• Susie

    Hysteriska kvinnors testfest 5

    Hej Hannah!

    Jag tycker verkligen du gör rätt val och flyttar till ett eget rum ett tag när det är sådär, du behöver ju din sömn verkligen! Nu kan du sussa gött!

    Hej Icka!

    Åh, oj är det du som är därifrån?! Förlåt, jag måste ha blandat ihop det eller så kanske Lill T också är därifrån?
    Va bra att du nämner några av ställena, jag ska verkligen kolla närmare på dem tills nästa år. Sicilien verkar fantastiskt och barnvänligt men måste nog kolla lite mer! Va snällt att ni kan tänka er att ha oss med
    Jag vet vad du menar med Viola *fniss*, jag är inte helt överens med det men det funkar så sött med Jolina och som "arbetsnamn"....annars står mitt 2a plats namn kvar på tjej, Elvira Men man ska nog få ett plus först.............. *jääääsp*
    Kramis!

  • Susie

    också vår kära lilla lista.........

    BIM JULI
    Gumpan42 ÄL 5/7?? BIM 17/7?? (försök 16, född 1978)
    Susie ÄL 11/7 BIM 22/7 (försök 14, född 1975)

    Time-Out:
    icka76 (tagit 5 pergokurer, född 1976)

    GRAVIDA
    crazyhannah BF 1/8 (2,5 försöket, född 1986)
    Åsa1976 BF 15/9 (9:e försöket, född 1976)
    Minnie69 BF 15/9 (tagit 2 pergokurer försök ?, född 1969)
    www.fertilityfriend.com/home/206923
    Lilla Trieste BF 6/12 (18 försöket), född 1976)

    BEBISAR:
    Moviefreak BF 11/6 (30:e försöket, född 1976), FICK EN DOTTER 10/6

  • Susie

    Hej Lilla T!

    Ja, vi har varit aktiva idag
    Har ni träffat "säljarna"? Förresten, glömt att fråga, några sparkar från bebis än?
    Kram!

  • Susie

    Hej Lilla T!

    Men GUUUD, ska det vara så svårt?! Ni har sötis hund, underbara planer på ridskola,du är nygravid och dessutom är ni ju supertrevliga, HOPPAS ni får den!!!

    Tack för all info då hade jag inte helt blandat ihop det
    Alghero har jag kollat på endel eftersom de har flyg från nyköping med Ryanair men ska hålla koll när flyget är billigare dit. Tack igen!

    Ha en mysig kväll du med!
    Kram

  • Susie

    Hej Gumpan!

    Ursch va hemskt! Blir själv lessen för det du skriver! Förstår att du inte riktigt kan se det positiva i vad som händer med tanke på att du blöder och även mycket? Jag vet inte varför det plötsligt har blivit såhär för dig Gumpan men det enda det tyder på och borde vara med tanke på din regelbundna cykel är ju att det antagligen var nåt på gång och att slemhinnan blev så känslig att du börjat blöda eftersom det inte fäste....alltså inget missfall! Utan bara att det var påväg. Eller att du bara är väldigt känslig i slemhinnan som blöder nu när ägget "borrar" in sig. Det här kanske kan få dig att känna det lite bättre men jag har fattat det som att själva implantationen faktiskt inte sker på ett kick som man ibland får uppfattning om när man läser alla inlägg här om stick ("det stack till under bara en minut"), eller en kort liten blödning "när det fastnade"....det sker under flera dagars tid och ska bädda in sig ordentligt i slemhinnan. Kanske är det därför det här händer för dig, och också därför det avstannar och sen efter ett tag igen sätter igång. Men såklart kan man ju aldrig veta Det är det enda svaret jag tror på och hoppas på för dig gumman! Krampen du hade i natt har jag läst mycket om på FL i samband med nidation, vi kan bara hoppas att det är nåt på gång vännen. Jag håller tummarna stenhårt för att det är så!
    Ta hand om dej nu vännen och låt din härliga karl ta hand om dej för det verkar han vara bra på! Jag hoppas du inte kommer blöda nåt mer så du kan slappna av lite nu fram till BIM, vänta nån dag till tills du tar ett test tycker jag, kanske på ons?
    (((Kramar om)))

  • Susie

    Hej mina älsklingar

    Hej Icka! Ursch, lider också med dina problem med ryggen osv, har också som Gumpan endel problem med infalmmationer i ryggen, haft endel ryggskott och såklart endel problem med nacken som gett mej yrseln....Men igen inte alls på samma sätt som du har det!
    Hoppas du bara blir bättre o bättre med hjälp av sjukgymnasten!
    Kram på dej!

    Hej Gumpan, såklart vi är här för att stötta, det gör du ju alltid med mej också! Ja, försökt tänka på det jag skrev om ägget och när det fäster. Oockså på min vän som blödde till och från även fram till V 7 och var orolig men har ju en liten Måns idag! Det du skriver med att det känns konstigt...kan ju också vara "annorlunda"=gravid............ Hoppas blödningen slutat och att du inte behöver se nåt av det framöver på väldigt många månader! Om du tänker efter såp brukar ju mensvärken och det onda i brösten sluta om det är mens tex.... Jag tror på dej tjejen och hoppas innerligt du fårr ett fett plus! Ta ett test gumman om du orkar...
    Kramar!

    Hej Hannah!
    Jodå jag har sett till att verkligen bli gravid den här gången

    Här som sagt......så lyckades vi allt ha det lite trevligt även igår kväll inte dåligt kaftiskt så nu har vi täckt allt vi kunnat....ikväll hoppas jag vi kan få en liiite mer mindre pressad känsla när vi ska ha det lite mysigt!
    Jag sticker till Sthlm nu och ska bara vandra runt o mysa på söder hela dan och heeela kvällen
    Ta hand om er så hörs vi imorrn!

    Kramisar

  • Susie

    Gomorron!!! *jäääääässsp*

    Oj nu har jag läst igenom allt som hänt den korta dag jag varit borta!

    Gumpan.....Nu händer det Kan du fatta det?! Jag hoppas din kropp inte fått fnatt, DU MÅSTE VARA GRAVID vännen, det har jag känt på mej hela tiden Såndär mensvärk har jag väntat på varje månad dagarna efter ÄL och har aldrig fått det. Bara med Jolina Och illamåendet och ådrorna gör ju att man blir väldigt övertygad! Du är ju bara på BIM-3 gumman! Visst kan du väl hålla dig till Fredag nu när du "vet" eller känner det på dig?! Gud det här är ju så spännande så jag tror jag svimmar! VAd säger sambon? Vet han om alla symtom eller är de omöjliga att missa. Ser du, du blöder ju inte mycket längre heller uatn bara sådär lite, det är ju vanligt och krampen du hade måste ju vara din bebis som blev till
    När gör du nästa test och gör du digitalt? Masssor med kramar!
    Ps: mmmm jag har shoppat en heeel del även innan sthlm men det hindrade mej inte från att shoppa mer där!

    Hej Lilla Triste!
    *skrattar och ditt galjprojekt* Helt hysteriskt!!!! HA HA HA! VA gullig han verkar din J *Sött* Jag tror nog han har rätt du med dina väldtränade ben och rumpan ser nog inte fy skam ut hihihih!
    Har ni hört nåt mer om huset gumman?

    Åsa, Nääääe, det äör helt förjävligt ju! Har inte fattat men försvinner det efter graviditeten eller har du typ fått diabetes nu då? Ursch så hemskt! ((kramar om))

    Hej Hannah, skickar över en kram!

  • Susie

    och lite ego.......
    Vi hade en fantastisk resa trots att det bara var ett dygn!
    I måndags hade vi räknat "kallt" ha ha ha med regn o moln men istället fanns inte ett moln kvar när vi kom upp vid Lunchtid....promenerade på söder och tog båten ut till fjäderholmarna....mmmmm finns det nåt mer härligt, räkor,varmrökt lax och vitt vin på bryggan mmmmmmmums!
    Satt en stund och sög i oss lite mohitos på hotellets uteservering innan vi gick upp....dusch och sen ut på kvällen igen. Massor med god mat och massa gott vin! Dagen efter fick vi shoppat en heeel del! Stannade även på IKEA som om shoppingen inte var nog (vilket den redan var!) och jag är sååå nöjd med mina fina prydnadsblommor jag köpt och satt i min vas, den jättefina silverramen till min fina förstoring på Jolina i svartvitt med änglavingar som bara legat i mitt skåp i två år! Äntligen är den uppe och även vårt enorma skåp som vi i veckan fick inlyft av en lyftkran eftersom det inte gick att få upp i trappen när vi flyttade in! hihihi.....Så för nån dag sen fick även jag rensat uta massor med foton,ja hgelt enkelt fylla ett skåp på 3X80 meter med gamla foton cdskivor och glas Jag grät en hel del och hade mycket foton från min systers och mina resor men lyckades sålla bort allt som tillhör Michael och lägga det uppe i ett annat skåp tillsammans med biljetter, skynken,brev,autografter som betyder mycket för mej....
    Som Gumpan skriver, jag totalt ignorerar vad som hänt, vänder ryggen mot varendea tobaksaffär med löpsedlarna, har inte sett nyheterna på 3 veckor och orkar inte se en bild,läsa en tidning.....Jag är inte tillräckligt stark att ta in mer av det här för det blir bara för mycket för mej....jag får ta det senare när jag orkar, jag vet ju var han finns, när jag vill och har ju tusentals timmar med klipp om jag någonsin orkar titta på det igen, vet inte faktiskt. Har inte sett nåt från minnesstunder varken i sthlm eller fr London eller den från Staples center..........Det orkar jag inte. För mej finns han just nu som vanligt och jag älskar han som innan, jag har ju så mycket fina minnen som jag vill stanna kvar i hellre än minnesstunder.
    Jag hoppas att lilla Jolina snart kan få ett syskon och att vi som verkligen är friska ska kunna bli gravida och faktiskt inte behöva göra IVF till slut, ursch jag känner mej så lurad av min egen kropp!
    Ja, bara att vänta och se men har INGET hopp kvar alls........men det spelar ju ingen roll, vi har ju försökt som bara den den här gången med..... vad blev det nu? Tis, Tors, Fred, Lör, Sön (ÄL i lördags)......hoppas!
    Kramis på er alla!

  • Susie

    Gumpan,

    Näee? Det med "klumpar" gör mej orolig när du skriver......men kan det vara "kletet" som suttit ivägen innan spolningen, eller alltså bara pga av spolningen kanske...har ingen aning! Hursomhelst så är det ju nånting gumman. Har du fortfarande mensvärk väl som är tydlig och kännbar? Hur känns magen? Hårs som en liten kula? hihi, brösten fler ådror och också illamåendet hur är det med det?
    Jag håller tummarna som aldrig förr att blödningarna ska försvinna eller bara gå över i en liiiiten blödning isåfall och att det magiska plusset visar sig framåt fredag/lördag GUD att tiden kan gå så förbannat sakta!!!!!!!
    Men visst känner du väl på dig som du skrev???? När du fick det negativa testet, hur kändes det? Som tidigare eller som att "mmm säääkert, jag vet att det är nåt"....så kände jag med mitt negativa jag tog dagen innan BIM....Kunde inte fatta att det var negativt och vägrade få in det.
    KRAM

  • Susie

    Gumpan,
    Tack Ja, det är bäst för mej, jag måste överleva också ju och jag måste ju bli gravid också!
    Vi ska ut på stranden strax.....måste hoppa iväg i bikinin nu
    Hoppas för dej att det slutar nu men värken får ju gääärna va kvar (Molvärken alltså)!

Svar på tråden Hysteriska kvinnors testfest 5