• Plutten forever

    Förstföderskor BF mars 2007 Sthlm PART 13

    Trettonde tråden!
    Nu har alla fyllt två år och syskonen fortsätter att födas på löpande band

    Syskon BF-lista:
    Sole- födde Vera 6/11
    Vivs- födde Ellie 25/1
    Zul- födde Simon 30/1
    Pippil8- födde Alvar 31/3
    Bassekatt- bf 29/6
    Emma- bf 8/8
    Ginger- bf 20/8
    Hellur-bf 6/10
    Frill - bf 2/12

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-08 10:35
    3-årsjubileum!
    Första tråden startade i juni/juli 2006.
    Fantastiskt vad bra vi är på att hålla ihop

  • Svar på tråden Förstföderskor BF mars 2007 Sthlm PART 13
  • Plutten forever

    Bra där Sole! Kunde tänka mig att du skulle bli först!

    Idag har jag varit ensam med A hela dagen då D måste jobba. Vi har haft det jättemysigt, hängt på djurgården, och eftersom vi ändå har årskort blev det en kortis på Junibacken också (Alvins favoritställe på jorden gissar jag ) Träffade pappa-Swe och Freddy på båten hem, A blev lite blyg och ville knappt hälsa men sen när vi kom hem sa han "jag tycker om Seddy", så sött

    På tal om ingenting kan jag ju säga att jag har sämst lokalsinne i Stockholm - skulle springa runt årstaviken igår, alltså nya bron, men eftersom jag inte lyckades hitta upp på den blev jag tvungen att fortsätta till Lijleholmen, även där hittade jag dåligt och irrade runt typ 1 km innan jag hittade upp på bron Totalt sprang jag 8,25 km "tack vare" mitt usla lokalsinne, verkar bra inför Midnattsloppet... svårt att tro att jag är född och uppvuxen i den här stan, va?

  • Pippil8

    Tack Plutto för ny tråd! Roligt med ditt lokalsinne

  • Zul

    Vår dator har kraschat så jag kan inte skriva på dagarna, på kvällar o helger lånar jag Fs jobb-laptop. Men jag är gärna med på syskonträff på tis! Lunch på Söder?

    Plutten:hur gick det med barnvakteri igår? Var ni på bröllop? Vilken tur att ni hittade den där tjejen som ville vara barnvakt!

    Idag fick jag flera timmar för mig själv på stan, satt och läste på ett café, kollade i affärer, cyklade hem, helt ljuvligt. Gud vad man njuter av såna enkla saker nu för tiden!
    Simon är stora killen nu, försöker sätta sig upp, ler mot allt och alla. Sover ungefär 7 h i sträck på natten, brukar amma vid 4-5. Och så har vi börjat med gröt. Nu är han så gosig, vill bara stanna tiden... Snart gått halva mammaedigheten, börjar jobba igen 26 oktober... Känns kort, det är ju nu man börjar njuta!

  • Sole

    zul
    låter himla trevligt med lunchträff på söder!

    vi har haft en underbar helg utan massa tråkiga msåten som flytta, flyttstäda, bygga altan etc och i eftermiddags var vi på Boule och berså och åt med familjen - jättemysigt!

    Zul
    håller med om att tiden går så fort, Vera ålar sig framåt både på mage och (rygg!), äter macka och banan i bitar samt kan sätta sig upp själv från liggande på mage och är defenitivt inte nöjd att sitta i knä eller i vagnenf ör långa perioder - så fika länge när hon är vaken är bara att glömma!

    plutten - bra jobbat! ett tips är att när du går Ringvägen gå du ner mot båghusen (vid bageri och kafet Bonanza) och där ser du sen bron som går upp över vattnet!

  • Plutten forever

    Zul - nej det är nästa helg, alltså nu på lördag. Hoppas verkligen att allt går enligt planerna! Dvs att min syster är barnvakt.
    Låter härligt med ensamtid på stan

    Sole- Jag började på andra sidan, det är så mycket backar där (då har man det jobbigaste avklarat när energin är på topp)

  • Zul

    Sole, Vivs, Pippi: vill ni ses imorrn? Vid Skanstull?

    Plutten: ok, hoppas allt går bra med barnvakten. På fredag till lördag har vi bokat det stället ni bodde på på Vaxholm! Det är vår bröllopsdag. Ser fram emot det, det är alla vi 4, har dåligt med barnvakt vi med.

  • Sole

    skanstull låter bra, vilken tid?

    hade besiktning på huset idag och ev drar vi oss ur affären.
    när badrummen gjordes om för typ 10 år sen bytte de inte ut gjutjärnsbrunnarna - sånt täcker tydligen inte försäkringsbolagen vid skada.
    så vi får fundera på ifall vi drar oss ur eller avdrag på priset så vi kan göra om badrummen fackmässigt

    fan va trist

  • Zul

    Sole, nä vad trist! vad kan hända med brunnarna?

    Tja, typ vid 10.30 vid åhlens?

  • Pippil8

    Men nej vad trist Sole Hur nygjorda är badrummen då? Men vad coolt att lilla V äter macka i bitar, hjälp vad fort det går!

    Zul, Sole, jag följer inte med i morgon tyvärr, hade gärna velat träffa er!

    Varit på Astrid Lindgren med A idag. Vi fick inga direkta besked och blev inte helt klara med undersökningarna eftersom sjukgymnasten var sjuk. Men däremot fick vi väga honom och han väger redan 7kg, trots att han bara är 2 månader och en vecka! Värsta michelin-gubben är han nu.

    Plutten - har du kvar ditt gula kort för A? Hur mycket vägde han vid ca 2 månader? E var ju också stor men inte Så Här Stor...

Svar på tråden Förstföderskor BF mars 2007 Sthlm PART 13