Inlägg från: spuff |Visa alla inlägg
  • spuff

    Retrovagnstråden 16

    anirahtak skrev 2009-06-20 22:02:39 följande:
    Hmm det kan bli svårt så jag hoppas nog på att kunna hålla den i originalform.. Det är nämligen en Fischer, köpt i Schweiz 1979 då min storebror föddes..
    Åh, vad kul med en lite mer sällsynt, här i Sverige iaf Det var jättefin form och sött fodertyg. Spännande att se efterbilder sen när du har putsat på den.
  • spuff
    jagäraf skrev 2009-06-23 09:01:13 följande:
    www.blocket.se/stockholm/Retro_barnvagn_Emmal... Inte mycket aktivitet i tråden just nu. Kanske håller vi/ni på med annat. Jag syr klänning till mig själv, vad gör ni andra för något?
    Åh, det där är den enda typ av korgvagn jag gillar! Så sött med det brunprickiga fodret också.

    Jag har mest fullt upp med dottern som kutar omkring, mycket ute i parken nu och lite datortid

    Hur blir klänningen?
  • spuff

    Alexxia, jag röstar på Emmaljungan! Helt underbar färg och det blir skitsnyggt till bilen

  • spuff
    annki72 skrev 2009-06-25 21:14:12 följande:
    Nä fälgarna är inte avtagbara, tänkte jag skulle ringa till Babyland som är min pappas gamlajobb så jag tänkte att de kanske kan hjälpa mej fören billig penning. Jag mejladeden holländska sidan och fick svar nästan direkt De hade däck till mej och jag fick beröm för min fina vagn De skulle kosta med frakt 63 euro, ganska ok va????
    Vilken suuuperfin vagn du har köpt! Min tös trivs också bäst i min (sin kanske ) äldsta vagn, en 60-talare. Hon ställer sig och hojtar "däää" och vill upp i den för att sova. Har aldrig hänt i vare sig säng eller annan vagn förut.

    Jag tycker det är ett rimligt pris om du, som sagt, ska använda vagnen och eftersom den är så pass gammal. Spännande att se/höra hur det blir sen med nya däck, då kanske man kan fundera på att köpa själv därifrån.
  • spuff
    Lokatt skrev 2009-06-25 12:03:47 följande:
    jag har föreseten nitat om vagnen! Sittvagnen jag köpte med helt saknande nit. (var en spik ditsatt) Men nu har den en nit! Och man ska gå fram och granska riktigt noga för att se att det ens är en nyare nit. Så jag är helnöjd" Nu ska jag bara ge mig i kast med det söndriga plasthandtaget. Nån som lagat sånt nån gång? Det är fullt sprickor och bitarna sitter löst. Men det fattas inget, så jag tror nog att med superlim och noggrannhet ska det fixa sig
    Kul att höra

    Jag tror också på superlim och mycket, mycket tålamod
  • spuff
    Trolovade skrev 2009-06-29 14:53:13 följande:
    Hej! Kan någon vänlig själ hjälpa mig? Har en brio vagn, likadan som denna: www.blocket.se/alvsborg/Nostalgisk_Brio_retro... fast min är utan åkpåse och blå, tänkt sälja men vet inte vad jag borde sätta ut den för, den är i väldigt fint skick, inga hål el dyl... Tack på förhand!
    Tror också på "1000 eller högstbjudande", annars om du vill ha fast pris, kanske 1500?
  • spuff
    jagäraf skrev 2009-07-06 15:28:38 följande:
    Kolla, en sån här har jag haft! www.tradera.com/En-fin-retro-paraplyvagn--auk... Skötväska minns jag ingenting om, min hade ingen. Suflett som man fällde bakåt  minns jag dock fast står det skötväska så är det väl skötväska. 299:- kostade den ny 1993 - eller var det 199:-...?
    Guud, jag älskar den!!
Svar på tråden Retrovagnstråden 16