• Irmis

    Ia´s Stockholms morsor fortsätter babbla del 12

    TAck kråkan! Och grattis till dagisplatsen! Skönt!

  • Irmis

    Hallåj!! Ny helg! Och nästa vecka är kort, hade varit skönt om jag inte haft så körigt på jobbet. Samma visa varje vår - helgerna är bara ivägen.

    Ikväll är maken borta, A sover nu och jag ska slaaaaappa i soffan. Brunch på Siggesta imorgon, kalas på söndag, träning båda dagarna - annas lugnt!

    Ni?

  • Irmis

    jentha: Fasen vad trist med ditt jobb. Jobbigt sånt där. Men mysigt med sandlåda!

    Vi har haft en så bra helg och det behövde jag. Brunch och djur på siggesta gård igår, kalas, parken och slappat idag. Som sagt - behövligt.

  • Irmis

    Tillbaka i verkligheten efter en lång skön helg! Vi har varit i Finnhamn alla tre, fredag-lördag. Det regnade mest så det var lite trist, men skönt att komma bort iallafall. Där stötte vi på en gemensam vän till oss här, men jag vill inte avslöja vem eftersom jag inte vet om personen vill det. Men om personen vill så gör det själv ;)

    Har en tuff vecka framför mig med tre jobbkvällar, jobbar då från dagislämning till ca 21. Sen är man slut.

  • Irmis

    Hallå!!! Det var oerhört roligt att träffa er - men vilken slump!!! A blev helt kär i F!!! Helt lyrisk så vi konstaterade att han vill nog helst ha storasyskon, inte småsyskon. Kröp upp i samma stol och satte sig för att läsa böcker :) Och L är verkligen stora tjejen, fantastiskt söt! Insåg att det verkligen var länge sedan jag såg henne.

  • Irmis

    Ia 70 skrev 2009-05-25 09:09:11 följande:


    Ja, jag vart aldeles paff!!F tyckte det var jätteroligt med A. Leia är inte så "kär" i Felix o sitter sällan stilla. Mest bråkar hon med honom. F frågade flera gånger om vi skulle ta samma båt o om vi skulle sitta nära er osv. Han verkar ha tyckt om A väldigt mycket med. Ni kan få låna honom som stortebror
    Vad kul att han tyckte det! Jag var lite orolig att A skulle vara för påflugen, så det var kul att höra. Det är kanske något speciellt "killar emellan". Vi lånar honom gärna nån gång!

    Måste tillägga att vad han har växt till sig sen jag såg honom senast. Kommer att blir ursnygg som vuxen!
  • Irmis

    A behöver fortfarande sova ordentligt mitt på dagen. Han har fortfarande tendens till att somna över lunchen enligt personalen...Men han somnar trots det lika bra på kvällen, men vaknar iof ganska tidigt.

  • Irmis

    Jag kan tyvärr inte den 13e, vi ska åka till Kolmården och träffa min pappa och hans sambo där. Bor över på campingen till söndagen.

    Ska på student imorgon-kul väder....synd om henne.

    Algot väckte mig på sängen med ett paket på morsdag. Det var ett par tjocka vandrarstrumpor som jag blev överlycklig för eftersom jag helgen innan surat över att det var hål på mina. Och så hade han ritat, klippt och målat ett kort ! Helnöjd!

  • Irmis

    Hejar också på kråkan. Skriv av dig här så mycket du orkar.

    Jag mår så jä-vla dåligt!!! Jag blev nämligen gravid direkt (är tydligen så fertil att det är läskigt, trots åldern!) och är typ i v 8 nu. Och jag mår så sjukt illa. Hela veckan har jag mått illa hela dagarna, igår eskalerade och i 2 dagar nu har jag varit riktigt illa bakis. Det känns som det alltså. Mår illa, kroppen skakar, you name it. Hatar! Hela helgen försvinner av att jag ligger i sängen för jag orkar inte röra mig för då mår jag dåligt.

    Så nu har jag beklagat mig klart. Förhoppningsvis ska det komma något gott ur det (typ ett barn) men jag tycker det är för tidigt för att kroppen ska få styra över mig.

  • Irmis

    Tack snälla. BF 21 januari.

    Postafen är åksjuketabletter eller hur? Tror jag tagit de mot just åksjuka och kunde inte hålla mig vaken...

    Ska på inskrivning på måndag så jag får väl prata med henne då. Mådde aldrig så här med A. Fick blodsockerfall men aldrig illa.

    jentha: Det var roligt. Som maken utryckte sig: skönt att det funkar när det ska..

    Men ni lär höra mycket gnäll från mig, jag gillade ju inte vara gravid förra gången heller. Och vi är ju flera här med problem med kroppsförändringar :(

Svar på tråden Ia´s Stockholms morsor fortsätter babbla del 12