Inlägg från: drömmaromsmått |Visa alla inlägg
  • drömmaromsmått

    IVF i Augusti

    Toppen bra med en tråd Greta
    Jag ska börja med sprayen på juli mensens 21;a dag och går det som vi räknat så blir det i början på augusti, men man vet ju aldrig efter en behandling.
    innan vi satte igång med första så hade jag en cykel på 28 dagar sedan precis innan så blev den 24 dagar så bm räknade på 26 för att ha lite spelrum.

    Bm räknade med att vi skulle ha prel äp v.36 men enligt mina kalkyler borde det bli v.37 om jag ska följa samma plan som förra gången.
    enda som ska ändras är vilket medel jag ska få i sprutväg, hade gonal förra gången och nu blir det menopur istället.
    ska ringa in till su innan de stänger och så ska vi finslipa lite på planera för då har jag ju fått i alla fall en mens så vi borde kunna se hur lång cykeln är och räkna ut bättre när vi ska starta.

    Är så less på all väntan, det känns som om det är allt vi gjort sen vi började försöka utöka vår familj -05.
    är i alla fall själaglad över att vi inte bor kvar i jämtland då hade det varit tack och adjö för oss just nu eftersom de bara har ett gratisförsök i landstinget, nu får vi ju två till :)

  • drömmaromsmått

    ja du, skillnaden är väl att med menopur får man ev mindre antal äggblåsor men lite bättre kvalitet, vet inte riktigt varför, kanske var äggen dåliga men läkaren sa inget om äggkvaliteten.
    Jag fick ut 9 ägg vid äp i v16 och det var ju bara ett ägg som "släppt" till så kanske är de inte i toppkvalitet..
    ska fråga när jag ringer dig innan de stänger för sommaren.

    sen är jag lite fundersam över hur de befruktade våra ägg sist, martin berättade att medans jag låg i min egna lilla fluffiga värld sa embryologen "nu ska vi lägga ihop de här äggen med spermierna" ja något i den stilen i alla fall martin fick intrycket av att det var en vanlig ivf men läkaren vi hade nybesöket sa ju icsi, jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det där.
    inte säger man väl "lägga ihop" när man gör en micorinjektion eller!?

  • drömmaromsmått

    SPRAYSTART:
    Greta, 35 år, försök nr 2 (ICSI), SH, spraystart juli, prel ÄP v 35
    Drömmaromsmått, 22 år, försök nr 2 (ICSI), SU spraystart i augusti prel ÄP v36

    SPRUTSTART:

    ÄP:

    ET:

    FET:

    RUVARE:

    GRAVID:

    VÄNTRUM:
    *Tetinne, 28 år, försök nr 3 (ICSI), sprutstart augusti/september

  • drömmaromsmått

    ja det borde ju funka, ska prata med bossen imorgon kväll om jag ska ha några fler pass i veckan annars är jag rätt ledig, ska jobba imorgon kväll/natt sen är jag ledig resten av veckan men chefen ringde för att höra om jag kan jobba fre/lör.

  • drömmaromsmått

    Shit säger jag bara, sitter här med en dunderförkylning och surar eftersom mensen inte vill komma.. blir så irriterad!
    Jag vill ha min mens så att vi kan köra igång enligt tidsplaneringen.
    Satt nattvakt i min kompis stall inatt här är resultatet :) kronsten.blogspot.com/2009/05/7-minuter-och-ett-mirakel.html

    Skulle egentligen ha jobbat, men vaknade med feber så jag blev hemma istället, funderar på om jag ska åka hem till min mamma en snabbis och stjäla nässpray och lite godis, men orka.. skulle behöva köpa något att dricka också eftersom vår vattenkran just gick sönder, suck inget går som det borde och ska.

Svar på tråden IVF i Augusti