Inlägg från: pindile |Visa alla inlägg
  • pindile

    ChipsGratäng?

    det åt vi jämt nä jag va liten...supergott o barnen brukar älska det!!

    man gör en vanlig stuvning på tex skinka och svamp, med mjölk o grädde och sen varvar man stuvning med chips, (helst typ vikningschips eller grill) och ost och kör en stund i ugnen, de översta chipsen ska få lite färg. då blir översta lagret krispigt och de under mjukare.

  • pindile

    antar att man kan ha fläskfile ist för skinka om man vill, men med skinka eller nåt sånt blir det ju lite mer " rökt" smak på stuvningen

  • pindile

    200 gr i kanske 5-10 min, de översta lagret ska få lite färg.
    servera med en god sallad, vi brukar göra en vanlig på sallad, gurka, tomat, majs o saladslök.
    då blir det lite lättare, än om man bara äter själva gratängen.

Svar på tråden ChipsGratäng?