• Trolltoka

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Trist men endå skönt att veta att kroppen fungerar igen Är ju som en trygghet å få mensen efter en abort/missfall/skrapning. Vart ju själv skrapad i oktober och var så himla skönt å få mens efter det!

    Anna - Enligt ägglossningstesterna så ska ju ägget släppa 24-48 timmar efter stegring. För mig blev det så att stegring på kvällen, på morgonen hade jag äggviteflytningar och dagen efter det var dom borta. Men ägglossningstester indikerar ju på när det är på gång. Så kan ju hända att ägget släppte kort efter stegringen. Eller så blev det ingen ägglossning. Är ju så svårt å veta.


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Nej finns inte en chans att det äns fäst ännu om du inte hade ägglossning för över en vecka sedan. Ägget fäster inte förens 7-10 dagar efter ägglossningen om det blivit befruktat.

    Japp du har så rätt tessie. Har själv upplevt det en gång. Då kom äggviteflytningarna lite lätt blodsprängda.

    Sen KAN det i ovanliga fall uppstå en blödning när ägget fäster. OM det kommer en blödning kommer den 7-10 dagar efter ägglossning


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Varför du är illamående? Antingen så är det nån magsjuka på gång, matförgiftning, eller så har du tankarna väldigt mycket fokuserade kring graviditet och symptomletning och kroppen framkallar falska symptom redan det ens är fysiskt möjligt att symptom skulle kunna uppstå. Tyvärr den bistra sanningen.

    Förlåt om jag låter hård ibland tjejer, jag är bara realistisk, rak och ärlig och vill inte invagga i en massa falskt hopp när det ännu inte är fysiskt möjligt


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?