• Anonym
    Äldre 28 May 21:22
    13012 visningar
    76 svar
    76
    13012

    Tänder du på att se en naken man?

    Jag hade en diskussion med en kollega om sexuella skillnader mellan män och kvinnor. (Jag menar att sexualiteten är individuell som allt annat men ändå.)

    Han har läst en del psykologi och enligt honom finns det undersökningar som visar att kvinnor sällan blir upphetsade av att enbart SE en naken man. Han hävdar att de behöver andra stimuli som beröring eller känslomässiga band.
    Av samma anledning gillar kvinnor tydligen inte porr.

    Själv känner jag inte igen det alls. Jag kan t.o.m. tända på en fullt påklädd främmande man. Sen kanske jag inte agerar på det men visst blir jag ibland k*t av att se en riktig pudding. För mig räcker det med ett par snygga överarmar .
    Jag gillar porr också men det ville jag inte direkt prata om med kollegan. Det kändes för privat. Jag bad dessutom om nakenbilder av mitt ex när vi var tillsammans och fick en film där han tillfredsställde sig själv. Sjukt upphetsande för mig.

    Jag har ibland fantiserat om att ha ett album med mina älskare genom åren i vackra miljöer (på en säng med sidenlakan, i badet, på stranden) och det efter att det har tagit slut och jag insett att de var idioter . Puddingar var de trots allt.

    Jag tror att kvinnor kanske inte svarar helt ärligt på den här typen av frågor eftersom de har någon sorts fina flickan-komplex. Jag menar förstås inte att man måste tända på porr men många kvinnor är nog mer dirty att män kan föreställa sig.
    Jag vet inte om jag är ovanlig men det tror jag inte. Så av ren nyfikenhet - hur ser ni på det här?
    Jag kanske kan visa honom tråden om jag har rätt .

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-28 21:32
    Jag menar alltså en porrig bild av en för betraktaren het man, inte en naken karl rakt upp och ner i ett par tubsockor på fikarasten i lysrörsljus .
    Följdfråga: Tror ni att alla män tänder på en porrig snygg bild av en kvinna då?

  • Svar på tråden Tänder du på att se en naken man?
  • Nyfike­n gul
    Äldre 28 May 21:25
    #1

    Jag är helt inne på din linje!

    Visst fanken kan man bli kåt av ett riktigt vrålkap! I vissa fall behöver man inte ens se dom live... en snygg rumpa i Tv.n kan få intressanta tankar hos mig...

    Gillar också porr i diverse former  och gillar dirty-talk och att bete sig allmänt snuskigt när tillfälle ges...


    Victor född 10/6 - 2008- - vår älskade son!
  • Anonym
    Äldre 28 May 21:25
    #2

    Nja, njo, kanske. Tänder nog mer på o sen en man i en tunn t-shirt så man får fantisera lite om vad som finns under. Om det är nån jag känner, typ ett ex jag hade kunde jag tända på nakenbilder men skulle inte göra det på en främling, åtminstone nåt för dingelidongen får han nog ha, men jag gillar porr iofs.

  • Airlee
    Äldre 28 May 21:26
    #3

    Jag blir INTE upphetsad av att se en naken man. Tycker att män - förlåt, förlåt - ser ganska fåniga ut när de är helt nakna. En riktigt snygg man i jeans eller boxers kan däremot funka, men då ska han vara våldsamt attraktiv. Annars krävs det att jag vet något mer om honom eller känner honom.

  • Anonym
    Äldre 28 May 21:27
    #4

    det är sånt jävla bullshit, ursäkta språket. ja! jag glor på porr o blir kåt, jag tänker på sex var 5 minut, o bara tanken på en naken man..mmmmmmmmmmm

  • Anonym
    Äldre 28 May 21:29
    #5

    Jag tänder på porr men absolut inte en naken man. En påklädd man kan jag tända på men inte naken

  • Äldre 28 May 21:37
    #6

    jag tänder inte på en naken man, men det kanske beror på att jag är heterokille. men jag kan dock påstå att jag inte heller tänder på nakna kvinnor, alltid. det måste sättas i rätt kontext. när jag var i puberteten så kunde jag gå igång på nakna kvinnor men inte nu längre. om jag är vrålkåt och sätter mig och kollar nakna kvinnor på nätet så är det givetvis tillfredsställande, men sätter jag mig och kollar på nakna kvinnor vilken annan stund som helst så blir jag knappast kåt.
    ser jag en naken kvinna live så beror det helt och hållet på hur den ser ut och vad den gör. dansar den för mig (MIG MIG MIG OCH BARA MIG!!!) så kan jag bli kåt, men står den bara still så tittar jag gärna bort. är det en naken flickvän som jag har i en säng så kanske jag blir sugen på att lägga mig bredvid (inte kåt) och pussas lite. ligger vi sedan och tar på varandra så går jag igång.
    sen ska kroppen givetvis vara snygg också!

    för att göra det kort: ja, om den sätts i rätt sammanhang! e
    en naken kropp på en tavla i ett galleri är knappast något jag går igång på.

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 28 May 21:44
    #7

    Kul att jag inte är ensam!
    Undrar vad det beror på att vi är så olika (individer alltså)?
    När jag tänker efter så kanske han mest fiskade efer komplimanger. Han har fina överarmar och brukar ha tajt t-shirt.... Han skämtade om att vi skulle titta på porr tillsammans och att han garanterat skulle bli mest upphetsad men han har ingen jävla aning .
    Jag gillar dirty porr, hardcore och har alltid älskat sex.
    Jag kan sitta och titta på mannen jag är tillsammans med och vill se honom posera och onanera. Jag älskar verkligen mäns kroppar.
    För ett tag sedan blev jag helt distraherad av en man som hade öppen skjorta och mycket fin överkropp på min arbetsplats. Jag blev nästan irriterad eftersom jag inte kunde koncentrera mig på jobbet .

  • Äldre 28 May 21:45
    #8

    ja det är ju kul att någon uppskattar oss ;)

  • kråkan­bråkan
    Äldre 28 May 21:48
    #9

    ja tänder på nakna män! men inte enbart ett expornerat kön. de är ju andra grejjer... överarmar, rumpan, magen.. mmm. men skulle ja bara se en bild på en penis, njaaaa.... dom har faktiskt en tendens att se rätt lustiga ut.. haha :0)

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 28 May 21:50
    #10

    honkie, intressant. Jag har allltid undrat över det där. Jag har nog varit ihop med riktiga kåtbockar. Jag behövde bara säga hej ungefär så var det kört, fast det kanske hänger ihop med hur jag själv är i sängen. Det måste ju vara en riktig egotrip för en man att bli uppskattad på det sättet. Jag sparar inte på komplimangerna heller. Om jag gillar något så säger jag det.
    Men man läser ju om kvinnor här på FL som vill men inte mannen så det är klart att det måste vara olika.

Svar på tråden Tänder du på att se en naken man?