Inlägg från: mammamys06 |Visa alla inlägg
  • mammamys06

    Vad gör/gjorde ni under tiden?

    Var sjuk och genomgick operationer x flera, flyttade, inredde barnrum och handlade till barnet. Reste och umgicks mycket med vänner.


    Snart tvåbarnsmamma!!!!!
  • mammamys06
    JAG är BÄST skrev 2009-05-25 09:34:08 följande:
    Oprationer i all ära, vissa sånna tar ju lite tid att rehabelitera(bra fördrivnings tid ). Men jag har ju inget som kan opereras just nu så det går ju fett bort för min del.Flytta nu? törs inte då måste vi göra om medgivandet vilket vu ju nyss redan gjort.Inreda barnrummet & köpa kläder/saker törs jag inte än. Där har det bara införskaffats en krokhängare + en sparbössa i form av barbapappa men det är allt jag vågat mig på.Resa kan man göra, men inga sparade pengar till sånt idagsläge
    Det är upp till var och en vad man vill göra och inte göra, det var inga problem, behövde inte förnya medgivandet heller pga flytten, bytte dock utredare då vi bytte kommun. Jag valde inte att göra operationerna, jag var tvungen att göra dem vare sig jag ville  eller ej Jag beskrev ovan vad JAG/VI gjorde under väntan, jag rekommenderar alltså inte att man ska operera sig innan en adoption, snarare önskar jag inte ens min värsta fiende att behöva genomgå de operationer som jag genomgick.
    Snart tvåbarnsmamma!!!!!
Svar på tråden Vad gör/gjorde ni under tiden?