Inlägg från: Alfonsina |Visa alla inlägg
  • Alfonsina

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :)

    Jag bör också ha ägglossning i dagarna. Vi kör på varannandag-principen istället för stickor och sånt. Vårt andra försök, egentligen det första riktiga så det är spännande! Inga barn sen tidigare.

    Hoppas många i tråden plussar runt midsommar.

  • Alfonsina

    Jag hade ont i magen i fredags och klagade för min mamma, hon trodde jag "bara" hade ägglossning. Mina öron stod ut som tefat för det hade jag inte ens tänkt på, ha ha.

    Oavsett så sexar vi på varannan dag. Och så kommer vi att fortsätta. Jag tänker inte lägga ut massa pengar på ÄL-tester, såg ett inslag med en läkare som tyckte att det mest var marknadsföring ovh ett sätt att tjäna pengar på de som önskar få barn.

    Vill inte ha för slöa simmare heller så 2 ggr om dagen låter lite mycket. Sedan bygger vi hus också så det har vi inte tid med, eller ork!

    Spännande när vi ligger så lika. Håller båda tummarna att flera av oss plussar, det vore så kul!

  • Alfonsina
    mithrandil skrev 2009-06-07 09:53:32 följande:
    Skoj att bygga hus. Men kan tänka mig att det är mycket att göra och tänka på?När har du BIM?
    Ja, massor att tänka på! Vi bygger dessutom lösvirkeshus med egna snickare och hus ritat av oss själva (ja arkitekten hade väl något att säga också ). Vi kommer dessutom göra väldigt mycket av arbetet själva.

    Jag borde ha BIM runt midsommar. Har varit som en klocka (28-29 dagars cykel) sedan jag satte in kopparspiralen, dvs blev av med alla hormoner för 3 år sedan. Men denna vår har jag helt plötsligt blivit helt oregelbunden. Tror det började med att jag räknade ut att mensen skulle ligga perfekt i förhållande till bröllopet.

    Jo, pyttsan, så fort jag hade räknat ut det så blev den en vecka sen. Och så blev det även förra gången så mensen kom då dagen innan bröllopet. Visst är jag duktig som kan styra den så illa?

    Så vi får se helt enkelt. Dock tror jag att mamma hade rätt, det var inget vanligt magont utan det drog lite på båda sidorna längre ner under magen. Och i så fall så hade jag ÄL exakt 14 dagar efter mensens första dag. Så förhoppningsvis har min kropp slutat att krångla.
  • Alfonsina

    Tack för lyckoönskningarna jennyochjohan och mithrandil!

    Jag har nog nu efter den förmodade ägglossningen i fredags redan gått in i någon sorts skengraviditet. Mina bröst ömmar som 17. Vad knäpp man kan vara!

    Summer, då är det bäst att du letar upp din älskade och sätter igång då.

    jennyochjohan, du verkar först ut med BIM, ska bli spännande!

  • Alfonsina

    Ja, jag tänker inte leva som om jag vore gravid under hela försökstiden (kan ju ta jättelång tid!). Man måste ju leva på som vanligt, annars tar ju detta över hela ens liv och det kan inte vara sunt.

  • Alfonsina

    Jag fick veta idag att min ämnesomsättning fortfarande inte ligger på rätt nivå. Jag ligger på ett värde på 5 och för att man ska ha optimala chanser för en graviditet så ska man ligga under 2,5.

    Det kan ju ta sig ändå men då är risken för missfall högre. Så nu ska jag dubbla dosen så får vi se. Ska dit för prover igen den 2 juli. Trist besked!

  • Alfonsina
    Andora skrev 2009-06-08 21:55:35 följande:
    Tråkigt :(Har du något problem med ämnesomsättningen eller är det generellt?
    Ja, jag har låg ämnesomsättning men det är först nu jag har fått medicin mot det. Detta för att jag ska kunna bli gravid och få behålla det. Så jag hade hoppats att det skulle räcka med den minsta dosen men icke. Kan ju bli gravid ändå förstås vilket vi hoppas på. Oavsett är det skönt att jag får hjälp med ämnesomsättningen nu. Det tråkiga är att jag behöver äta piller livet ut.
  • Alfonsina

    Åh, hoppas för din skull att det är riktiga symptom! Alltså riktiga i den bemärkelsen att det är tecken på bebis och inte magsjuka eller något annat. Lät som jag trodde att du hittade på.

    Jag känner nada förutom lite ömma bröst men inte så att de känns tunga eller något (har iofs väldigt små, he he).

  • Alfonsina

    Jag hade massa "symptom" igår.

    Frös och var supertrött (kan ju bero på att jag inte kom i säng kvällen innan i tid), blev akut sugen på soltorkade tomater när vi var och handlade (kan ju bero på att kl var över 19 och jag var superhungrig), konstig i magen (ätit något som inte var bra kanske) och så inbillar jag mig numera att det drar i nedre delen av magen också.

    Mina bröst är fortfarande ömma men det kanske de alltid är å andra sidan...

    Kul detta!

  • Alfonsina

    Hej tjejer! Nu är sista veckan innan min BIM. Ska bli spännande att se hur det går för mig(oss) och alla er andra som väntar!

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :)