Inlägg från: Tingeling76 |Visa alla inlägg
  • Tingeling76

    Barn i början av Augusti -09.....tråd 3

    Har också hittat hit .

    Helgen va underbar och lugn för min del. Vi va till landet och ut med båten. Saga ville inte alls först men efter mycket knöl, skrik och gråt så kom vi i båten och då älskade hon det . (Kan tillägga att jag ville hon skulle prova, hade hon inte velat när vi lämnade bryggan så hade vi gått iland igen... jag är ingen "sadist"-morsa .)

    Sen va jag till IKEA igår och storshoppade nya förvaringslösningar till barnrummet, det ska ju in en liten säng till och då får inte vår stora möbel plats... alltid kul med lite nytt .

    Visst e det skönt nu när det är vår/sommar och SOL!!!

  • Tingeling76

    Vilka fina namnförslag ni har .
    Det är svårt med namn som ni skriver och förra barnet så blev det inget på listan så det känns lite onödigt att fundera för mycket. Iofs så e jag lite inne på att det ska vara samma begynnelsebokstav (har ingen aning om varför jag tänker så men när jag funderar så är de bara namn på S som dyker upp...). En Simon eller Svante känns det som om det är i magen (storasyster heter Saga) men jag vet inte alls om min man tycker liknande, han säger ingenting .

    Kan hålla med föregående skrivare att jag e less på att vara gravid MEN jag vill gärna gå tiden ut... Känns som om jag gärna skippar den värsta hettan med en nyfödd och så hinner semester passera + att storasyster hinner tillbaka till dagis och ev. komma in i en vardag. Förra grav. va jag sååå lycklig för varje dag jag gick över (totalt 4) för då höll vi på att renovera en lägenhet och för varje dag hann vi lite längre . Kanske är jag som försöker hitta anledningar till att vara gravid så länge som möjligt för att få det att kännas "lättare"... eller så är jag bara konstig (för jag e deff. inte utan krämpor så som ryggsmärta, foglossning, halsbränna, sammandragningar m.m.) .

  • Tingeling76

    Ang. linjen på magen så läste jag i en tråd och det verkade som om flertalet hade rand med ena barnet (och då de flesta med första) men inte med andra... Det va 1 eller 2 i hela tråden som hade haft med båda. Jag hade förra gången men inte nu .

    Sabina låter jättefint, Caspian också .

    Jag tycker det är sååå svårt med namn. Jag har 2 förslag men nu börjar jag redan vela på ena... Min man vill varken säga bu eller bä utan han funderar. Han e verkligen inte en sån som vill sitta och spåna tillsammans så här långt innan utan det blir isf när han har kommit .

    Hicka hade Saga massor i magen (minst varje dag och det satt i i många månader efter att hon föddes) men den här lilla killen har inte haft det en enda gångt.

    Vill också vara ledig...

  • Tingeling76

    Vikten ja... inte så kul men jag har ingen nojja över den... har gått upp 17 kg och mer lär det bli . Gick upp 23 förra gånen men gick ner allt inom 7 månader (och då hade jag nästan ingen vätska i kroppen). Hade samma utgångsvikt nu och det verkar skena iväg även den här gången...

  • Tingeling76

    Här e en till som är helt slut. Iofs kan det bero på att dottern håller på att få sina sista hörntänder och att vi mest e vakna på nätterna men förutom det så käner jag mig jätteseg i allmänhet.

    Skulle också vilja städa och fixa men än känns det som om tiden inte finns. Hoppas lite på att min man och dotter åker bort några dagar v. 27... då har de semester själva och har pratat om att åka till landet, vilket skulle göra att jag får någon/några dagar helt för mig själv och kan fixa hur mycket jag vill .

    Visst känns det härligt att sommaren är på väg .

  • Tingeling76
    Fjorren skrev 2009-06-22 09:19:26 följande:
    Ha det så himla bra i Tallin  längtar själv efter en liten resa nu faktiskt!!!Jo det känns rätt okej nu...ja förrutom bakdelen då (jädrans hemoröjder!!!! Hata hata hata!!) Det var väl mest oron över att inte veta VAD som hade hänt och vad som faktiskt tittade ut där nere...- jag hade ju börjat undra om jag var på väg att krysta ut livmodern och bara den tanken var skrämmande (OM det nu ens är möjligt att göra en sån sak, tror egentligen inte det....men igår var jag nojjig och fick för mig det ena, andra och det tredje!!!)Så nu känns det iallafall bra efter att ha blivit undersökt....Måste nu bara se till att sköta magen ordentligt så det INTE händer igen...ska knapra fibrer och dricka vatten I MÄNGDER!!!!!
    Usch, låter hemskt!!! Hade gjort precis som dig... åkt in och fått det kollat. Bättre att vara "nojjig" en gång för mycket än en gång för lite (kallar deff. inte dig för nojjig, tittar det ut något nytt så e det nog hög tid att åka in.).
    Aiiiiwa skrev 2009-06-21 20:53:29 följande:
    fler som har väldigt dåligt humör nu under graviditeten ??känner att jag är så sjukt sur å krängi hela tiden :( fast jag inte vill.å BÖLIG, för lilla minsta, rättare sagt ingenting!
    Bölig ja... kan man lugnt säga... I söndags va jag ensam med dottern och hon ville inte sova så jag stod i köket och stortjöt när maken kom hem . Humöret i övrigt har varit ganska stabilt...
  • Tingeling76

    Här händer det saker medans jag har varit på semester, grattis till alla bebisar!!!

    Håller tummarna för er andra som vill att det ska sätta igång snart, att det gör det .
    Själv väntar jag gärna en vecka till (bf 15 augusti), så dottern hinner börja på dagis igen och kanske komma in i sin vardag...

  • Tingeling76

    Grattis igen Fio! Blir så orolig över alla snabba förlossningar... tänk om barnvakten inte hinner komma... tänk om jag inte hinner in... men det e klart, bara 3 timmar med värkar kanske överväger det .

    Själv njuter jag av att vara hemma själv på dagarna nu och fixa en massa småsaker som är kvar . Mesta tiden har gått åt till att sortera och märka kläder (inför en försäljning på basar) eftersom jag har väääldigt många klänningar och rosa kläder, väntar nu en liten gosse . Är uppe i 2 sopsäckar (välpackade) säljeskläder och 1 sopsäck sparas... tar en del tid och plats .

  • Tingeling76

    Här e en till som väntar men jag känner fortfarande inte att han MÅSTE komma nu... några dag till gör inget . Har BF idag så innom 14 dagar bör han vara här...

    Lycka till Bagarberta, hoppas att du ligger på förlossningen eller BB nu .

Svar på tråden Barn i början av Augusti -09.....tråd 3