• Svar på tråden Vi 89:or som planerar barn! DEL 2
  • Pellerina

    Hej tjejer!
    Nu är jag tillbaka efter en paus för allting som varit runtomkring mitt utomkveds och så.

    Hur mår ni alla? Verkar som att vi är några "alldeles för unga" endå ;)
    Ska själv tillbaka på återkontroll efter operationen i morgon, var och lämnade blodprov nu på morgonen, har jag tur så är det ett nytt litet monster i magen =D

  • Linda 89
    Pellerina skrev 2009-05-28 12:55:18 följande:
    Hej tjejer! Nu är jag tillbaka efter en paus för allting som varit runtomkring mitt utomkveds och så. Hur mår ni alla? Verkar som att vi är några "alldeles för unga" endå ;)Ska själv tillbaka på återkontroll efter operationen i morgon, var och lämnade blodprov nu på morgonen, har jag tur så är det ett nytt litet monster i magen =D
    Lycka till .
  • Pellerina

    Linda 89 skrev 2009-05-28 13:32:50 följande:


    Lycka till .
    Tack :)
    Hur går det för dig då? Hur mår du och så? :)
  • Thaleya
    Pellerina skrev 2009-05-28 12:55:18 följande:
    Hej tjejer! Nu är jag tillbaka efter en paus för allting som varit runtomkring mitt utomkveds och så. Hur mår ni alla? Verkar som att vi är några "alldeles för unga" endå ;) Ska själv tillbaka på återkontroll efter operationen i morgon, var och lämnade blodprov nu på morgonen, har jag tur så är det ett nytt litet monster i magen =D
    Hej :D
    Usch för utomkveds, skönt att du tagit dig tid till att komma tillbaka på banan igen :)
    Här är det rätt så lugnt ändå, försöker inte bli gravid ännu, skyddar mig inte med kör avbrutet. Ska väl börja i Juli/Augusti tror vi :) Jag har inte pratat om barn med honom på ganska länge så vi får se hur det blir. Åh vad kul, lycka till då!
  • Linda 89
    Pellerina skrev 2009-05-28 13:34:07 följande:
    Linda 89 skrev 2009-05-28 13:32:50 följande:
    Tack :)Hur går det för dig då? Hur mår du och så? :)
    Jodå det går bara bra . Har ju bara 7 dagar kvar till beräknad förlossning, men den verkar inte vilja titta ut :P. Har ju järnbrist och halsbränna men äter tabletter mot båda sakerna så .
  • Pellerina
    Thaleya skrev 2009-05-28 13:41:13 följande:
    Hej :D Usch för utomkveds, skönt att du tagit dig tid till att komma tillbaka på banan igen :) Här är det rätt så lugnt ändå, försöker inte bli gravid ännu, skyddar mig inte med kör avbrutet. Ska väl börja i Juli/Augusti tror vi :) Jag har inte pratat om barn med honom på ganska länge så vi får se hur det blir. Åh vad kul, lycka till då!
    Ja, det är ingenting jag skulle önska min värsta fiende, NÅGONSIN!
    Okej, men det kanske är bra, då har han inte hunnit bli söndertjatad om det även om man måste bearbeta dom lite ibland ;)
  • Thaleya
    Pellerina skrev 2009-05-28 13:44:53 följande:
    Ja, det är ingenting jag skulle önska min värsta fiende, NÅGONSIN! Okej, men det kanske är bra, då har han inte hunnit bli söndertjatad om det även om man måste bearbeta dom lite ibland ;)
    Ne jag förstår det :( min kusin fick det för inge längesedan, fy vad hemskt.
    Ne jag vet han är inte söndertjatad nu längre, jag tar det lugnt, jag vill ha barn men samtidigt vill jag vara på det torra i mitt huvud med allt med så jag tar det lite lugnt bara och fokuserar inte så mycket på det :) Vill se hur det blir med allt, det ser ut som att vi ska på kvar här eller flytta till Umeå och då måste jag söka jobb där så jag tänker mer på det just nu.
  • Pellerina

    Linda 89 skrev 2009-05-28 13:44:49 följande:


    Jodå det går bara bra . Har ju bara 7 dagar kvar till beräknad förlossning, men den verkar inte vilja titta ut :P. Har ju järnbrist och halsbränna men äter tabletter mot båda sakerna så .
    Oj oj oj, så det är vilken dag som helst nu praktiskt taget då :)
    Hoppas allting kommer att gå superbra då!
    Thaleya skrev 2009-05-28 13:53:49 följande:
    Ne jag förstår det :( min kusin fick det för inge längesedan, fy vad hemskt. Ne jag vet han är inte söndertjatad nu längre, jag tar det lugnt, jag vill ha barn men samtidigt vill jag vara på det torra i mitt huvud med allt med så jag tar det lite lugnt bara och fokuserar inte så mycket på det :) Vill se hur det blir med allt, det ser ut som att vi ska på kvar här eller flytta till Umeå och då måste jag söka jobb där så jag tänker mer på det just nu.
    Fokusera på annat är alltid bra, saker och ting brukar ju lossna då, just för att man itne tänker på det ;)
    Jasså? Varför ska ni flytta dit?
  • Linda 89

    Pellerina: Ja jag hoppas ju på det men eftersom jag inte har värkar eller någonting så kommer jag säkert gå över tiden >. .

  • Geléhallon89

    hihi såg att ni pratar om stora magar. Kolla in magen i v 38 när jag vänta sonen. Den kan man kalla stor. Om inte megastor. haha. Pinsamt ful är den med :P

Svar på tråden Vi 89:or som planerar barn! DEL 2