• jennyochjohan

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :)

    Tänkte höra efter om det är någon som nu i dagarna har ägglossning och vill följas  till BIM?

    Jag fick idag 4/6 fullt utslag på ägglossningstestet jag tog i fm vid 11 tiden och 2 st nu på kvällen vid 19.30 (bilder finns i mitt galleri)

    Eftersom att jag slutade med mina p-piller den 7/4 så har jag ännu inte riktigt koll på hur lång mens cykel jag har men borde ha BIM ca den 17/6 om jag räknar ägglossningen från idag men kan ju skilja några dagar åt båda hållen :)


    Tänkte det kunna vara kul att följas åt med symptom och dyl så man slipper tjata ihjäl den stackars killen här hemma :) ni vet säkert vad jag menar ;)

    Jag och killen har iaf haft sex...  lör, sön, mån, ons och så ska jag hoppa på honom ikväll när han kommer hem från jobbet för sen ses vi inte förrän på sön morgon igen, hoppas det ska räcka och kanske ta sig denna gång :) dom säger ju att spermierna lever 3-5 dygn så man får ju hoppas och hålla tummarna.

  • Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :)
  • mariaheterjag

    Jag har ägglossning på lördag enligt Fl. Dock har jag ingen aning om det stämmer! Hade ont i äggstockarna igår så kanske var den då till och med Använder inga ägglossningstest då det är vårt första försök o sambon vill att vi ska börja lite "lugnt". Men vi har sex några gånger i veckan så får vi se Tror väl kanske inte det kommer ta sig denna månad då vi varit lite trötta i veckan. Men man vet ju aldrig!
    Bim borde vara den 19 juni plus minus några dagar!

    Det låter som om ni legat i väldigt! Får nästan lite prestationsångest

  • mom0608

    FIck också fullt utslag idag! Stegring på fm och nu ikväll så var strecken lika starka! Så jag e på! E det ditt första?

  • jennyochjohan

    mariaheterjag - haha.. ja det gäller ju att passa på nu i dagarna eftersom att jag åker iväg och jobbar fre morgon - och kommer hem natten mellan lör-sön och då kommer jag sova halva dan :)
    Ja, men jag tycker det låter klokt att ta det lite lugnt i början så kroppen hinner anpassa sig och p-piller ämnena hinner försvinna lite ur kroppen


    mom0608- ja detta e första barnet men andra försöket sen jag slutade med p-piller så det är riktigt spännande :)  Sj då?

  • mithrandil

    Jag ska ha ägglossning nån gång mellan imorn och på tisdag.
    Fick barn för 3 månader sen så jag har faktiskt ingen aning om någonting. BIM räknar jag den 25e Juni, hade nu den 25e Maj sist.

    Detta är första försöket. Förra gången blev jag gravid med minipiller så jag har aldrig försökt innan. Så spännande. Jag tänker på det hela tiden känns det som och på något sjukt sätt känner jag som om jag redan har lyckats. men det har jag ju inte eftersom jag inte haft äl ännu. hehe.

    Har ni andra barn innan? Försökt många gånger?

  • jennyochjohan

    mithrandil - jag har inga barn sen tidigare och detta är andra försöket sen piller stoppet :)


    grattis till det lilla knytet  måste vara helt underbart.. jag längtar nått sååå fruktansvärt :)

  • mithrandil
    jennyochjohan skrev 2009-06-04 21:39:03 följande:
    mithrandil - jag har inga barn sen tidigare och detta är andra försöket sen piller stoppet :)
    grattis till det lilla knytet  måste vara helt underbart.. jag längtar nått sååå fruktansvärt :)
    tack så mycket.
    Jodå, det är mycket jobb men ett litet leende från honom gör att alla bekymmer glöms bort.
  • mithrandil

    hoppas det är din tur denna gången!
    Jag tar inte så allvarligt på det ännu. alexander är ju fortfarande väldigt liten.
    Men visst, även jag längtar efter 2an, oerhört.

  • mariaheterjag

    mithrandil: jag känner verkligen igen det där med att det känns som att man har lyckats fast man inte ens börjat! Tänker typ som att jag vore gravid, känner inga symptom eller så men på något annat konstigt sätt känns det ibland som att det redan finns en bebis som väntar
    För oss är det definitivt första försöket! Inga andra barn och sambon har inte varit redo förräns NU Vad snabbt inpå ni försöker få barn! Någon speciell anledning eller är ni bara sugna igen? (du behöver inte svara om du inte vill)

    jennyochjohan: ja alltså jag har inte ätit p-piller på länge så det är inte det. Mer att sambon behöver lite tid att vänja sig med situationen tror jag. Kanske det kan vara bra för mig också

  • jennyochjohan

    Tack :)

    Man vill juh bara att dagarna ska flyga fram nu så man får se om det hänt nått, vet ju dock att det kan ta väldigt lång tid men man kan ju inte sluta hoppas för det :)
    Går på semester nu den 7:e och har semester till den 28:e så det blir skönt att hitta på roliga saker och kanske släppa tankarna lite grann :)

    Har lovat både mig och killen att vänta med att testa tills midsommarafton för då borde jag ha passerat BIM om min uträkning stämmer någolunda :) om inte mensen dyker upp innan förstås

  • mithrandil
    mariaheterjag skrev 2009-06-04 21:44:33 följande:
    mithrandil: jag känner verkligen igen det där med att det känns som att man har lyckats fast man inte ens börjat! Tänker typ som att jag vore gravid, känner inga symptom eller så men på något annat konstigt sätt känns det ibland som att det redan finns en bebis som väntar För oss är det definitivt första försöket! Inga andra barn och sambon har inte varit redo förräns NU Vad snabbt inpå ni försöker få barn! Någon speciell anledning eller är ni bara sugna igen? (du behöver inte svara om du inte vill)jennyochjohan: ja alltså jag har inte ätit p-piller på länge så det är inte det. Mer att sambon behöver lite tid att vänja sig med situationen tror jag. Kanske det kan vara bra för mig också
    Det är precis sådär jag med känner det. Vet ju att jag inte är gravid och har inga symtom heller. Men det bara känns som om det kommer gå vägen och att en liten snart kommer växa därinne. Min mamma säger att det är jättebra att man känner så. Kallas tydligen att attrahera det man vill ha. "Lagen om attraktion"
    Vet inte alls om det funkar, är inte lika inne på sånt där som hon.

    Vi bestämde oss när vi väntade alexander att vi ville ha våra två barn tätt. men det var efter jag fått alexander som jag blev som besatt av att få vår 2a på en gång.
    Hade en svår förlossning som slutade med akut snitt (under narkos) och missade killens första dygn. han var sjuk och vi spenderade första veckan på neonatalavd. jag har inte kunnat amma honom som jag skulle heller.

    tror det är det som gör att jag vill så mycket redan nu. Få göra om det så som jag hade föreställt mig det. Tror iaf att det är därför. Sen har jag hört att visa blir jättesugna ganska så snart inpå första barnet med.
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :)