men, bebisen bor ju hos Märta!' (hans kompis på min gamla gata).

    Jag har idag hängt i en massa tragiska trådar med pappor som är värre än pappan till mitt eget barn. Jag har det ganska bra ändå. Alt 2: det finns så mycket tragiskt här på fl.

    Imorgon kommer Andrew hem. Och då skall vi på UL... yay!

  • Alfaqueen

    IS: föreslå och föreslå, prata, och prata, uppmuntra och uppmuntra och så en dag funkar det. Bättre tips än så kan jag inte ge, här tror jag nog att det var kompisgänget på dagis, som liksom alla slutade samtidigt, som var störst inspiration. Och är man ute på gården och leker på dagis kan man fortfarande glömma att säga till om både det ena och det andra...

    Det där med blöjfri på natten tror jag dock får vänta ett tag till. Det är inte alltid han vill kissa när jag 'väcker' honom (som till exempel i natt), och just nu behöver jag min egen sömn för mycket för att orka passa eller tvätta tror jag...

    med J fick vi en bebis-väska på BB, men inget i förväg...

    Jag har ju inte riktigt vart så öppen med grav pga av ett visst ex, men nu efter UL tänkte jag sluta mörka, så snaaaart blir det magbilder i galleriet här med!

    Z: ja, jag har haft lite oro inför UL också, och likaså för en kollega som åkte till förlossningen i onsdages. Men imorse fick jag sms att bebisen var här och allt bra, så då måste min känsla för ul också vara fel! *låter övertygande*

  • Alfaqueen

    IS: självklart är det nog bäst att vänta tills efter bebisen kommer, precis som 'alla andra' säger men tipsen kanske du har användning av senare

  • Alfaqueen

    RUL: en styck perfekt bebis hon låg dock så illa till att det var svårt att ens få till ett bra huvudmått, än mindre bra bild eller ledtråd om kön.

    Men jag är rätt säker på att det lbir en tjej

    Annars har vi haft en riktigt bra fredag, Andrew landade klockan 10, jag tog långlunch och efter sista mötet kl 14 hämtade jag honom och vi åkte på UL. Direkt därifrån till dagis, och sedan fredagsmys på MAX. Dagen avslutades med glass i trädgården, och nu ligger de båda och snarkar i min säng. Stackars A gick ju upp 5 imorse för att komma med flyget, så han behöver väl sova.

    Nu skall jag läsa ikapp vad ni pratat om hela eftermiddagen och kvällen!

  • Alfaqueen
    Lagu skrev 2009-05-28 20:48:14 följande:
    Är det inte väldigt snålt med magbilder i trådhängares gallerier? *tittar menande omkring*
    så, fixat!
  • Alfaqueen

    Maggis Nervis skrev 2009-05-29 21:42:47 följande:


    aaaaw en bula Skönt att det gick bra idag!
    japp, och lite flyttad blev jag också, två dagar åt 'rätt' håll!
  • Alfaqueen

    Vi åkte in till stan för att ha en mysig dag med glass, A gillar stan. Själv verkar jag ha fått solsting efter 4 dagar i solen utan hatt, och har nu sovit3 timmar eller så och har grymt svårt att läsa era inlägg.

    Ingen mer sol idag för mig ...

Svar på tråden The Buffybabes - we're pompous and our sisters are crazy