Inlägg från: Fru O Mamma Kokkonen |Visa alla inlägg
  • Fru O Mamma Kokkonen

    IVF i Augusti

    Hejsan Greta =)
    Jag är rätt ny på "sånt här" men inte helt obekant med ivf, vi ska göra ivf till hösten på SU.. jag vet inte riktigt vad jag ska berätta så om ni undrar något får ni gärna hojta till!!
    Kramar Katja.


  • Fru O Mamma Kokkonen

    SPRAYSTART:
    Greta, 35 år, försök nr 2 (ICSI), SH, spraystart juli, prel ÄP v 35
    Drömmaromsmått, 22 år, försök nr 2 (ICSI), SU spraystart i augusti prel ÄP v36
    Katja83, 26 år, försök nr 1 (ICSI), SU, spraystart i augusti prel ÄP v36

    SPRUTSTART:
    *Tetinne, 28 år, försök nr 3 (ICSI), sprutstart augusti/september

    ÄP:

    ET:

    FET:

    RUVARE:

    GRAVID:

    VÄNTRUM:


  • Fru O Mamma Kokkonen

    Greta: Hejsan! Nej, jag har aldrig genomgått ivf, men skulle gjort det hösten -07 men det bidde inte så! Det var med min fd. Då var det i Umeå! Nu är det dags igen. Vi började vår infert.utr september -08, så det har gått undan! Vi ska göra ivf på Sahlgrenska! Tack för ditt välkomnande och det är liksom "skönt" med sånna trådar man kan få stöttning och peppning i! Inte ge varandra kritik, visst positiv kritik, visa varandra förståelse, vi sitter trots allt i samma båt =) En fråga!? Ska vi bara prata angående ivf här? Eller liksom kan man fråga hur helgen varit å så


     


  • Fru O Mamma Kokkonen

    Greta1: Min mamma och bror vet, min svägerska vet och sen våra bästa vänner. Och inga fler. Förutom en "kompis" som fick se det här på FL så jag antar att det kommer att spridas, man får hoppas man kan lita på henne! Vi får se när vi gör det "offentligt" :)


  • Fru O Mamma Kokkonen

    Greta: Det var någonstans hon hade läst det, så gjorde jag min presentation synlig, har varit "stängd" innan. Men så stod det där med sen. Fast hon är ju gravid nu och har inte berättat för någon, hon vet nog inte ens att jag vet det Fast jag är tyst.. iofs var det min andra kompis som berättade det för mig.. Cheeses säger jag!!


    -----


    drömmar: Kladdkaka är ju så gott... :) Hinner du kanske med en fika nästa vecka eller så, så säg till =)


    -----

    Hur mår ni flickor?


  • Fru O Mamma Kokkonen

    Greta: Aaa.. kladdkaka =) Hihi.. förresten du är Stockholmare med omnejd då? Jag tycker tiden går sakta men fort! Snart är det ibörjan på juni då är det ju bara två månader kvar till start.. hihi.. spännnande. Sen så är jag ju sån som fortfarande hoppas på att det ska ta sig innan, dock är ju chansen inte så stor men..


    -----------


    drömmar: Det var det jag hade för mig juh Hmm.. hade ett ställe i Skövde jag tyckte var helt okej, inte lika tungt tänkte se om dom kanske behöver back-up under sommaren..


  • Fru O Mamma Kokkonen

    Greta: Jag var i Sthlm i söndags ;) Hihi.. men inte såg jag en skymt av Greta eller kladdkaka :D Jag är rätt rädd för nässpray och sprutor dessvärre.. men de ska nog gå bra. Okej, min sambo hade 100,000 simmare som kom fram, gott och väl för att slippa "nålen i pungen" som älsklingen säger.. men krävs tydligen 3 milj för att kunna bli spontant gravid.. men hoppet är det sista som överger en!!!


  • Fru O Mamma Kokkonen
    Greta: Ja chansen finns ju alltid här, dock minimal. Och jag försöker säga till mig själv att sprutorna och sprayen är inget.. inget emot det fina man kommer få utav allt.. :) Jovist, klicka på presentationsgubben, sen på vänster sida så står det "Besökslista" där ser du vilka som snokar på din sida.. Hur har dagen varit?
Svar på tråden IVF i Augusti