• Nenna B

    Bebisverkstan för oss som började i augusti - 07, del 9

    Här träffas vi som började bebisverkstan i augusti 2007.
    Många av oss har redan fått sina efterlängtade bebisar, medans några väntar fortfarande.

    BIM-listan uppdateras av en själv.
    Gravidlistan följer med BIM-listan och uppdateras på samma sätt.

    Välkomna till tre nya månader med massor av fler plus!

  • Svar på tråden Bebisverkstan för oss som började i augusti - 07, del 9
  • Caranlachiel
    ÄrtaMärta skrev 2009-07-03 08:02:12 följande:
    Skriker de inte utan anledning, jag som tycker att alla bebisar skriker nångång? Våran skriker lite varje dag, han är inte alltid glad, är era barn det? Det var nog värmen han reagerade på, han åt på kvällen, sov dock lite halvtaskigt men åt som vanligt imorse.
    Klart han inte är glad jämnt! Jag menar bara att bebisar skriker aldrig bara för att skrika. Skriker de så finns det en anledning - ett behov att fylla eller något som inte känns bra för dem. Förr sa de att bebisar skriker för att vädra lungorna och att det inte alltid är något de vill - men så är det ju inte.
    Lill-Erik kom till oss den 6 april!
  • Caranlachiel
    ÄrtaMärta skrev 2009-07-05 19:41:54 följande:
    Anton hade fått torsk i munnen =( ... och har haft jätte ont därav har han ej ätit. Tillslut var vi tvugna att tvångsmata han med en tesked och tvinga i honom vätska. Det börjar bli bättre nu men är inte helt borta ännu. Stackars små när de blir sjuka.
    Erik har också torsk på tungan, det har han haft nästan hela tiden i viss mån och det går aldrig bort helt. Nån gång har det blivit så mycket att han verkar ha ont av det, men oftast är det bara litegrann.
    Lill-Erik kom till oss den 6 april!
  • kokoskorven
    Nenna B skrev 2009-07-05 19:56:48 följande:
    torsk?
    Torsk är väl nån slags svamp. Eller?
    Det har vi klarat oss ifrån!

    Imorgon fyller min lille prins 7 månader! Hur gick det till {#lang_emotions_surprised}
  • Caranlachiel
    kokoskorven skrev 2009-07-05 21:20:52 följande:
    Torsk är väl nån slags svamp. Eller? Det har vi klarat oss ifrån! Imorgon fyller min lille prins 7 månader! Hur gick det till
    Ja torsk är svamp, en beläggning på tungan helt enkelt. Blir som en vit hinna, är det riktigt illa blir den rätt tjock. Ska nämna det imorrn på bvc så kan vi få medicin för det, hittills har vi bara penslat med vichyvatten och då har det dämpats men inte försvunnit helt.

    Oj 7 månader redan? Erik blir 3 imorrn.
    Lill-Erik kom till oss den 6 april!
  • Nenna B

    Jaha.. Jag har bara hört att de kan få svamp, inte något annat ord för det.

    Sonen har lite belägg på tungan, inte så mycket att han hade svamp sa de på BVC men vi skulle hålla koll på om han får en vit hinna på innsidan av kinderna eller om beläggningen på tungan blir större/starkare.

    De flesta bebisar har kanske det mer eller mindre??

  • Caranlachiel

    Svampen har gått över sa de, hon satte 0 i värde på det idag. Det syns lite fortfarande, men hon sa att det ändå såg normalt ut. Han är 67,4 cm lång och väger 7220 g. Stor kille!


    Lill-Erik kom till oss den 6 april!
  • Caranlachiel

    LillaFrugan: Då är han ungefär lika stor som min systerson som jag träffade i helgen. Han är lika gammal men var nog 1 cm längre tror jag. Jobbigt med blåsor, vad berodde det på?


    Lill-Erik kom till oss den 6 april!
  • Caranlachiel
    ÄrtaMärta skrev 2009-07-07 15:30:08 följande:
    Jag vet inte vad blåsorna berodde på, de sa bara att det var nån typ av torsk och att de skulle försvinna efter ett par dagar. Var förresten på pterbesök till specialmödran idag, får äntligen sluta med mina sprutor =)! MEN isamband med gyn så upptäckte de ngt i livmodern som "kan vara rester" eller så är det ngt annat =( , måste iaf tillbaka nästa onsdag till special ultra eller ngt liknande där de har bättre maskiner så ska de kika och då bestäms om det blir en operation eller inte. Är det rester eller liknande så måste det brännas bort tydligen =(, varför drabbas jag alltid av komplikationer? Jag vill aldrig bli gravid om det bara ska strula såhär, blir man av med ett problem så dyker ett annat upp =(
     Men usch vad jobbigt för dig! Hoppas det inte är så farligt då.

    Apropå att bli gravid igen... Min man har sagt sen Erik kom att han vill vänta 5-10 år på nästa barn, om han alls vill ha barn igen. Nu har han ändrat sig och vill försöka så snart som möjligt igen, för att bli av med alla de jobbiga åren i ett svep. Jag vill nog vänta 1-2 år till innan jag blir gravid igen, men skönt att han vill ha fler barn! Slipper jag skilja mig.
    Lill-Erik kom till oss den 6 april!
  • Sorina

    Hej på er alla!
    Var eviheter jag kikade in i tråden senast, men nu har jag hittat hit igen :)

    Ser att det verkar vara bra med er :)

    Grattis till det stundande samboskapet Lindybell och grattis till nya plusset Bejbisen! Åh så spännande för er båda!! :)

    Jag och min nya sätter troligtvis igång med bebisverkstaden i oktober, eller kanske i november. Ska räkna lite mer på det men vi har en resa inbokad i februari som vi inte vill ställa in. Samtidigt vet man ju inte hur fort det tar sig... tog ju sig inte på 2 år med exet så man vet ju inte.

    Hoppas ni alla har en trevlig sommar :)

  • Lindybell

    Så spännande. Lycka till! Och härligt med resa!


    Sorina skrev 2009-07-08 13:14:17 följande:
    Jag och min nya sätter troligtvis igång med bebisverkstaden i oktober, eller kanske i november. Ska räkna lite mer på det men vi har en resa inbokad i februari som vi inte vill ställa in. Samtidigt vet man ju inte hur fort det tar sig... tog ju sig inte på 2 år med exet så man vet ju inte.Hoppas ni alla har en trevlig sommar :)
Svar på tråden Bebisverkstan för oss som började i augusti - 07, del 9