• Fjorren

    Barn i början av Augusti -09.....tråd 3

    Här träffas vi, ett trevligt och kul gäng, som väntar bebis/ar kring början av augusti 2009.
    Gamla såsom nya ansikten är alltid välkomna in i tråden, att joina oss i våra diskussioner Skrattande


     


    (¯`°?.¸ ♥ Jasmine 070707. Nu väntar vi 2:an! BF 4/8 - 09 ♥ ¸.?°´¯) www.oqvist-fabbri.se - Uppdaterad 9 maj
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 23:22
    Vår BF-listetråd:
    www.familjeliv.se/Forum-11-220/m44016958.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-27 23:19
    Och här är tråden där vi nu lagt till alla våra efterlängtade nyfödda bebisar:

    www.familjeliv.se/Forum-11-303/m45905878.html
  • Svar på tråden Barn i början av Augusti -09.....tråd 3
  • MinLillaMolntuss

    Ohh ny tråd igen. Här springer tiden på =)

    Sambon o hans kollega bygger kupa o fixar nytt tak på vårt hus i helgen. Kommer bli ett sånt lyft för vårt gamla hus. Spännande när det e helt klart med takpannor på. Så jag agerar "hus mor" serverar mat osv. Man får hjälpa till med det man kan ju =)

    Allt bra med era magar? KOmpisar till oss fick en pojke den 14:e. Man längtar ju ännu mer då. Det va ordning på den bebisen kom på BF, ha ha!!Bra när dom passar tiderna =)
    Jag e nervös inför förlossningen men känner mig ändå sjukt laddad. Så kom igen bebis när du e redo för då ska det kämpas =)

  • Vill ha bebbe

    Ja, visst blir man sugen på bebis när andra runt omkring en får En kompis till mig har BF 6/6 och har börjat få lite känningar redan, hennes första barn så det är så spännande!


    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Shannara

    Smyger in här trots att det var hundra år jag skrev i andra tråden... *ler*

    Livet rullar på i maxfart just nu och jag har fullt upp med att hinna med alla barnens aktiviteter och avslutningar, läkar- och bm-besök, utvecklingssamtal och det vanliga livet i övrigt samtidigt som jag försöker tampas med foglossning och förlossningsrädsla!

    Hoppas att ni alla mår så bra som ni bara kan!


    ♡Jag har världens fem, i sommar sex, goaste trollungar!♡
  • Bagarberta

    Glimmie, jag trodde det va citykorg det hette! Hehehe! Aja, det är en halvhård grej med gott om utrymme!
    Vi gav 3200 för den och den är från 2007. Jag har dålig koll på barnvagnar med jag tycker att det är ett bra pris, speciellt med tanke på att den är i nyskick!

    Kul att höra att så många har varit nöjda med sina city cross vagnar!

    Såg sjukhuset igår på TV och då visade dom en förlossning. Mamman fick panik av smärtan och hade det jobbigt med allt slutade bra. Jag tror att bebis blev skrämd för den försökte ta sig högre upp. Bebis under revbenen är iiiinte så skönt! Hehehe!

    Min kompis har BF på tisdag! Hon ska in på kontroll idag, får se om dom sätter igång henne kanske, det va snack om det. Hennes tredje men ooooo så spännande!

  • Kravmärkt

    Ny tråd bravo Fjorren!

    Har precis som dej Aiiiwa städat ihjäl mej. Trodde det skulle ta hela helgen men jag har inget mer som måste göras idag så nu sitter jag här i soffan o bara är

    Har med en kompis som fick sin Nils för drygt tre veckor sedan och man blir så himla avundsjuk att hon är klar och fick en sån fin.. Har verkligen börjar längta nu efter nån att titta på..

  • Aiiiiwa

    Aspartam: VISST är det skönt :D det är samma för mig idag :D
    hade man varit närmare förlossning hade man nog fött nu, så som man höll på..

    idag har jag sjukt ont i hela kroppen,, lite dåsig. har knappt kunnat vända mig i sängen, å plågat mig till toaletten :P.. fy fan jävla foglossning.

    SLOG MIG NU, har lite små panik, detta är mitt sista år som jag får gå till ungdomsmottagningen :S ,, fick hem ett brev i veckan om att jag ska göra den 23års kontrollen med prover för livmoderscancer o skit.
    JAG VILL INTE !!!!! verkligen inte nu när jag är grav. ska fråga BM om ja kan göra sådant test på udm efter förlossningen när jag slutat blöda.
    usch :( överlever man att flyttas över till kvinnokliniken ??
    känner mig tryggare på udm. kommer känna mig vilsen..
    känns bättre med BM på udm än på mödravården som ja haft under mina graviditeter. KONSTIGT :/

  • spacebeare

    haft pangväder lör-sön å skaffat mig fräknar
    har åsså gått in i ett nytt stadie av grav - orkar inte mkt....

    var iallfall marknad i min lilla håla igår. såååå mkt folk! jättekul att springa på folk å man är ju lite "nyhet" med två i magen. många klappar på magen å bekymdra uppsyner "hur ska det här sluta?"
    det undrar jag med!
    blev inte mkt handlat förrutom en Dora ballong till Em som katten är vettskrämd för
    var sen en sväng till Barkarby å lyckades hitta lite kläder till Em, alla mammakläder inne på POP var för små..... sen blev det lite böcker å en Dora film till Em.
    så nu är jag matt å behöver vila upp mig med en arbetsvecka

    såg ngn lite fascinerande idag, en mamma som är ute å rastar hunden, barnet i vagnen satt upp så iallafall 5mån, som hade vintermössa på (sån med päls på) vantar å filt! stackars barn

  • Vill ha bebbe
    spacebeare skrev 2009-05-17 19:18:29 följande:
    haft pangväder lör-sön å skaffat mig fräknar har åsså gått in i ett nytt stadie av grav - orkar inte mkt....var iallfall marknad i min lilla håla igår. såååå mkt folk! jättekul att springa på folk å man är ju lite "nyhet" med två i magen. många klappar på magen å bekymdra uppsyner "hur ska det här sluta?" det undrar jag med!blev inte mkt handlat förrutom en Dora ballong till Em som katten är vettskrämd för var sen en sväng till Barkarby å lyckades hitta lite kläder till Em, alla mammakläder inne på POP var för små..... sen blev det lite böcker å en Dora film till Em.så nu är jag matt å behöver vila upp mig med en arbetsvecka såg ngn lite fascinerande idag, en mamma som är ute å rastar hunden, barnet i vagnen satt upp så iallafall 5mån, som hade vintermössa på (sån med päls på) vantar å filt! stackars barn
    shit, stackars barn! Kan inte varit kul att sitta där så påpälsad.... Ja, ja alla är vi olika som tur är
    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Tingeling76

    Har också hittat hit .

    Helgen va underbar och lugn för min del. Vi va till landet och ut med båten. Saga ville inte alls först men efter mycket knöl, skrik och gråt så kom vi i båten och då älskade hon det . (Kan tillägga att jag ville hon skulle prova, hade hon inte velat när vi lämnade bryggan så hade vi gått iland igen... jag är ingen "sadist"-morsa .)

    Sen va jag till IKEA igår och storshoppade nya förvaringslösningar till barnrummet, det ska ju in en liten säng till och då får inte vår stora möbel plats... alltid kul med lite nytt .

    Visst e det skönt nu när det är vår/sommar och SOL!!!

Svar på tråden Barn i början av Augusti -09.....tråd 3