• Strix

    KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)

    Caribe, du är verkligen fantastisk! Vad bra du har fixat!

    Tack snälla ni rara för fin pepping - jag måste ha varit otydlig med att jag skulle på tjänsteresa utan dator. Har precis kommit hem och hetsläst de senaste dagarnas inlägg.

    Några reflektioner jag kommer ihåg:

    Ainomia - att "göra en feia" är att testa när man normalt borde ha plussat, få minus, gråta gråta gråta ett dygn och få en massa pepping av alla underbara trådvänner för att sedan testa plus nästa dag. Jag testade minus RD 13 och plussade RD 14 (alltså 16 dagar efter ÄP). Det motsvarar väl för dig att testa minus imorgon och plussa på lördag? Jag blödde inte en droppe, men det gjorde två andra förtvivlade plussare. Min livmoder var tom på VUL och de får bebis när som helst. Det finns inga regler om sånt här. Jag tycker att dina tecken varit för bra och hoppas att det inte visar sig att de bara lurats!

    La Star - vet inte om jag skulle ta ett eller två åt gången. Men jag funderar på om du inte borde få göra ett tidigt blodprov o kolla hcg? Du vet väl egentligen inte om de fäster men blir tidiga missfall eller om de inte fäster? Vad skönt att cykeln verkar vara tillbaka igen!

    Vera - jag trodde ju inte att mina små skulle hinna med, men det gjorde det. Åtta av nio ägg var mogna - trots att max sju syntes på sista VUL och några var riktigt små. Nu blev det ju inget med alla ägg, men det var inte pga omognad. Jag verkar ju inte ha nån bra kvalitet. Du verkar ju spotta ur dig superägg efter superägg så jag tror det kommer bli finfint med ÄP imorgon.

    kalimero - JAAAAAAA! Åtta blåsor!!! Är inte det rekord? Undrar om argininet haft inverkan. Eller alla dina SPA-behandlingar och resor. Jag har struntat i pollenmedicinering i vår för att vara på den säkra sidan. var det 375 IE menopur varje dag?

    Vad många ni är som är igång eller på gång! Hoppas så för er alla!

    Idag motsvarar den dag jag hade testdag på SH. Jag har inte testat. Vi ska göra det tillsammans imorgon. Under tjänsteresan mådde jag första dagen så illa att jag var tvungen att lägga mig på sängen en timme. Ett tag tänkte jag - ojoj, tänk om... Men, fattade sedan att illamåendet berodde på en djävulsk huvudvärk. Illamåendet försvann med den. Inte minsta lilla molvärk. ingenting alls. Har gråtit trots att jag skulle spara det till helgen. Men, jag har börjat planera framtida försök och det hjälper lite.

  • Strix

    tack CJH! Såg nu din fråga. Jag fick beskedet att spruta när mensen kommit igång på riktigt - inte bara någon droppe. Tror alltså att du ska vänta tills imorgon!

  • Strix

    då får vi hoppas att hon kommer senast lördag fru Hagelin!

    Det verkar som om jag har gjort en feia igen, men med hela kittet. På Clearblue visades ett svagt plus-streck imorse. Testade sedan med RFSU:s test och det var negativt. De ska vara lika känsliga. Har inga tecken längre, men tyckte ju att kroppen var väldigt konstig i lördags. Sedan dess alltså helt lugnt. Så, jag tror att det är ett till väldigt tidigt missfall. Tror inte vi får veta förrän vid VUL eftersom jag åtminstone tidigare inte blött av mig själv. Naturligtvis finns det en miniminichans att det är en normal graviditet, men eftersom jag har sett det här tidigare tror jag inte på det.

  • Strix

    Vad bra kalimero! Jag lägger den till informationssidan.

    Milli! GRATTIS! och tack för hopp!

  • Strix

    Vera. det är ju helt otroligt! JA, du är en äggkläckningsmaskin. Vad roligt!

  • Strix

    plussar jag ska jag testa ditt vinförslag Neh! annars dricker jag hellre vatten än alkoholfritt vin.

    Jag testar på måndag nästa gång - med St Görans test. Det är officiella testdagen. Har googlat runt på det här med tester och RFSU:s ska ju vara jättekänsliga. Men clearblue var ett riktigt plus, fast det inte var så starkt. Är mer orolig för att plusset inte betyder något än att det skulle vara fel på testet.

    Vera - kommer bli en lång helg att vänta. Men ni har ju verkligen bra chanser nu!

    Kalimero - när får vi veta när nästa hållplats är?

  • Strix

    Scutellaria - skönt att höra att du mår bra!

    Jag har också börjat blöda - bara spottings än så länge. Hade lite menskänningar igår och imorse kom lite blod. Känns väldigt kört nu. Har aldrig haft spottings förut. Har en urkonstig mage också. Inga smärtor men min tidigare förstoppning har bytts ut till det rakt motsatta. Som att kissa från fel ställe. Ursäkta tydligheten. Har tagit Dimor för att inte bli bunden vid hemmet. Antar att det inte är bra om man är gravid, men det känns väldigt otroligt att något i mig fortfarande skulle leva.

  • Strix

    Ainomia - jag trodde verkligen att dina tecken var klockrena. Stor kram till dig!

    Jag blöder mer nu och funderar på att sluta med progesteronet. Det är över för den här gången.

    Det verkar som om det spirar för väldigt många andra i tråden. Hoppas att ni har bättre tur!

    Chokladoman - vad var det för överraskning?

  • Strix

    Förstår att det ska bli skönt med resa TeresaK!

    Jag vet redan att det var ett tidigt missfall - en biokemisk graviditet. Jag var inte osäker på om det var ett plus, utan om det var ett plus som fortfarande innebar graviditet. När tecknena slutar på mig är embryot dött. Den här gången hann tecknena inte ens komma igång - mer än andningsproblemen. Verkar som om vi alla har problem i olika faser. Vi har det i två - själva befruktningen av ägget och att få ett tillräckligt bra embryo för att det ska leva vidare. Eller så är det något i min kropp som dödar dem. Hoppas att vi får en riktig missfallsutredning nu. Har slutat med vaggisarna och blöder för fullt.

    Chokladoman - din man verkar vara väldigt rar!

Svar på tråden KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)