Inlägg från: froggel |Visa alla inlägg
  • froggel

    Ia´s Stockholms morsor fortsätter babbla del 12

    Hejhej!
    Nu har jag också hittat hit till den nya tråden. Tyckte att det skrevs lite dåligt i den gamla...

    Jag är förkyld och hemma från jobbet idag. Chefen blev sur när jag ringde men det är faktiskt första ggn jag är sjuk så jag tycker det var larvigt av henne. Har aldrig vabbat heller.

    Beställde kläder från Ellos häromdagen men det vartyp ingenting som passade. Skumt tycker jag. Har aldrig haft problem förut men nu var en del för stort, nåt fr litet och vissa grejer bara fula.

    Imorgon bär det av till landet där vi ska fira V's gammelmormor som fyller 74 (eller nåt).

  • froggel

    Hejhej!

    Vesper har inga som helst problem med att somna på kvällarna. Han är helt slut stackarn. Han sover ca 1,5 h på dagis och 2-3 timmar hemma. SEn sover han 9-10 h på natten.
    Däremot vaknar han alltid vid 5 oavsett om han sovit mkt eller lite. Om han gått och lagt sig 19 eller eller 22. Rätt tufft när man som jag gillar sovmorgon.
    Jag går iofs upp senast 05:20 när jag jobbar så jag är ju rätt van men ändå.. man vill alltid ha det lite bättre.

    Jag kan bara sen eftermiddag den 13:e så jag avvaktar med att skriva upp på listan tills det närmar sig.

  • froggel

    Grattis irmis!
    Lika så bra att det gick så snabbt att bli gravid igen. Så "har du det gjort" sen. Usch! låter illa att säga så men det är lite så jag känner själv just nu. Vi har inte lyckats igen men kroppen verkar vara tillbaka i gamla gängor igen med mens o så.

    angående träffen... är det fler som kan om det blir den 14:e?

  • froggel

    Här tittas det på mamma mu, bamse, och drömmarnas trädgård.
    När jag tittar på Dora känns det som om JAG går på knark... så det får han inte se. Även om jag eg gillar tanken med programmet.

    Nu har skickat iväg sonen till farmr o farmar. Maken är o fjällvandrar och jag jobbar tokmycket. Vesper har det bättre på Landet än att behöva gå 6:30- 17:30 på dagis. Åker efter på lö men det blir fösrta gången han sover bort 3 nätter untan mamma o pappa. För länge sen sov han borta 2 nätter. Hoppas verkligen det går bra nu.

  • froggel

    Grattis miss lyckad!!!

    jag har inte varit inne på ett tag men gud vilken rolig nyhet att komma tillbaka till.

    Jag har precis haft min semstervecka. Hurra vilket roligt väder jag fick....
    Imorgon börjar jobbet igen och maken har sin semester och åker till Utö 4 veckor. Jag har avkrävt honom löfte att komma och hälsa på ibland iaf för helt själv tänker jag inte vara hela sommaren.

  • froggel

    Hej hej!
    Kul att se att det har skrivits en del även under sommaren.
    Själv har jag ju mest jobbat men nu jobbar jag bara 4 dagar den här veckan o sen blir det en veckas båtsemster. Ska bli såå skönt att komma bort lite.
    Jag har ju dessutom ingen aaaning om hur man seglar men eftersom maken både är sjökapten och lyckats segla stora skutor över atlanten så överlåter jag allt åt honom. Mitt jobb är att se till att inte Vesper ramlar överbord och om han gör det får jag hoppa efter *s*

    Kan meddela att jag är gravid igen. V 7 har det blivit nu och den här ggn så känns det lite mer likt första gången så jag hoppas att det går vägen nu.

Svar på tråden Ia´s Stockholms morsor fortsätter babbla del 12