• Åttan

    Akademiska Sjukhuset - del 4

    Tramsfia skrev 2009-08-26 15:16:37 följande:
    Hej alla tappra RPC:are! Jag har verkligen haft en väldigt lång paus från FL.. Men nu när jag gick in såg jag att du Jeskan i somras hade tipsat mig om er nya tråd! Tack söta! Några av namnen här känner jag igen, och andra är nya, men jag vill bara kika in och önska er alla så mycket lycka till och förhoppningsvis sprida lite gravidbaciller i tråden! Jag går in i v 30 på fredag, så jag är oxå nöjd med insatsen från Ackis! Även om jag också tyckte att man ibland fick vänta väldigt länge... Sköt om er! Jag fortsätter hålla koll på vad som händer i tråden av och till!
    Hej vännen.. kul att se dig. .. ååå redan V30 här går det undan.. hur har du mått under graviditeten?
  • Åttan
    Kayla skrev 2009-08-27 10:08:38 följande:
    TjingJa absolut!Jag har dragit på mig en dunderförkylning precis i början av sprayperioden, är det ngt som spelar in tro? Man snyter sig, använder annan nässpray osv. Vet ni?
    Jag var förkyld under båda mina sprayperoider och har för mig att nedreglerings sprayen fungerar som förkylningsspray oxå.. att det lättade upp i näsan.. har för mig att det står nått sånt i bipacksedeln
  • Åttan
    toksnippa skrev 2009-08-28 17:20:44 följande:
    Han skulle höra av sig, men det verkar då gå segt. Får efterlysa honom i nästa vecka så man kan få en pratstund med honom.Skönt att höra att du upplever det så, jag hoppas att det ska gå smidigare än spolning om jag nu måste vara vaken. Hua hua! Galet vad man ger sig in på.. *s* Hur pass lång tid brukar äggplocket ta? Och återinföringen?
    ÄP kanske tar en 20 min å återföringen en 10..
  • Åttan

    Tjing--> HUR går det för dig???

    Här går det åt helvete.. började blöda idag på RD 12!!

  • Åttan

    Love2010--> Hur mycket å hur länge blödde du då?

    Jag blöder fortfarande.. en gången jag går på toa så tror jag att det ska sluta för få kommer det nästan ingenting.. sen nästa gång så tror jag att det ska komma igång på allvar igen för då har det kommit igen.. Pratade med BM i morse, härliga Kerstin, och hon sa att jag skulle testa mig ändå för tydligen så kan man få en mensliknande blödning men ändå få ett positivt test resultat... så jag jag vet inte...

  • Åttan
    mirakel2010 skrev 2009-09-03 21:24:59 följande:
    Jeskan: Jag blödde väldigt lite innan TD, testade positivt, och blödde igen två dagar efter TD, och då en hel del....
    Du och många andra har återigen gett mig hopp.. tack snälla söta rara..
  • Åttan

    Jag blöder nästan ingenting idag.. Men testade inte positivt.. men det är ju ändå 4 dagar kvar till egentliga td...

  • Åttan
    mirakel2010 skrev 2009-09-04 10:12:22 följande:
    Tjing: JätttttttttttttteGRATTIS!!!!!!!!!!!!!!Hoppas ni andra också får uppleva denna lycka =)Jeskan: Det är ju jättebra att du inte blöder mera. Jag håller tummar och tår
    Tack.. det behövs.. Hoppas såå att det bara var för tidigt..
  • Åttan

    godmorgon.. har inte varit inne på hela helgen .. angående om jag är gravid eller inte kan jag inte svara på.. jag tror att jag är det för det känns så i kroppen ( molvärk öm å tung i brösten) , har tagit 2st tester ett igår kväll å ett imorse å man kan skymta ett pluss.. men vi vågar inte tro på nått ännu..

  • Åttan
    mirakel2010 skrev 2009-09-07 08:35:34 följande:
    Lena: Jag tror inte det finns någon list-tråd kvar? Men välkommen tillbaka, vad skönt att få hoppa in i karusellen igen Jeskan: Jag håller tummarna fortfarande, när har du oficiell TD? Det låte ju sååååååå lovande!!!
    Today....
  • Åttan
    mirakel2010 skrev 2009-09-07 08:46:24 följande:
    Jeskan: När ska du testa igen??? *nyfiken*
    ja du det har jag med funderat över.. först tänkte jag vänta tills på onsdag.. men sen slog det mig om jag ska vara så radikal att jag ska vänta en hel vecka till... men jag vet inte.. tror inte att jag kommer kunna hålla mig så länge..
  • Åttan
    mirakel2010 skrev 2009-09-07 09:41:42 följande:
    =) En vecka är ju bra, men som sagt, klarar man att hålla sig så länge? Onsdag är ju bra den med Håller tummarna stenhårt för eran skull!
    Tack det kan behövas..
  • Åttan

    NU har jag pratat med kliniken.. kunde inte hålla mig trots allt.. så på onsdag morgon ska jag dit på blodprov .. sen på eftermiddagen får jag reda på om jag VERKLIGEN är gravid eller inte.. ska troligvis tillbaka på fredag sen igen för prov nr 2!

Svar på tråden Akademiska Sjukhuset - del 4