• Susie

    Hysteriska kvinnors testfest 5

    Hej Gumpan!

    Jag är här såklart! he he he!
    Hoppas ni haft en mysig helg! Jag har haft det såå bra och var uppe en sväng i stockholm och shoppade lite sommarfint till skruttan
    Är så trött o måste få i mej lite kaffe o fika nu! Ses imorrn!

    Kram Kram!

  • Susie

    Hej brudar hur har ni det?

    Icka, Hur är det med din axel? Har de kommit fram till hur de ska göra eller kommer det kanske ordna sig ändå?
    Tänker på dig och hoppas du är gravid nu! Om inte annat så kommer du ju vara det innan midsommar tjohooo! Tempar du fortfarande vännen? Annars?
    Kram!

    Hej Gumpan!
    Hur känns det inför imorrn???!!! Inga gravidsymtom? Inga test??! Hoppas för dig gumman!
    Kram!

    Jag är nöjd med mej själv idag Har varit ute på riktigt jobbig "power walk" (utan stavar he he he)i 1 tim och 50 min!!! Japp där har äntligen 1 kilo till försvunnit!
    Har funderat lite på kommande ÄL osv men försöker slå bort alla tankar och istället försöka hitta tillbaka till det stadie man var i då man var fullt nöjd med livet som det var med bara lilltjejen. (för 2 år sen), visst det är inte lätt, men jag tänker att det kanske inte var meningen, jag kanske faktiskt hade tur när jag fick Jolina! Visst hoppas jag och vi kommer väl ligga på en hel del runt ÄL såklart men försöker se fram emot spa på lördag med mamma som jag fick i mors dags present av Jolina o Danne och gav ett likadant till mamma, helgen efter är det ju faktiskt midsommar och för vår del MALLIS !!! *lääängtar*
    Sen är det MICHAEL! Herre min gud vad jag längtar att få se han på scen igen. Vi har bokat för en gångs skull ett fint hotell (förr bodde vi inte speciellt flott när vi såg honom runt om i Europa HA HA HA! typ utanför hans hotell....)en hel vecka i London och nu återstår bara biljetter till den 3e konserten *suck vilka pengar! Men underbart ska det bli!

    Hur är det med er andra?!
    KRAM!

  • Susie

    Crazyhannah!

    Låter som du haft en harmonisk och härlig helg!
    Men va sjutton!!!!! VA sa hon???? tre streck, två mandlar eller två vita fläckar?!
    Va härligt att bebis mår bra och att allt der perfekt ut!

    Kram!

  • Susie

    Hej Gumpan!

    Ja veeerkligen! Gud va du är härligt positiv! Det kan ju inte vara nåt mer än win win som du säger hihihi! Hoppas att allt såklart ser bra ut med alla prover och kanske att spolningen gör susen för dig annars! Jag kommer tänka på dig imorrn! Ska du dit tidigt eller hinner du in och skvallra om testresultat först? Gud va jag hoppas och håller tummarna för dig att du får ringa dem och förklara att det INTE blir nån spolning! Du verkar ha lyckats hålla dig väldigt lugn den här gången också? Vad skönt, det är ju fruktansvärt så om jag haft det de andra gångerna!
    Hörs kanske senare under dagen men nu måste jag fixa nån mat....hmmm utan ingredienser
    Kramis!

  • Susie

    Hej Gumpan!

    Ja såklart! Va bra då får jag veta imorrn
    Nu ska jag åka iväg o hitta nåt gott färdigt lätt på kafe´
    Kram!

  • Susie

    Gomorron Gumpan!

    Åh! Men nu äntligen kommer ni vidare! Förstår att du är spänd på resultaten och att få VETA att allt är OK eller om det nu skulle vara nåt!
    Visst är det alltid kul att se folk som plussar som verkligen försökt länge och är i samma sits som en själv!
    Allt kommer att gå bra idag, ser fram emot att få höra hur det har gått och vad de har sagt!
    Kram!

    Hej Crazyhannah!
    Men det låter ju helt underbart! Va härligt det är att höra dig så positiv igen!
    Det kommer att gå jättebra ska du se! Förstår att ni vill hålla det för er själva såklart! Hoppas dock ni får en liten prinsessa också Om man nu vill ha en liten flicka med förstås
    Kram!

    Hej Åsa! Jag kan verkligen inte fatta vart tiden har tagit vägen! Redan V27! Jag tyckte det var igår du var i V19 och längtade efter sparkar!!! Herre gud alltså! Har ni funderat på några namn? Går ni på några trevliga kurser inför förlossningen än?
    När nästa vecka ska ni dit? Är det då ni gör 3D va? Såklart ni får veta kön Om inte bebis kniper ihop låren hela tiden, det gjorde Jolina i magen, de petade o petade och försökte få henne att röra sig, men hon sov och i v27 är de ju lite större och inte lika lätt att sträcka ut sig...Men det ska nog mycket till om ni inte får se vad det är för en liten där inne Va spännande! Förstår att du längtar jättemycket!
    Kram!

    Icka,
    Hej! Va spännande!!! BIM idag .....håller tummarna för dig och hoppas sååå mycket! Hur känner du idag? Fortfarande ont i ryggen? Hoppas hoppas för dej gumman!
    Va!?! Jaha, men då kommer du få hjälp med att träna upp musklerna nu då med sjukgymnast? Gud va skönt att du fick en vettig förklaring till varför det såg ut som det gjorde och att du kommer att bli bättre o bättre! Va härligt!
    Kram!

    Hej Lilla Trieste!
    Va härligt det låter när du skriver att magen är stor som ett hus! Kan du ens fatta att det tillslut äntligen kom ett plus?! Jag är så glad för dej verkligen!
    Det låter som du haft en supermysig shopping i LAS Vegas Mee liike ralph så jag hoppas jag kan få bli den lyckliga vinnaren he he he! Jag hade en jätte söt Polo munkjacka till J när hon var liten som va blå och rosa....
    Har ni några namn på lut förresten? Tycker alltid det är kul med namn! Vad säger FL's kön monitor? Flicka el pojke?
    Tänk vilken tid du har framför dej!
    Va skönt att chefen var så överens! Och sånna chefter gör det ju inget att ha!
    Kramis på dej!

  • Susie

    Hej Gumpan!

    Nej, jag vet att du inte haft en tanke på att det var nåt, förstår verkligen att du ser fram emot ditt besök idag! Jag gjorde verkligen det och känner mej mycket mer lugn nu när jag vet.
    Här är det bara bra, händer inte mycket....lite uttråkad, har J hemma och vädret är helt kasst Får se vad jag gör lite senare inte mycket mer än lite jobb kanske.
    Lycka till idag vännen!

  • Susie

    Hej Darlings,

    Kikar in och väntar spänt på att Gumpan ska komma in och berätta hur det har gått.
    Sitter helt förgråten över att ännu en vän till mej är gravid....Visst blir jag jätteglad för dom men jag har verkligen börjat ifrågasätta nån högre makt....

    Icka, Neeej va trist gumman! Nya tag nästa månad! (((Kramar om))))

    Förlåt min stress men står i matlagningen och gråter min egoistiska idiot! Tack o lov reagerade min älskling lite likadant och tycker också det känns määärkligt nu att inget händer.

    Lilla Trieste,
    TACK och tusen TACK att du förstår hur jag känner! Visst är det konstigt??! Ja, du hade ju liksom en anledning och fick nog bra hjälp med spolningen får vi anta. Samma gäller ju med Icka som har en "sjukdom" som försvårar det med ÄL men har ju hjälp. Gumpan som sagt vet vi ju inte....men mej är det ju bra märkligt med! INGEN läkare jag träffat vill ta hormonprover på mej....är väl det som stör mej MEN jag försöker att ha i åtanke att Kaaaanske är det bara slumpen och tillfälligheten att det inte blivit nåt, men det känns konstigt med tanke på vår kvalité och ALLA ihärdiga försök inte minst! Vi slutade röka båda två för 6 månader sen...... har gjort spolning, äter zink, har ju testat ALLT ALLT ALLT...men förra gången DIREKT!? Kanske är det bara så att jag inte har så bra kvalité på mina ägg det antar jag att de inte vet genom den undersökning de har gjort....bara att äggblåsorna var tillräckligt många....
    *suck* Jag fattar det inte!

    Puss o kram

  • Susie

    Hej Crazyhannah!

    TACK! Va gulligt av dej!
    Jag blir fanimej knäpp snart! Alla runt ikring mej får barn och plussar till höger och vänster oavsett, rökning, kvalite´på äggledare, stor övervikt, högre ålder och det ena med det andra.....bättre kändes det ju inte när jag träffade två hippa mammor i parken idag (skulle tippa på runt 26 år) med 3 ungar var!!! Njae, den ena hade en i magen (SÅKLART!) och hennes andra två var ca 2,5 år och 14 mån............
    Jolina stannar liksom upp i ALLT när hon ser bebisar och hur deras syskon leker med dem, när de ska matas osv.....
    Det börjar som sagt bli lite väl påfrestande nu, dock är jag mer lugn över själva nojjandet vilket såklart hjälper mycket så man slipper ha det extra jobbigt utöver allt det andra! Jag försöker tänka att vi KAN få hjälp, när vi vill bara vi "slantar upp" men måste ju först bli överens med sambon och med mej själv NÄR den gränsen är nådd för en själv...och jag tror inte det är riiiktigt än, men möjligtvis efter Aug.
    Kram till dej med!

Svar på tråden Hysteriska kvinnors testfest 5