• Svar på tråden Vi 89:or som planerar barn! DEL 2
  • sweetgirl89
    TittiBebis skrev 2009-05-30 19:58:35 följande:
    Hade du några speciella symtom då du märkte att du var med barn? Eller var det bara utebliven mens? :)
    just den här gången kännde jag ingenting speciellt, hade lite mensvärk som jag alltid får nägra dagar innan. så på BIM dagen så kom det 2 droppar blod i trosan. Tänkte att nu är väll mensen igång då, men det kom inget mer på hela dagen och inget dagen efter heller så jag tog ett test och blev riktigt shockad. Fast det har gått över 2 veckor nu sen +set så mår jag jätte bra och känner mig inte gravid alls. Så det sjunker inte in liksom. Men vi ska på vul den 8/6 och förhoppningsvis får vi se bäbisen och hjärtat som slår:)

    Hur länge har ni försökt då? kramar
  • TittiBebis

    Oooooh vad mysigt. Vad avis jag blir :P
    Du måste berätta vad de sa sen på vul :D

    Vi har försökt sen december men ingen lycka ännu tyvärr :/
    Tog ett RFSU test för någon vecka sen och fick ett s.k. spökstreck så det var tråkigt.
    Trodde att jag var med barn. Men nu har det gått 42 dagar sen jag hade mens sist och så länge brukar det inte vara, så jag hoppas :)

  • sweetgirl89
    TittiBebis skrev 2009-05-30 20:19:33 följande:
    Oooooh vad mysigt. Vad avis jag blir :PDu måste berätta vad de sa sen på vul :D Vi har försökt sen december men ingen lycka ännu tyvärr :/Tog ett RFSU test för någon vecka sen och fick ett s.k. spökstreck så det var tråkigt.Trodde att jag var med barn. Men nu har det gått 42 dagar sen jag hade mens sist och så länge brukar det inte vara, så jag hoppas :)
    ska försöka få med mig en bild att lägga upp sen:)

    Tråkigt att det ska behöva ta tid,, jag va ständigt olycklig runt BIM tiden senaste 2 år. Det va jätte jobbigt att bara få mens gång på gång så jag vet ju hur det känns!! Det kommer när man minst anar det, märkte jag iaf. Och kanske är du låghormonare och är redan gravid och slipper vänta längre!! hoppas det!! kramar:)
  • Gravid 89

    Hej allesammans... var ett tag sen jag kikade in här! Hoppas ni alla mår bra...

    Hur mår du, Linda 89? Bara fem (!) dagar kvar, jösses... du vet inte vad som väntar dig! Men det är en grym upplevelse! Speciellt efteråt när allt är klart... hoppas du inte går över tiden. Om det inte är det du önskar då, men det tror jag ju knappast...
    Skriv sedan hur förlossningen gick! Spännande att få höra!

    Nu är min plutt snart 3 månader, närmare bestämt på onsdag. Han blir bara finare och finare för var dag... må ni tro! Har massa nya bilder i galleriet för er som har lust att kika!

  • TittiBebis
    sweetgirl89 skrev 2009-05-30 20:26:15 följande:
    ska försöka få med mig en bild att lägga upp sen:)Tråkigt att det ska behöva ta tid,, jag va ständigt olycklig runt BIM tiden senaste 2 år. Det va jätte jobbigt att bara få mens gång på gång så jag vet ju hur det känns!! Det kommer när man minst anar det, märkte jag iaf. Och kanske är du låghormonare och är redan gravid och slipper vänta längre!! hoppas det!! kramar:)
    Aa gör det :D
    Oj, hoppas det inte tar 2 år för oss. :/ Nu börjar längtan bli lite jobbig faktiskt:P
    Men det är bara att hålla ut !

    Ja vi får verkligen hoppas det. Men när ska man ta ett test liksom?
    Känns onödigt att köpa ett test för tidigt. . .
    Kram !
  • sweetgirl89
    TittiBebis skrev 2009-05-30 20:35:48 följande:
    Aa gör det :DOj, hoppas det inte tar 2 år för oss. :/ Nu börjar längtan bli lite jobbig faktiskt:P Men det är bara att hålla ut !Ja vi får verkligen hoppas det. Men när ska man ta ett test liksom?Känns onödigt att köpa ett test för tidigt. . .Kram !
    ja, det förstår jag men om du räknar som om din mens hoppat över en gång? tar och räknar ut ett datum när nästa mens borde kommit ifall du fått din i tid och testa då?? borde ju absolut inte va för tidigt att testa då iaf! Hoppas det går bra och det blir +!!! kramiz:)
  • TittiBebis

    Jo så kan jag ju göra. :) Ja vi får hoppas på det bästa nu :D Kraaaam :)

  • minjalin
    TittiBebis skrev 2009-05-30 19:10:18 följande:
    Ne jag har med hört att man inte ska tänka så mkt på det, och tro mej jag försöker :) Men det är verkligen inte lätt. Oj, vilken lycka :) Grattis !!! Du är med barn nu då eller ?
    ja jag har gått 17 veckor och 5 dagar idag :)
  • Linda 89
    TittiBebis skrev 2009-05-30 19:47:30 följande:
    Linda 89 skrev 2009-05-30 19:19:40 följande:
    Är du inte nervös? :O Hoppas förlossning går bra & Lycka till =)
    Nej jag har inte ens tänkt på förlossningen, det enda jag har tänkt på är att jag ska ha lustgas och ryggmärgsbedövning . Jodå den kommer nog gå bra, när ungen väl vill titta ut .
Svar på tråden Vi 89:or som planerar barn! DEL 2