• Anonym

    Tänder du på att se en naken man?

    Jag hade en diskussion med en kollega om sexuella skillnader mellan män och kvinnor. (Jag menar att sexualiteten är individuell som allt annat men ändå.)

    Han har läst en del psykologi och enligt honom finns det undersökningar som visar att kvinnor sällan blir upphetsade av att enbart SE en naken man. Han hävdar att de behöver andra stimuli som beröring eller känslomässiga band.
    Av samma anledning gillar kvinnor tydligen inte porr.

    Själv känner jag inte igen det alls. Jag kan t.o.m. tända på en fullt påklädd främmande man. Sen kanske jag inte agerar på det men visst blir jag ibland k*t av att se en riktig pudding. För mig räcker det med ett par snygga överarmar .
    Jag gillar porr också men det ville jag inte direkt prata om med kollegan. Det kändes för privat. Jag bad dessutom om nakenbilder av mitt ex när vi var tillsammans och fick en film där han tillfredsställde sig själv. Sjukt upphetsande för mig.

    Jag har ibland fantiserat om att ha ett album med mina älskare genom åren i vackra miljöer (på en säng med sidenlakan, i badet, på stranden) och det efter att det har tagit slut och jag insett att de var idioter . Puddingar var de trots allt.

    Jag tror att kvinnor kanske inte svarar helt ärligt på den här typen av frågor eftersom de har någon sorts fina flickan-komplex. Jag menar förstås inte att man måste tända på porr men många kvinnor är nog mer dirty att män kan föreställa sig.
    Jag vet inte om jag är ovanlig men det tror jag inte. Så av ren nyfikenhet - hur ser ni på det här?
    Jag kanske kan visa honom tråden om jag har rätt .

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-28 21:32
    Jag menar alltså en porrig bild av en för betraktaren het man, inte en naken karl rakt upp och ner i ett par tubsockor på fikarasten i lysrörsljus .
    Följdfråga: Tror ni att alla män tänder på en porrig snygg bild av en kvinna då?

  • Svar på tråden Tänder du på att se en naken man?
  • Anonym (jag)
    Euforia skrev 2009-05-29 10:10:41 följande:
    Nej. Nakna män är fula.
    jag håller med men det är nakna kvinnnor oxå. Ingen lampa tänd här inte..
  • Angels Fall First

    Beror ju på. Inte nödvändigtvis för att han är naken, men har han något som är tilldragande så visst, men då kan jag iofs bli kåt om han är påklädd också Annars dreglar jag gärna lite över sexiga nyckelben om det är en naken man iofs...


    People like you are the reason people like me need medication
  • Anonym (Frippe)

    Nej verkligen inte!

    Jag tycker nakna män ser mest komiska ut....

  • Anonym

    Faktiskt inte :S:/

    tänder på en mans ansikte och kuk när han klätt av sig naken.
    Men nej, om han står naken framför mig så fantssierar jag om hur hans kysser är, smekningar osv. Tycker inte det är något speciellt med en manskropp :D

  • Anonym (JA!)

    Ja, jag tänder på att se en naken man. Dock inte en naken man rakt upp och ner som har noll utstrålning och dålig hygien. En naken man med het blick och snygga armar. Mmmm....!

  • OMNIA

    Tack, du talade precis till mig!
    Nu åkte kläderna av igen...

    Anonym (JA!) skrev 2009-05-29 22:48:38 följande:


    Ja, jag tänder på att se en naken man. Dock inte en naken man rakt upp och ner som har noll utstrålning och dålig hygien. En naken man med het blick och snygga armar. Mmmm....!
  • Anonym
    OMNIA skrev 2009-05-29 22:52:04 följande:
    Tack, du talade precis till mig!Nu åkte kläderna av igen...Anonym (JA!) skrev 2009-05-29 22:48:38 följande:
    haha kom hit ist för att sitta naken därhemma xD
  • Anonym (Beröring tack)

    Nej, jag blir inte tänd och kåt av en bild. Men jag kan nog tycka att han är gööör snygg! Men jag blir ej kåt av en bild på en man.

  • OMNIA

    Självklart, lämnade just soffan och börjar springa till dig, så förbered dig på en svettig hård kropp!

Svar på tråden Tänder du på att se en naken man?