• Trolltoka

    kl 10-22 ska man testa sig med. jag testade två gånger om dagen för att inte missa stegringen eftersom den kan komma snabbt. dagen när jag fick stegring så hade jag kl 10 starkt som kontrollstrecket, kl 22 var det starkare än kontrollstrecket, alltså fullt utslag.

    Jag började testa en vecka efter mens för att vara säker på att inte missa, var tur att jag körde med stickor den gången eftersom det visade sig att ägglossningen var 2 dagar senare mot vad jag hade förväntat mig!

    Ibland kan äl-tester ge svagt resultat genom hela cykeln. Men är inte förens det är lika starkt som kontrollstrecket eller starkare som det har gett indikation på full stegring. Så Anna, kan vara både och med andra ord.

    Jotack det går nog bara bra tror jag Sitter här med halsbränna istället för illamående och fick se ett pickande hjärta i torsdags, inskrivning på tisdag


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Ja efter att ägget lossnat så sjunker stegringen igen. Testerna indikerar när man har 24-48 timmar till att ägget lossar, alltså ger förvarning om det, men ingen garanti på att ägget verkligen lossnat.

    Ja det var riktigt mysigt, hade dock svårt å tro på läkaren när hon visade oss det på skärmen eftersom jag var helt inställd på att det skulle gå åt skogen denna gången också (haft 1 ma i v.10+3 och 1mf), så om det går vägen denna gången är det beräknat till 23 januari, så är bara i v.8 ännu Ska se att det är eran tur snart med!


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?