Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 16

    Vipera skrev 2009-06-15 11:53:47 följande:
    Det också ja, men det finns ju glasflaskor idag och då slipper man ju garanterat gifterna, och det är retro!
    Glasflaskor är jättefina och håller värmen bra. Lite jobbiga vibbar får jag dock. Jag ammade min första i fem veckor, sen försvann mjölken och vi gav ersättning istället. Ersättningen skulle koka upp och sedan svalna. Nappflaskan i glas skulle kokas efter varje matning, så även nappen, dock bara doppas i kokande vatten. Detta skulle göras var fjärde timme dygnet runt tills hon var 3 månader gammal eller vad det nu var. Lite kämpigt men ändock ett kärt besvär.
  • jagäraf
    Nemia noj skrev 2009-06-16 10:24:04 följande:
    Köpte ju 2 dockvagnar på auktion för några dagar sen. Idag var jag och hämta ut dom. Jag hade maila o fråga om fotskydd och det skulle finnas till den blå som skulle följa med. MEN det fanns inget med nu när jag packa upp den. Så här skrev hon i blocket annonsen www.blocket.se/stockholm/2_st_Dockvagnar_2155...Jag kan säga att FINA vagnar var det inte som jag fick, den röda är helt sönder gnagda hjul på och även galonen är sönder gnagd av råtter, fläckig galon och full med klister från typ klister märken, chassit är avskavt på flera ställen. Den blå är mest bara sliten inga råtter. Men ja vart så hemskt besviken. Va ska jag maila henne??
    Är det ens rätt liggdel till chassit till den blå vagnen? Chassit ser ut att vara äldre i mina ögon.

    Vad du ska maila? Säg bara precis som det är, helt enkelt. Nåt ansvar har man väl ändå som säljare och skriver man att de är fina så ska de väl vara fina också? Visserligen har jag lärt mig den hårda vägen att det som är fint för vissa inte är det för andra. Jag har t ex högre krav än många men vi är ju alla olika.
  • jagäraf
    Nemia noj skrev 2009-06-16 10:37:47 följande:
    Ja jag brukar inte vara petig, men den röda är värkligen äklig och sönder tuggad. Jag vill inte låta mina barn leka med den. Jag kan aldrig tro att någon tycker denna är FIN?? Ja de finns många konstiga människor. Jag skrev till henne iaf. Skrev att jag blev väldigt besviken när jag öppna paketen. Att hon glömt fotskyddet till den blå och att den röda är i så äkligt skick att jag inte vill att mina barn ska leka med den. (Kanske låter hårt) men den var som sagt jätte äklig. Får se vad hon svarar.
    Det finns så många lurendrejare bland säljare så jag tycker du gör rätt i att säga ifrån på skarpen!

    Nu ska jag stänga av datorn och gå ut och gräva ned fyra rabarberplantor.
  • jagäraf

    Hmmm, är det jag som är trött eller vad är det som händer...?

    Jag tänkte gå in i Swinghunnys galleri och titta efter om hon har någon Emmaljunga från -63. Blev nämligen uppringd av en dam idag med en sån och jag tänkte kolla hur de ser ut.

    Gick in för att söka efter henne bland medlemmar men då finns det ingen signatur som heter så? Eller stavar jag åt skogen? Då började jag kolla bakåt i tråden för att se om hon varit inne här och då fick jag se att Nemias sign blivit svart? Det betyder väl att man inte längre är medlem? Hon var ju inne i förmiddags och skrev om dockvagnar? Är det jag som blivit tokig, eller?

  • jagäraf

    Glöm det där med Swing för hon är fortfarande medlem. Jag vet inte vad jag gjorde för fel? Men Nemia verkar ha avreggat sig i alla fall. Konstigt.

  • jagäraf
    Lallan skrev 2009-06-16 16:27:17 följande:
    Men Nemia ändrar ju sitt alias då och då så hon dyker nog upp igen!
    Jo, det har du nog rätt i, jag blev bara så förvånad!
  • jagäraf

    Jag har fått sms från Nemia. Hon har inte avreggat sig frivilligt utan det är något som strular. Hon väntar svar från fl vad som gått fel. Kanske det var samma sak med Swinghunny när jag sökte på hennes namn bland medlemmar. Jag fick svar att det inte fanns någon med en sådan signatur men rätt som det var fanns hon där igen?

  • jagäraf
    Interlude skrev 2009-06-17 00:00:15 följande:
    Heta tips såhär vid tolvslaget www.blocket.se/skaraborg/Barnvagnar_22219104....www.blocket.se/malmo/Sittvagn__Sitty____barnv...
    Oj, de i första länken hade jag kunnat tänka mig allihop. Fast för lite lägre pris. Mörkblå liggvagnen påminner om min Itkin fast det är nog en Brio. Sulkyn påminner om den jag själv hade som liten, skulle gärna vilja ha en sån. Men som sagt, för dyra och på fel ställe i landet, tyvärr.
  • jagäraf
    Ekorrfamiljen skrev 2009-06-17 07:40:25 följande:
    Liggvagnen i andra länken, är den verkligen från 70-talet? Ser nyare ut i mina (okunniga) ögon.
    Nej, den är nog snarare från mitten av 80-talet.

    Idag ska jag få besök av Boothwalker. Ska bli skoj, både att träffa henne och att få visa upp alla mina små älsklingar (vagnarna alltså).
Svar på tråden Retrovagnstråden 16