• Strix

    KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)

    får erkänna att jag skrivit ett värre och argare inlägg än det jag blev varnad för. Var när jag mådde som sämst. Det har inte hänt något med det men om jag blir avstängd så vet ni varför...

    Vera, det låter bra att de inte har ringt. Då har det gått bra för de små!

    Jag har äntligen lyckats få en tid hos en gynekolog (i juni) för en eventuell remiss om missfallsutredning. St Göran kan inte fixa det för de är inte kopplade till Landstinget. Tycker det är

  • Strix

    får erkänna att jag skrivit ett värre och argare inlägg än det jag blev varnad för. Var när jag mådde som sämst. Det har inte hänt något med det men om jag blir avstängd så vet ni varför...

    Vera, det låter bra att de inte har ringt. Då har det gått bra för de små!

    Jag har äntligen lyckats få en tid hos en gynekolog (i juni) för en eventuell remiss om missfallsutredning. St Göran kan inte fixa det för de är inte kopplade till Landstinget. Tycker det är lite

  • Strix

    av en cirkus med det här. Saknar drömkliniken som kollar allt och sköter allt.

  • Strix

    OJ, undrar vad som hände. Är det ett tecken på att det blir trillingar i tråden...

  • Strix

    ojoj, hoppas jag inte glömmer någon. Ni har skrivit så flitigt och jag är på landet med urdålig täckning. Får börja om igen varje gång jag måste klicka på nåt.

    Vera och Kalimero - JÄTTEGRATTIS! Låter verkligen lovande!! Och kalimero - jag ska rusa till hälsokost när jag är hemma igen.

    Caribe - åtminstone två av de där sex är banne mig dina innan vi skaffar fler bonusar. Nu har du väntat länge nog.

    Carmenzita - jag gillar dig oavsett namn. byt när du kan om du trivs bättre med det.

    Choko - vad trist med två cystor nu! Men jag håller med LN - bättre att vänta. Fast du har ju fått vänta ett tag nu. Vi börjar bli en del som ska köra i augusti nu. Skönt att få ruvarlikar.

    Alohapingla - du verkar vara en härlig tjej och det här är tråden för sådana! Välkommen!

    Nu ska jag vispa grädde till desserten.

    kram på er!

  • Strix

    Scutellaria - huset såg verkligen mysigt ut!

    Här är en till duktig flicka. Tycker att det känns lite konstigt med infertiliteten. Man är så van vid att om man anstränger sig lite mer, läser på mer och söker så löser sig saker. Man hittar svaren. Men här går det inte att göra något. Mer än förhoppningsvis arginin. Ska gå och leta efter det idag.

    Min nuvarande chef, som tyvärr ska sluta, är rätt rar. Han har sagt åt mig att jag måste vässa armbågarna och lära mig att säga ifrån. Att det inte är någon idé att vara duktig om andra tar åt sig äran för det jag har gjort.

    Caribe - jag tycker att det är viktigt att du reser bekvämt på återresan. Dit har du ju bara dig själv att tänka på men hem är du ju fullastad. Hoppas det löser sig!

    Tycker pregnylen är lite bökig, men det går ju. Men jag tycker ju att menopur också är riktigt knepigt. Får se hur det går i augusti. 450 IE blir måååånga ampuller att blanda runt med.

  • Strix

    Har återigen tagit mig friheten att skicka vår länk med en inbjudan till någon jag tror hör hemma med oss - lightis. Förra förvärvet var ju Vera för er som inte kommer ihåg. Får se om lightis vågar sig hit.

  • Strix

    Ja Neh, du har verkligen fått visa tålamod. Det är hemskt att vänta. Men nu är det snart din tur!

  • Strix

    Stackars ruvare! Det är verkligen vidrigt, men ändå skulle jag gärna byta med er nu.

  • Strix

    Fy farao vad dyrt det var med Larginin. 317 spänn för en förpackning med 60 tabletter. Om man tar 3 om dagen (3000 mg) räcker de i 20 dagar.

Svar på tråden KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)