Inlägg från: korfu08 |Visa alla inlägg
  • korfu08

    HUR kan det vara ok att skola in 1-åringar på dagis!?

    Vår dotter skolades in när hon var 13 mån och det var så att hon utvecklades jättesnabbt efter det och började gå då också. Så man kan visst skola in ettåringar och skulle göra det igen om jag fick barn, för sen när vi fick ett nytt dagis närmre oss så behövdes inte nån inskolning alls och hon har alltid varit social och trivts på dagis, jag är inte nån hemmamamma,man har rätt att göra som man vill och som passar en bäst. Om inte alla tycker om det, var hemma längre då, men jag är inte nån som tycker det är jätteskoj att vara mammaledig. Vi har ialla fall en jättego och mysig dotter idag som älskar dagis och har mycket kompisar. Så hon har inte tagit nån skada.

  • korfu08

    Queen, ja du tycker det, men jag tycker att vår dotter som är väldigt social mått bättre av dagis, sen vill inte jag vara en hemmafru som står vid spisen jag är inte sån, och skulle vara en sämre mamma då, jag trivs på mitt jobb och vi trivs som familj. Men bra för dig att kunna göra så om du trivs i den rollen och vill ha det så, ang detta om det är bra med dagis eller ej vid ett års ålder, så är det väl upp till varje familj att välja det själv, eller ??? Och om det är barns bästa eller ej, vet väl inte du ?? Vår dotter tycker det är trist att vara själv hemma i bland säger hon och saknar en lekkompis och då är dagis väldigt bra, sen fick hon en bästa kompis tidigt redan vid ett och ett halvt år, och de är bästisar än och idag är de tre år, och det är nog rätt ovanligt.

    De som vill vara hemma till tre år, får väl vara det, men jag hade blivit tokig av det.

  • korfu08

    Man kan lära sitt barn att äta fint hemma, men vår dotter lärde sig gå med en gång på dagis, såg de andra barnen hur de gjorde och talet kom snabbare. Så för oss har det varit bra och sen får andra göra som de vill, slutar också följa denna tråd och låt alla leva som de vill och vara föräldrarlediga så länge de vill osv.....

    Vissa vill kanske jobba och kanske inte har möjlighet att vara hemma tills barnet är tre år. Men låt alla göra som de vill och sluta dra alla barn över en kam.

    Nu lämnar jag denna tråd och vi kommer att göra likadant om vi får ett till barn nångång.

  • korfu08

    Ja om Queen nu gillar att vara hemmafru och tycker att det är dumt att satsa på en jobbkarriär men va det da, men jag lämnar denna tråd nu och inom mitt yrke så skulle jag få starta om från grunden om jag var hemma fyra år och det är väl inte det jag vill och sen trivs jag på mitt jobb om man får göra det idag. Och mankan visst ha en bästis redan som ett och ett halvt, det är som ett kärlekspar min dotter och hennes killkompis.

    Va hemma du, men döm inte andra.

Svar på tråden HUR kan det vara ok att skola in 1-åringar på dagis!?