Inlägg från: Alfaqueen |Visa alla inlägg
  • Alfaqueen

    The Buffybabes - we're pompous and our sisters are crazy

    hej!

    rapport från babe-mecka. igår hann vi med 'serenity'-avsnitten, 'the train job', 'tabula rasa' och under 'something blue' somnade både värdinnan och jag, så då gav även Mjölk och Lady W upp. För att ha stigit upp kvart över 5 är jag själv stolt över att ha orkat ända till halv 12!

    Mjölk med son har nu avvikit , och vi andra har nu hunnit med 'this years girl' och 'who are you?' före lunchen som snart skall avnjutas. Vi saknar er allihop!

    Me like babes. Och snart blir det skoflicka med! Värt varenda krona, trots avsaknad av åsna.

    kram på er alla!

    (och hej nya tråden!)

  • Alfaqueen
    Pejgan skrev 2009-05-10 20:10:30 följande:
    Babesen fattas mig
    *kramar lite mer*

    jaa, när kommer du hit då??
  • Alfaqueen

    ikväll har jag njutit av pejgans 'dr horrible'-dvd. i love extramaterial...

    var det inte någon som hade bilden med fejk-FBI-ELE-varningen i början?

  • Alfaqueen
    Alfaqueen skrev 2009-05-11 23:20:47 följande:
    var det inte någon som hade bilden med fejk-FBI-ELE-varningen i början?
    ingen?

    oj, 25-årsdagen... Det var den traditionella glöggfesten... och jag tror bestämt att min ex-man friade ca 15 minuter innan gästerna kom. Ja, en bra födelesedag får man allt säga att det var

    HM: lycka till med kalaset!

    IS: ser fram emot träff
  • Alfaqueen
    Alfaqueen skrev 2009-05-12 13:03:46 följande:
    ingen?
    hittade den hos mrsk!

    Neil Patrick Harris är på min laminerade lista...
  • Alfaqueen

    IS: lycka till med nattande och vilken tur att maten blev bra i alla fall

    Jag har städat hela lägenheten (eller, dammsugit och torkat golv i alla fall), tvättat 4 maskiner och bröd skall strax in i ugnen. Efter det förtjänar man ett bad inklusive 'badbomb' eller hur??

    välsignad som man är med fönster av standardstorlek är ikea-mörkläggningsgardinerna installerade sedan inflyttningen. Inga problem med sömnen här, oftast sover grabben vid 20.

  • Alfaqueen

    jag har varit duktig. ett badbombsbad, och sedan ett par skivor av det lagom avsvalnade, nybakta brödet är precis vad man behöver efter en sådan dag.

    sov gott allihop(babes och babesungar)! Jag tvivlar INTE på att jag kommer göra det

  • Alfaqueen

    Så dukig jag var igår, och så vaknar man med värsta ont i halsen.

    Är på jobbet idag för att ta hand om akuta saker, och avstyra de värsta konsekvenserna av att jag troligtvis är hemma imorgon.

    Och tjejer skall komma hem till mig på fika i eftermiddag, det var därför jag bakade, men nu vet jag inte om jag orkar, och tvingas ställa in. Buhuhuhuhu.

  • Alfaqueen

    det blev ingen fika. men jag gick hem tidigare från jobbet och hann sova en timme, och äta innan sonen (och medföljande pappa) kom.

    det är då själva faan att han fortfarande tycker att 'tycker du verkligen att du har moralisk rätt till det?' är ett svar när jag vill ha tillbaka det som tillhör mig!! *förbannad*

  • Alfaqueen
    Majblomma12 skrev 2009-05-13 22:34:01 följande:
    Hm. Jag har ju egna erfarenheter av en s.k. ugly divorce. En av mina föräldrar har fortfarande kvar saker som den andra erhöll som betalning i tjänsten. Anledningen som angavs till att den andra föräldern skulle ha rätt ha dessa kvar, var just "den moraliska rätten". Det blir en lång natt här. Vi kämpar med vår sida. Jag mest som moraliskt stöd. Kaffe är påsatt.
    tack för kommentaren. jag vet nog egentligen att det är fruktlöst, men jag måste säga ifrån, och framförallt informera om att han inte kommer få MER saker han vill ha som är mina.

    och lycka till inatt.
Svar på tråden The Buffybabes - we're pompous and our sisters are crazy